Şimdi Ara

(2012 - 2013) BMW 320d Pişman Eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba otomobil severler. Aracımı değiştirmek fikrindeyim. 700 bin gibi bir bütçem var. bu paralara egea, leon, octavia gibi araçlar baktım ve tercihlerim aslında bu yönde idi.

2012 - 2013 model bmw 320d otomatik vites alsam pişman eder mi ? yürütme masrafları olsun, yakıt olsun, yedek parça olsun saç baş yoldurur mu ?

sağlam dır diye tahmin ettiğim araçlar ama hiç kullanmadım. yada nelere bakılmalı bu araçlarda genel olarak. expertiz mutlaka yaptırırım ama expertiz firmaları sizin cebinizi pek umursamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu paralara temiz bmw 320d yani f30. temiz kaldigini sanmiyorum.
    Diyelimki buldunuz.

Ayriyeten sigorta ve kasko içinde 20-25 bin ek butce ayırın.

Expertiz tabiki ne olursa olsun yaptiracaksiniz.

• Beratt06 kullanıcısına yanıt
    tabi kasko mutlaka yaptıracam. benim merak ettiğim bmw pişmanlık mıdır ? bulaşanın kaçtığı bir kabussa hiç yanmayalım. yaşım 41 adam gibi araba sürer bakımları devamlı ve düzenli şekilde yaptırırım.

varsa yoksa eşim ve oğlum var. yazın şehir dışı gezecek ki toplamda 6000 - 7000 km şehir dışı planlıyorum. diğer zamanlarda şehiriçi 10 - 15 km kısa mesafelerde sürekli kullanıyorum.

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

BMW pişmanlık değildir tabi ki ama gidipte 10-15 yaşında bir BMW alırsan pişman olman çok normal . Paran varsa gidip sıfırını alır keyifle kullanırsın . Paran yoksa sırf BMW ye binmek için gidipte 10-15 yaşında neredeyse hurda olacak BMW ye de bulaşma bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yaşında en az bir kez kmsi geri çekilmiş arabayı ne yapacaksınız hocam Leon alınır geçilir.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    yanmayalım o halde

• leon fr tsi 1.4 bakınıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun cevabını arabayı görmeden, daha da önemlisi arabayı kim kullanmış, kimden alıyorsun bunları bilmeden kimse veremez..

2012 E90 320d belki görece düzgün bir şeyler bulunabilir, kovalamak lazım. kenarda da 100-150binin duracak tabi.

F30 mümkün değil..

İlla Bmw diyorsanız 2012-2013 F20 116i'lere bakmak daha doğru.

• bmw f30 320d ilk üretiminin üzerinden 11 yıl geçmiş olsa da bütün özellikleriyle hala piyasanın en gözde aracıdır.

700.000 TL'ye temiz 320d olmaz. temiz, sorunsuz ve orjinal oynanmamış 2012-2013 f30 320d'leri 1 milyon ila 1,2 milyon TL arasında bulabilirsiniz ancak. fakat kasko bedeli tahmin edilenden çok yüksek çıkabilir.

• F30 o paralara bulamazsınız hocam ekmeği yenmiştir. Makyajlı E90 bulunabilir o da tertemiz olmaz ama eli yüzü düzgün olur dizelde bakıyorsanız triger zinciri yağ pompası değişmiş mi diye sorun mümkünse fatura isteyin. BMW'ye alternatif leon veya golf tercih edilebilir şimdi egea da olur en yenisi o ama bmw leon golf bakipta egea alınırsa psikolojik olarak marka algısı olarak yavan gelebilir

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt
    Premium araclarda giris seviye bile olsa Pişmanlık olmaz.

Aile yapisi için biraz dar gelebilir.

Tanidinga filan bulabilirsen o sekilde alman olur. yoksa biraz kumar oynamış gibi bu 320 ler.

• Herkese sora sora tum araçlardan soğursun:D

• Beratt06 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz

• Hocam bulaşma. Bak ben burada eski konulardan birinde aynı senin hissiyatın içine girmiştim. "ya temiz bir tane bulabildim diyelim, nasıl olur alınır mı ?" Forumdakiler beni uyardıkça ben , " ama diyelim geçmişini kesin biliyorum çok temiz" gibi kendime bahane üretiyordum. Seni çok iyi anlıyorum çünkü gönül istiyor ve kendini ikna etmeye çalışıyor.

Neticesinde ben almamıştım o dönem. Sonrasında bir arkadaşım aynı yollardan geçti, o inat etti aldı, perişan oldu. Baya masraf çıkardı araba.

Bu arabalarda sorun şu; alan adam insan gibi binmiyor. ve her el değişiminde, arabaya zulmetme oranı artıyor. Şöyle ki, araba ilk çıktığında bunu sıfır olarak alan adamın zaten parası var, alıyor sonra güzelce servis bakımını yaptırıyor. Sıkılana kadar arabayı yoruyor ama bakımları resmi serviste yapıldığı için arabayı toparlıyorlar veya parçalar değişiyor yenisiyle. sonra bu araba 3-4 yıllık oldu, biraz daha böyle hevesli ama sıfır alamamış insanlar alıyor. Bunlar da 1-2 kere yetkili servise götürüyor o hevesle ama sorna bakıyorlar maddi olarak olmayacak sanayiye dönüyorlar. Ama yine ellerinden geldikçe araştırıp en iyi ustaya felan gitmeye çalışıyorlar.

Sonra geldik araba 8-10 yaşına geldiğindeki duruma. İşte burda arabayı yıkım ekibi satın alıyor. Varını yoğunu basıp arabayı alıp sonra anasını ağlatan tayfa bu tayfa. Arabadaki her ağrıza minimum maliyetle olacak şekilde , mümkünse uydurma ve geçici çözümlerle düzeltilirken arabanın ciğerinin söküldüğü gazlamalar bu dönemde yaşanıyor.

Dolayısıyla BMW ikinci sahibine biner olayı felan hikaye. Güzel bakılsa, ilgilenilse , elentra nın 1m km gördüğü dünyada 3.20 200k da çöker mi ? Çökmez tabi, ama elentra yı alan adam mikro fiber bez ile silip güneşe koymaz arabasını bmw ci tayfa ( özellikle yukarda söylediğim 3. grup) ne helezon bırakır ne lastik ebatları düzgün kalır ne arabanın turbo basınca durur ne ecu yazılımı kalır. Oynanabilecek her yeriyle oynarlar.

• ucuz premium almayın canınız yanar.

• aracın kullanımını merak ettiğim için bir heves ettim. premium araç geçmişimiz yok neden olmasın dedim ama yazılan tüm yorumları okuyorum uzak durmak şuan için çok mantıklı görünüyor. dediğiniz gibi araç iyi bile olsa apaçi gençliği eline ne geçse içinden geçiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.