Şimdi Ara

2011 Lys Sıralama tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok merak ediyorum sıralamam ne olacak diye. 2010 sıralamalarıyla karşılaştırma yapmak istedim ama galiba internette yok. (oks'de ilk 1000in sıralamasını koymuşlardı) neyse bilenler geçen sene girenler yardımcı olur dedim.
    Ygs puanım 488 lys mat 1 geo 1 fizik 1 kimya 0 bioloji 2 yanlış boş yok. puanmatiklerde 486 çıkıyor ama ygs için de öyle çıkmıştı o yüzden 488 alalım. okul puanım en kötü senaryoda 70 gelir ama beklentim 72. yani 560 net puandan bahsediyoruz şu an. amacım ilk 50ye girmekti. Sizce başarabilmiş miyimdir?

• Yiğen sen naptın sen ya? İlk 50 hayal onu söyleyeyim bir kere ama ilk 100'ü belki zorlayabilirsin o da zor yani.
  • ilk 100 zor, 200 de olursun
  • ygs de o puan

;Hocam lysnde iyi ilk 50 olabilir inş da olur canını sıkma
  • Bilmiyorum ilk 100 olsa bayaa burs olacak odtü bursu falan. girmezsem üzülmem ama girersem üniversitede para bakımından aileme bağlı olmamanın verdiği mutluluk olur üzerimde. :/ ygs de 489 puanla 66. idim ama 488 puanla da 106. idim iki farklı puan türünde. Çok arada bir puan ya :/
  • ygs2'de 133.ydüm, mat-geo full fiz2 kim3 bio2 yanlış nereye iter beni sizce ?
  • ne fark edecek ilk 50yle ilk 500 arasında olman arasında ? o arada kaçırdığın bölüm mü var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk 100 e para veriyorlar çok fena
  • YGS: 55 bin

LYS ortalama netler;
    Mat:34
    Geo:19
    Fizik:17
    Kimya:20
    Biyoloji:16

Sıralamamın kaç gelebileceği konusunda yardım edebilirmisiniz?
  • Adam bizim okulda beyler Efe uçmuşun abi ya tebrik ederim
  • aa kç naber lan. Bu arada üzülmem ya ilk 100e giremesem öyle bir insan değilim ama göz ardı edilmeyecek kadar para var. 5 yıllık ünide ayda 1200 tl alan burslarla öğrenciler var. Yurt ve yemekler beleş. 5 sene 9 ay alsa. 45 çarpı 1200. Siz yapın hesabını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.