Şimdi Ara

2012 bmw f30 320i hakkında ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle bir bmw meraklısı olarak 2012 model f30 kasa 320i almayı düşünüyorum 100-150 bin tl arası.

vitesini gördüm çözmeye çalıştım ama yapamadım manuel 8 ileride sürülebiliyor ama nasıl, vites nereden yükseltilip - alçaltılıyor manuel kullanırken

böyle bir araç sahibi varsa yardımcı olabilirmi, sırf otomatik olarak kullanmak istemiyorum arabayı. 2012 bmw f30 320i hakkında ???

• yutupta kullanımı vardır. sanırım manuel için sola çekeceksin. sonra direksiyon arkası kulakçıklardan veya vitesi ileri geri iterek kullanırsın.
    vitesi geri çekince vites yükseliyordu sanırım.
    umarım csb değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Ağustos 2016; 18:45:49 >
  • Vitesi sola çek daha sonra yukarı aşağımolarak küçülüp alçaltma, zaten çok gerek duymuyorsun şanzıman hızlı hareket ediyor. Başka sorun varsa yardımcınolayım bende var f30 320i makyajlı paket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Vitesi sola çek daha sonra yukarı aşağımolarak küçülüp alçaltma, zaten çok gerek duymuyorsun şanzıman hızlı hareket ediyor. Başka sorun varsa yardımcınolayım bende var f30 320i makyajlı paket.

2012de 1.6 ed yoktu değil mi? yani konu csb değilse ve arkadaş arabayı alınca ikibin motor mu olacak?
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    bu araç hoşuma gitti 320i 184 hp güzel araç yalnız dediğin gibi direksiyon arkası kulakçık yok bende vitesten manuel olarak kullanırken yanlışlıkla otomatiğe (D) falan alırım diye korkuyorum koskoca bmw bir çözümünü yapmıştır herhalde

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-yer-ucagi-f30-330042371/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horizon1925 -- 18 Ağustos 2016; 19:11:40 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Efficient dynamics modeli 2013 te geldi

Evet,eğer arkadaş 2012 modelini alırsa 2.0 olacak

320i 1997cc 184 hp 270 nm
    320i ED 1598cc 170 hp 250 nm

Neredeyse performans farkı yok ikisi arasında sadece 2.0 a chip atılırsa daha fazla verim alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyif,yalnız gitmez -- 18 Ağustos 2016; 19:30:13 >
  • Manuel e almak için vites (D) de iken unlock a basıp sola çekeceksiniz sonrasında kendinize doğru çekerseniz vites büyür ileri doğru ittirirseniz vites küçülür merak etmeyin elinizde kalmaz.Sizin yerinizde olsam daha az km de 320i ed bakardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://m.youtube.com/watch?v=EGy7lnZ7AIM

• 40.yıl paketleri 160 bin civarına veriyorlar madem alıcaksan onları al, vitese kafayı niye taktın bu kadar, d iken sola çek sadece sporta geçer, yukarı uçyada aşağı çekersen küçülür yada büyür.

• Fiyatı çok yüksek diye düşünüyorum. Alternatiflere bakmalısınız, o paraya 2014 alırsınız.
  • 150 160 civarına 0 40.yıl 320i veya 2013 2014 320d alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: antracas

bu araç hoşuma gitti 320i 184 hp güzel araç yalnız dediğin gibi direksiyon arkası kulakçık yok bende vitesten manuel olarak kullanırken yanlışlıkla otomatiğe (D) falan alırım diye korkuyorum koskoca bmw bir çözümünü yapmıştır herhalde

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-yer-ucagi-f30-330042371/detay

Hocam bence zaten bir sure sonra heveseniz gecer otomatik kullanmaya baslarsiniz. BUnlar normal manuel gibi olmuyor 4 ten 2 ye vs. seklinde vites kucultme olmayinca vites sayisi arttikca kullanim zorlasiyor ve zevksizlesiyor bu sekilde. 8 ileri vites arti arti eksi eksi zor oluyor. Ayrica mesela duracaginiz zaman kendi kendine kucultuyor sizden once vs.
    Neyse gelelim asil soruya vitesi manuel konuma ladiniz ileri geri iterek vites artirip kucultuyorsunuz. Eger ki yanlislikla saga iterseniz D ye gecer. Ki bul olasidir ama bir be size ne araca bir zarari olur, tekrar sola itip devam edersiniz,

• Aracta Manuel mod mevcut ama zaten Manuel almanıza gerek yok ani sollamalarda direk hızlanıyor gaza oturursan.

• 2.0 alacaksan 320i değil 328i al hiç olmazsa ödediğin vergiye değsin. 130 bin tl civarı alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.