Şimdi Ara

2011 honda civic subap ayari ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese slm arkadaslar ben baslikta belirttigim aracima 33 binde subap ayari ve beraberinde gaz ayari yaptirdim sonrasinda ise vites gecislerini daha fazla hissetmeye basladim bununla beraber performans dusklugu oldu. servise gittim once bisii yok dediler (herzamanki bastan savma ) usteleyince ufak bir incelemeden sonra pipo larda hava kacagi cikti ve degistirildi test surusu yaptik biraz duzelsede bana yeterli gelmedi boyle bir sorun yasayan var mi varsa cozumu bilen lutfen yazsin
    Not :telle bu kadar yazdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana kalırsa sorun tüp ten kaynaklanıyor
  • aracın vites geçişlerini hissettirmesi ile sizin araca yaptırdığınız subap ve gaz ayarının bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. ayrıca doğru yapıldıysa bu söyledikleriniz aracın performansını düşürmez, aksine yükseltir.
  • muhittin1 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da iseniz İkilere de bir uğrayın derim ;)
  • yok izmirdeyim
  • trabzondayım ve sorunuma çare bulamadım
    iki kere sübap ayarı yaptırdım olmadı ve hala bana bunda bişii yok diyor servis
    sinerden delirmemek elde değğl
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcevahir

aracın vites geçişlerini hissettirmesi ile sizin araca yaptırdığınız subap ve gaz ayarının bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. ayrıca doğru yapıldıysa bu söyledikleriniz aracın performansını düşürmez, aksine yükseltir.

bende aynı performans yükselmesi beklerken tam tersi oldu benimde bu zoruma gidiyor.
  • trabzon servisi böyle demekki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.