Şimdi Ara

2012 Gerçek mi?Yoksa bir saçmalık mı?Foton kuşağı(resimli)İnternet üzeindeki en geniş bilgi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
11
Favori
60.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel
    4 günü iyince bende sana özenicem..

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee
    .korktum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

[siz=3]Konuyu saçma olarak görenler; fare imleçlerini konu başlığının üzerine bile getirmesinler. Kardeşim size göre saçma bize göre değil. İnanmıyorsanız tek harf yazmayın bu konuya. Tartışma çıkmasın.

[sie=3]Bu olaylar kıyamet değildir kafanıza bir sokun şunu artık!

[siz=3]Bunlar saçmalık, asla olmaz vb. yorumlar yapan üyeler kendilerinin saçmaladığının farkında değil galiba. Bu olayların olup olamayacağını 1 canlıdan başkası asla bilemez siz kimsiniz de bunlar 2012'de olmayacak diyerek geleceği söyleyip kendinizi o bir canlının yerine koyabiliyorsunuz?![[/ize]

siz kimsiniz de bunlarin 2012 de olacagini soyluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

[siz=3]Konuyu saçma olarak görenler; fare imleçlerini konu başlığının üzerine bile getirmesinler. Kardeşim size göre saçma bize göre değil. İnanmıyorsanız tek harf yazmayın bu konuya. Tartışma çıkmasın.

[sie=3]Bu olaylar kıyamet değildir kafanıza bir sokun şunu artık!

[siz=3]Bunlar saçmalık, asla olmaz vb. yorumlar yapan üyeler kendilerinin saçmaladığının farkında değil galiba. Bu olayların olup olamayacağını 1 canlıdan başkası asla bilemez siz kimsiniz de bunlar 2012'de olmayacak diyerek geleceği söyleyip kendinizi o bir canlının yerine koyabiliyorsunuz?![[/ize]

yok yok !! asıl siz kimsinizde 2012 de bunların olamayacağını söylüyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

karar verin olacak mı olmayacak mı? Mantıken yani teoride iddialar olabilir dedirtiyor ancak madem olacak neden insan oğlu hazırlık yapmıyor diyeceksiniz ki gizli saklı hazırlık var ama böyle diyenler şunu bilmeli her şey filmlerde ki gibi olmaz. Bana göre 060606 yada 2000 iddiaları gibi buda boş çıkacak.

Hem neden tartışıyorsunuz ki az sabredin 1.468.800 dakikacık kalmış

• msjım olsun gece okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

karar verin olacak mı olmayacak mı? Mantıken yani teoride iddialar olabilir dedirtiyor ancak madem olacak neden insan oğlu hazırlık yapmıyor diyeceksiniz ki gizli saklı hazırlık var ama böyle diyenler şunu bilmeli her şey filmlerde ki gibi olmaz. Bana göre 060606 yada 2000 iddiaları gibi buda boş çıkacak.

Hem neden tartışıyorsunuz ki az sabredin 1.468.800 dakikacık kalmış

Dikkatini çekersem NER0 olmayacak demiyor. Olup olamayacağını bilemeyiz diyor. popeye85'de NER0'nun böyle bir şey olamaz dediğini zannetmiş, o yüzden sen nerden biliyorsun olmayacağını diyor.. Ben de aynen NER0 gibi diyorum ki: Nerden bilebilirsiniz 1 dakika sonra bile ne olacağını??? Siz kimsiniz de kendinizi Allaha'a eş koşuyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThoRiuM -- 8 Şubat 2010; 13:33:27 >

• son kısımda baya bi hikaye olayına girilmiş pek anlamadım.ne oluyor yani sonuçta hepimiz "heroes" mu oluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

son kısımda baya bi hikaye olayına girilmiş pek anlamadım.ne oluyor yani sonuçta hepimiz "heroes" mu oluyoruz?

hayır polat alemdar oluyoruz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 24 Ekim 2021; 13:36:35 >
  • İyimiş. Olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

12.12.12 atlatılsın, bir daha böyle saçmalık olmayacak. 13.13.13 yada 14.14.14 olmayacağına göre 1000 yıl kurtulmuş olacağız bu tür saçmalıklardan

24 aralık 2012 diolar sen 121212 dion

21.12.12

21ide cumaya gelince millet heyecan yapıyor aklı olan birisi bu tarihin herhangi bir tarihten farkı olmadıgını bilir zaten bunu ortaya atan amerşkalı flm senaristleri yazarları sırf filmleri ilgi ceksin kitaPLARI alınsın diye merak uyandırmak için atılıyor bu palavralar..

