Şimdi Ara

2011 Model Fluence 1.5 Dci Extreme 85 Hp Hakkında Görüşlerinizi yazarmısınız (ACİLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 2011 model 1.5 dci 85 hp extreme paket araç almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlardan veya bilgisi olan arkadaş varsa fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum.
    Misalen araç içine çok ses alıyor mu? Yol tutuşu nasıldır, yakıt durumu, yokuşlarda bayma yapar mı gibi? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

• çekiş sorunu olacağını sanmıyorum ama 120den sonra hızlanması iç açıcı olamayaktır.
    yüksek yapısı nedeniyle yol tutuş anlamında rakiplerinden geride
  • 1 hafta ikame araç olarak kullandım. Kaç beygirdi bilmem. Geniş, çok iyi gidiyor, sessiz ama direksiyonu çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 29 Ocak 2016; 22:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde 150-200km kadar kullanmıştım. İçi geniş bir araç, yokuşlarda vites küçültmemi istemedi (sizin deyiminizle bayma yapmadı). Yakıt olarak ben Ankara'da 6-6.5L civarı tükettim ortalama hızım 45km/h falandır. Yol tutuşuna gelince daha önce Dacia Sandero bile kullandım ama yol tutuşu bu kadar rezalet bir araç görmedim. Konfora gelirsek pek konforlu olduğunu söylemem. Trim sesleri özellikle kapı içinden çok geliyordu ve yoldaki en ufak çakılı bile pedallarda hissediyordum, ses sistemi de felaket ötesiydi. Eşşek niyetine binmek için alınır. Tüketimi az, bakımları düzenli yaptırırsanız sorunsuz, satarken de sizi üzmez kısacası sizi ekonomik bir şekilde bir yerden bir yere götürür. Arabadan zevk almak gibi bir beklentiniz yoksa düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Bir keresinde 150-200km kadar kullanmıştım. İçi geniş bir araç, yokuşlarda vites küçültmemi istemedi (sizin deyiminizle bayma yapmadı). Yakıt olarak ben Ankara'da 6-6.5L civarı tükettim ortalama hızım 45km/h falandır. Yol tutuşuna gelince daha önce Dacia Sandero bile kullandım ama yol tutuşu bu kadar rezalet bir araç görmedim. Konfora gelirsek pek konforlu olduğunu söylemem. Trim sesleri özellikle kapı içinden çok geliyordu ve yoldaki en ufak çakılı bile pedallarda hissediyordum, ses sistemi de felaket ötesiydi. Eşşek niyetine binmek için alınır. Tüketimi az, bakımları düzenli yaptırırsanız sorunsuz, satarken de sizi üzmez kısacası sizi ekonomik bir şekilde bir yerden bir yere götürür. Arabadan zevk almak gibi bir beklentiniz yoksa düşünülebilir.

Linea ile kıyaslarsak hangisi ? İkisi de aynı kefede ama muhakkak birinin daha çok üstünlükleri var. Full paketi ekranlı,perdeli,deri koltuklu,6 vites... bayağı dolu.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Linea'yı daha önce kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapamayacağım ancak dokunmatik ekran, deri koltuk vs... konforu her ne kadar artırsa da ben Fluence'de o yol, trim sesini ve yola tutunamama hissini yok edeceğini sanmıyorum. Ben Fluence ile pek anlaşamadım hocam. Araçtan beklentilerinizi bilmiyorum ancak yukarıda da söylediğim gibi, geniş bir ailem var ve ucuza ayağımı yerden kesecek sorunsuz bir araç arıyorsum derseniz size ancak cevap verebilir.

• +yakıt tüketimi
    +performans
    +yedek parça
    +Geniş

-Konfor
    -Yol tutuş
    -Yol sesi
    -İç aksamın çabuk dökülmesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.
  • 85 beygirlik aracın performansını begenenler var burda

110 beygirlikle karıştırıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.