Şimdi Ara

2011 model mondeo 1.6 tdci nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende şuan opel astra h 1.6 essentia comfort 2013 model araç var çocuk olduğu için bagaj küçük geliyor üstüne biraz para ekleyip mondeo yada focus düşünüyorum sizce fark verip geçmeye değer mi yoksa önümüz belli değil araçla devam mı etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus Astradan hallice zaten genişlik olarak
    Mondeo olur, fakat temizi bulman zor
    Temiz olmayan mondeoya da kendin sanayiden çıkmayacağın için aileni de bindiremezsin

• İkinci sahibi 190 binde km olarak ayrıca ailede sanayide yeri olan çok kişi var biri de babam o konuda çok korkum yok ama kaç kişiye sorduysam yarısı al çok güzel diyor diğer yarısı da yanaşma bile diyor

• uevrensel U kullanıcısına yanıt

Tarcanlar expertize götür, bi de yetkiliye göster

Temiz çıkarsa al

• İyi hoş ama dışı çok eskidi içi de transit vs gibi selective modeli ve 2011 sonrası makyajlı kasasını alırdım ben başka almazdım artık

Geniş arabadır güvenli sağlamdır orası ayrı

• Mantıklı tercih olur. 1.6TDCI motor sadece makyajlı kasada var. Makyajlı kasası da tasarım olarak hala güzel görünüyor bence.

Makyajlı kasalarda genelde kronik sorunların çözülmüş olur ve sorunsuz olurlar.

Araçtaki motor birçok arabada kullanılmış, ustası kolayca bulunabilecek bir motor. Şanzımanı da manuel. Yani araçta başa bela olacak bir motor ve otomatik şanzıman yok. Otomatik şanzıman olsa ve bozulsa başa bela olur. Hiç kimsenin bilmediği, anlamadığı bir motor olur, başa bela olur. Bu araçta böyle bir durum yok.

İçi dışı eski diye yorumlamak mantıklı değil. Demek ki bütçe bu kadar ki bu model arabaya bakılıyor. 2011 model araba soran birine "onu alma, 2020 model şunu al" denemez sonuçta.

• Mondeo da alınacak mantıklı motorlardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2012 model Selective paketi var. 2 yıldır kullanıyorum. Motor Ford-PSA-Volvo ortak üretimi. Motor Volvo S60 1.6D ile birebir aynıdır.
    Donanım, genişlik, yol tutuş ve kalite olarak fiyatına göre çok iyidir. Genellikle uzun yolda kullanıldığı için kısa mesafede yıpranan araçları çok tercih etmemek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Peki hocam fiyat aralığı nedir ortalama olarak ve araç boyasız ufak lokal boyalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.