• NASA'nın sitesinde konuyla ilgili videolu ve yazılı açıklamalar var. Marduk diye bir şey yok diyorlar. Çünkü o büyüklükte bir gezegen eğer 2 sene sonra ortaya çıkacaksa şu anda gözükmeliymiş. Güneş fırtınasınında bazı eklemelerle fazla sorun yaşamadan atlatılacağından bahsediyorlar.

Hepiniz okul okumuş, okuyan insanlarsınız.Söylentilere değil, bilime kulak verin.

Kaynak:
    http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
    http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astrobiologist/intro/nibiru-and-doomsday-2012-questions-and-answers

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

NASA'nın sitesinde konuyla ilgili videolu ve yazılı açıklamalar var. Marduk diye bir şey yok diyorlar. Çünkü o büyüklükte bir gezegen eğer 2 sene sonra ortaya çıkacaksa şu anda gözükmeliymiş. Güneş fırtınasınında bazı eklemelerle fazla sorun yaşamadan atlatılacağından bahsediyorlar.

Hepiniz okul okumuş, okuyan insanlarsınız.Söylentilere değil, bilime kulak verin.

Kaynak:
    http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astrobiologist/intro/nibiru-and-doomsday-2012-questions-and-answers

Elimden aldın

• msj sayım
  • 2012 Olimpiyat oyunlarinda, masonlarin gizli rituelleri olacak.

2012 Dunyanin sonu diye bizi keklemeye calisiyorlar ama oyle degil tam tersine guzel olacak cunku bekledigim mason oyunu (diablo 3) o zaman cikacak ne tesaduf :D

Rick Clay videolarina bakabilirsiniz ve masonlarin bize ne yapmak istedikleri hakkinda bilgi edinebilirsiniz youtube'den

ve THE ARRIVALS bunlari izlemenize siddetle tavsiye ederim.

Benim dediklerimle bir olmayan birisi aklindan suphelenmek lagzim.

Daha cok seyler var tabiki...............................
  • hiçbirşey olmasa bile savaş çıkarırlar sırf bunun için orda yazılanlar yine gerçekleşir
  • Bu konu gereğinden fazla uzatıldı siz eğer müslümansanız dünyanın sonunun Allah tan başka hiçkimse tarafından bilinemeyeceğine inanmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

NASA'nın sitesinde konuyla ilgili videolu ve yazılı açıklamalar var. Marduk diye bir şey yok diyorlar. Çünkü o büyüklükte bir gezegen eğer 2 sene sonra ortaya çıkacaksa şu anda gözükmeliymiş. Güneş fırtınasınında bazı eklemelerle fazla sorun yaşamadan atlatılacağından bahsediyorlar.

Kaynak:

heroes, avatar, star wars, knight online, harry potter, futuristik dünyalar, fantastik yaşamlar bunlar gibi şeyler insanların hoşuna gider.. 2012 de olacaklarda insanların hoşuna gidiyor hayal kuruyorlar oyle olsa ne olur boyle olsa ne olur diye...buda fantastik bir olay ve eglence amaclı yorum yapıp kafa dagıtılan bir olay ve ben su atılan mesajlarda hiç kimsenin ciddi ciddi mesaj yazdıgını göremedim.ya insanlar dalga geçiyor yada olurmu oyle sey diyorlar.. olmaz tabiki ben yukarıda bi yerlerde bakın nasada bu gunes patlaması olacakmıs dedım duyuruyor adamlar dedım. ama ondan sonrasında fantazi yaptım sonunada fantastik diye ekleme yaptım bu kadar niye ciddiye aldnız anlayamadım.. azcık uçmak lazım beyin olarak boyle fantastik ucuk kacık seylere kafa yorup beynimizi bosaltmak lazım dimi ama? bu kadar ciddiye almayın sizde ne olur

not: ayrıca oyle bişey olsa nasa var dermi? patlıycaz gebercez bittik biz napıcaz der mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 8 Şubat 2010; 21:25:17 >

• Çerez ya bunlar bilgiler ilginç fakat unutmayin ki NASA nin ayda yaşam bulundu diye verdiği bir fake resim vardı ki buda Dune 2000 (tam adı olmayabilir) adlı oyundan bir kesitti .
    İkincisi kavimler gayib den haber almaya caliştiklari için helak edilmiştir ki böyle bir bilgiye ulaşamadan HELAK edilirler. Yani aslında İspanyollar yeni kıtaya ulatığında Mayalılar önceden helak edilmiş olabilir ispanyollarin katlettiği insanlarda yerel halk olabilir. Yada katletme gibi bir işlem olmayabilir.

Sonuç olarak İnsan maymundan gelmiştir gibi bir düşünce bu ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.