Şimdi Ara

2012 Corolla 1.6 için en iyi motor yağı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımla 10.000km'yi devirmeme az kaldı. Servisle görüştüğümde yağ değişim ücreti olarak 120TL fiyat biçiyorlar. Bende o zaman en kalitelisini alır onu değiştirmelerini isterim diye düşündüm. İşi bilenine sormak lazım dedim ve ustalarımızdan yardım istiyorum. Servisin değiştireceği orjinal toyota yağına 120TL mi veriyim yoksa yaklaşık aynı fiyata tam sentetik bir yağ mı tavsiye edersiniz?
    Teşekkürler...

• Yağ yağ filitresi hava filitresi değişimi için uygun fiyat zaten siz dışarıda yapsanız minimum 5W40 edge tam sentetik castrol yağ 75 TL+10 TL yağ filitresi+10 TL hava filitresi 20 Tl işçilikle 115 TL ye geliyor serviste işçilik ve parça garantisi var.
  • Yanlış anlaşılma oldu galiba. Servis bana bakım ücreti 260TL dedi. Eğer yağımı kendim alıp getirirsem 140 dedi. Yani 120TL civarına ben toyotanın vereceği yağdan daha kalitelisini alıp götürsem mi diye düşünüyorum. Mesela Mobil 1'in tam sentetik 0-40 yağını
  • 10/40 tan şaşma toyota araçlarda genel kullanılan odur.
  • 10 w 40 yarı sentetik bir yağdır serviste toyota orjinal yağlar da 10 w40.ben olsam 120 tl ye dışarıdan tam sentetik yağı aynı fiyata alırım.çünkü ikisinin arasında çok farklar var.mobil 1 esp 3w 30.mobil 1 0w 40.castrol edge 5w 40
  • Aracınız 20-30 km kadar, en kaliteli yağı kullanın..Mesela 0-20w yağ kullanıyor..Dünyanın parası...Araç piston sekmanlar eskimeye başlayınca 10-40w yağa dönesiniz...
  • Honda 2011 aracıma servis 10-40 yağ koyuyordu geçen hafta 20 bin bakımda 90 tl ye 0/40 aldım ve bunu koyun dedim...Kendileri aynı yağa 140 lira istedi.....Tam sentetik yağ koydurun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1. 3 Multijet için hangi mazot?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.