Şimdi Ara

2011 model renault sembol CALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S.A ARKADAŞLAR BU GECE SAAT 02 .0 SIRALAMASI ARACI KAPIMIN ÖNÜNDE CALINMISTIR.
    İstanbul Bağcılar yavuz selim Mah gece 2 de aracımin çalıştığını ve pencerede n bakınca gitmiş olduğunu gördüm hemen 155 aradım karakola gittim ama 20 saat yaklaştı henüz haber yok görenlerin allah rızası için polise bildirmeleri ni rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşaallah bulunur kardesim konu ustte kalsın.

• Geçmiş olsun . artık arabaları dışarı bırakmaya korkar olduk . İnşallah bulunur

• geçmiş olsun kasko varmıydı?
  • Allah yardımcıınz olsun inşallah en kısa süre içerisinde bulunur aracınız

34 UZ 610
    34 UZ 610
    34 UZ 610
  • Alındı diye okudum

Çok geçmiş olsun insallah bulunur

Up

• immobilizer yokmuydu bunlarda hep bir önceki kasalar çalınıyor. Birde bağcılar civarında çok çalınıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam geçmiş olsun, inş. en kısa zamanda bulunur.
  • Geçmiş olsun.

• geçmiş olsun, çevrenizde dükkan varsa gidip konuşun belki kamera görüntüsü çıkar.
  • Geçmiş olsun. Yaklaşık 40 gün önce de bizim şirket aracı çalındı. Aynı araç aynı model. Geçen hafta ruhsatı yola atmışlar , vatandaş arayıp bilgi verdi.

• Gecmis olsun hocam tez vakitte insallah bulunur... cuma gunu gece saat 1 de de evin onunde duran aracima vurup kactilar.. arka taraf komple gitti mobeseden bise cikmadi polisin verdigi cevapta artik vurup kacmalara bakmiyoruz trafik mahkemesine basvur oldu.. artik kaskodan yaptiricaz... ortalik serefsiz dolu oldu.. o arabalar ne emek ne alin terleri ile aliniyor... allah bin belalarini versin

• Up inşallah bulunur en kısa zamanda

• Allah ıslah etsin hepsini, insanliktan nasibini almamış hayvanlar. Allah yardimciniz olsun hocam, tez vakitte bulursunuz inşallah..

Yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 7 Nisan 2016; 8:56:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupbjk1

34 UZ 610
    S.A ARKADAŞLAR BU GECE SAAT 02 .0 SIRALAMASI ARACI KAPIMIN ÖNÜNDE CALINMISTIR.
    İstanbul Bağcılar yavuz selim Mah gece 2 de aracımin çalıştığını ve pencerede n bakınca gitmiş olduğunu gördüm hemen 155 aradım karakola gittim ama 20 saat yaklaştı henüz haber yok görenlerin allah rızası için polise bildirmeleri ni rica ediyorum

Facebook a giriyorsun abi, şu 2 gruba yazıyorsun. Gerekirse sahte üyelik ac 5 dk facebookta..

Çok çabuk bulunacaktır.

https://www.facebook.com/groups/fiestam/?fref=ts
    https://www.facebook.com/groups/garage.fiesta/?fref=nf

2 gruba da plakaları şeklinde yaz, çok gezen oluyor etraflarda, gören olursa birisi takılır peşine sana ulaşır. Telefon numaranıda koy.

• Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda bulunur
  • Teşekkürler arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin çok zor çok 2 yaşına girmedim oğlum baba arabaya gidecem deyip ağlıyor ben ne yapcam ne olur dua edin
    Ne yapmam konusunda bilgisi olan hani sanal alemde ne yapabilirim

• bir polis yakınımızın 2009 model symbol u çalındı. 3 sene sonra çalan kişileri buldular araçtan eser yok. gaziantep te bir atölyeye götürüp arabanın tüm parçalarını satmışlar... bu ekibin muhasebecisinden sekreterine caycısından ustasına 15 kişi tutuklandı halen içerideler. tuttukları kayıtlardan motor ve kapıların sanırım birde farların kime satıldığını buldular. onlarla da ayrıca davalık oldular. yer istanbul sefaköy.

sana da geçmiş olsun diyorum. kasko yoksa ilk iş hgs ogs kayıtlarına baktırmak.
  • inşallah bulunur belki biraz kullanıp biyere terkederler .ucuz arabaları kimse sökmeye uğraşmaz moralinizi bozmayın bulunur biraz geçte olsa iyi haber gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce yazılmış ama arkadaşın dediği gibi hgs kayıtlarına baktırın hemen,inşallah bir an önce bulunur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.