< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay05 -- 24 Ocak 2025; 20:34:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2012 den sonra patlayan sakal bırakma modası
-
-
sakal sünnettir. erkeğin yüzünden biraz sakal olacak kardeşim.
-
Sakal iyidir sakal erkeğin makyajıdır.
-
Benim de dikkatimi çeken bir konu. Sakallı olunca daha fazla göz üzerimde oluyor gibi.
-
Kızlar “Batıyor” diye şikayet ettiklerinden sinekkaydı gezerim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sevmiyom sakalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sünnet miktarı olan sakal, dudaktan veya çeneden itibaren bir tutam uzunluğunda olan sakaldır.. Yoksa öyle her şekil ve uzunlukta sakal bırakmak sünnet değildir. Sünnet olduğu için 3 numara sakal bırakan sevap değil büyük günah olan bid'at işlemiş olur. Bu yüzden 3 numara kısalıkta sakal bırakan imamların hepsi cahil cüheladır. Diyanet başkanının sakalı dahi 3 numaradır. İşte bu yüzden din diyanet ve onun çalışanlarından değil, hakiki alim olan Ehl-i Sünnet alimlerinin yazmış olduğu fıkıh ve ilmihal kitaplarından öğrenilir...Zaten ben de bu bilgiyi ordan aldım.
-
İşin gücün kolpacılık.. Seni yalanlayan yine kendi fotoların.. Bu mu şinekkaydı dıraşşş...?
-
hocam nerden buldunuz bunu hahahahw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tutam demiş. Sanki yemek tarifi veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X