< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 22 Kasım 2018; 15:26:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsman01 -- 22 Kasım 2018; 15:26:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmiş olsun, tam dizelden vazgeçip lpg ye geçeyim diyorum. Hatta tam olarak sizdeki araçtan almayı planlıyorum. Şu sorunları görünce soğuyorum. Sorundur olur, gereken yapılır düzelir ona sözüm yok ama sebebi bilinmeyen deneme yanılma ile çözüm üretilmeye calısınca hem maddi hemde manevi yıpranıyor insan. Bujiydi bobindi derken 5-6 aylık tasarrufu sanayide bırakıp gidiyor insan.
|
Motor takozlarından ya da subap yataklarından olabilir diye düşünüyorum, ikisi arasından bir seçim yapacak olsam subap yatakları derdim, baktılar mı?
Ayriyeten, 1.6 Kompressorler LPG ile tam uyumlu, ölümsüz motorlar diyorlardı, demek ki bir şekil sorun yaşanıyor. Ben de aynı kombinasyonu düşünüyordum ama iyisi mi 1.6 CGI bakayım |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 15 Kasım 2018; 22:59:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 16 Kasım 2018; 10:28:58 > |