Şimdi Ara

2011 linea 185 bin km 1.3 multijet 440 bin tl alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son 440 bin diyor bu araç alınır mı sizce ilk arabam olacak ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-firsat-araci-1205411316/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.3 egea al. km yi kafana takma.

• Bence alınır bu araç. Km düşük, hata boya değişen yok demiş doğruysa ve motor mekanik elektronik vs aksamlar da sorunsuzsa gönül rahatlığıyla pazarlıkla alınır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta arkadaşa Linea aldık

2012 model, 260 bin km, tek parça boyalı. Hasar kayıtsız. 380 bin Lira.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

egea bu fiyata var mı?

• Temiz görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

Gittik baktık bugün gerçekten temiz yarın hayırlısıyla ekspere sokuyoruz sadece km biraz daha düşük olsaydı diyoruz onda da 1.3 multijet sağlamlığına güveniyorum. Yanlış düşünmüyorumdur umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cdgfo567 C kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer şekilde bir corsaya denk gelmiştim. Aldım geçtim. 180binde olmasına rağmen bir tane yağ kaçağı terlemesi yoktu motorda. İçinize sindiyse alın geçin. Hayırlı olsun

km doğruysa bu yaştaki bir araç için iyi. ben 10 yaşında aracımı 200binde sattım, alıcı kmsi oynanmamış ilk araçtı bu dedi. yaşlı araçlarda kmsi oynanmamışsa 200 ve altına dua edeceksin. iki akrabamın 20 yaşında araçları var, ikisi de yüzbinin altında ama böyle araçlar istisna olur ve satmazlar, sattıklarında da zaten piyasaya falan düşmez, direk gider bir tanıdığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 29 Ekim 2024; 20:10:26 >
  • 400 den fazla ödemezdim.

Hatasız km düşük diye şişiriyor. Ben bu araçlardaki km lerden de şüpheliyim. Bunların 600-800k km olanlarına bak 270-320 gibi fiyatlanıyor. 200-300k km yazılanlara bak aynı fiyatlar...

Km X2 diye düşünüyorum.

• 460.000 bin tl ye 123 bin km 2012 model 1.3 multijet linea an itibariyle almış bulunmaktayı. Ekspere de bi 7k bayıldık herhangi bir problem yok denildiği gibi sağ arka çamurlukta lokal ve sağ kapıda boya çıktı geri kalan her yer orjinal bizde hemen yapıştırdık

Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.