Şimdi Ara

2012 den sonra patlayan sakal bırakma modası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 lu yıllardan önce insanların fotoğraflarına yada videolarına bakıyorum sinekkaydı traş ne güzel bir seymis gerçekten ben de 3 4 günde bir düzenli olarak sakal traşı olurum insanlar biraz garipsiyorlar neden sakal bırakmadığımı. Kadınlar için de sakalsız erkekler pek ilgi çekici gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 24 Ocak 2025; 20:34:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sakal sünnettir. erkeğin yüzünden biraz sakal olacak kardeşim.

• Sakal iyidir sakal erkeğin makyajıdır.

• Benim de dikkatimi çeken bir konu. Sakallı olunca daha fazla göz üzerimde oluyor gibi.

• Kızlar “Batıyor” diye şikayet ettiklerinden sinekkaydı gezerim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmiyom sakalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taııbuv kullanıcısına yanıt

Sünnet miktarı olan sakal, dudaktan veya çeneden itibaren bir tutam uzunluğunda olan sakaldır.. Yoksa öyle her şekil ve uzunlukta sakal bırakmak sünnet değildir. Sünnet olduğu için 3 numara sakal bırakan sevap değil büyük günah olan bid'at işlemiş olur. Bu yüzden 3 numara kısalıkta sakal bırakan imamların hepsi cahil cüheladır. Diyanet başkanının sakalı dahi 3 numaradır. İşte bu yüzden din diyanet ve onun çalışanlarından değil, hakiki alim olan Ehl-i Sünnet alimlerinin yazmış olduğu fıkıh ve ilmihal kitaplarından öğrenilir...Zaten ben de bu bilgiyi ordan aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin gücün kolpacılık.. Seni yalanlayan yine kendi fotoların.. Bu mu şinekkaydı dıraşşş...?

2012 den sonra patlayan sakal bırakma modası
  • dekareme kullanıcısına yanıt

hocam nerden buldunuz bunu hahahahw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Bir tutam demiş. Sanki yemek tarifi veriyor. 2012 den sonra patlayan sakal bırakma modası 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.