Kur'an'da şöyle bir ayette var; "Allah'tan başka kimse gaybı bilemez..." Bu ayete bakarak yorum yapabilirsin sadece... 2012 falan yalan geleceği göremessin veyahutta tahmin edemezsin o yüzden Allah'a bırak kendini dinine bırak rahatlarsın...
bilimin ne kadar ilerlediginin farkında deilsiniz sen ve senin gibiler. sizede hak veriyorum her insan bilimin farkında olmayabilir. yıllar sonrasi olacak günes ve ay tutulmalari tarihleri saniyesine kadar saptanabiliyor günümüzde. önceden de saptaniyordu.. bu gelecegi tahmin etmekten de öte biseydir. herseyi dine kitapa döküyorsunuz ya sinir oluyorum. daha fazla konusup topigin amacinın dısında konusmak istemem. saygilar.
Yazının tamamını okuyana imzamdaki aracı hediye edicem.
beyler biraz str ve hp kasarsak iyi savaşçı oluruz :D yeni çıkan foton war savaşınada girebiliriz hadi full sp farm :D
amannnn nasılsa ölmicekmıyız..olsada olur olmasa olur...takmayıın kafanızı
hatta bıan once ölsek daha ıı bence..ölüm korkusundan kurtulmus oluruz
21.12.12 gelince görcez zaten kim haklı kim haksız ben şahsen inanmıyorum. ama konu bilgilendirici olmus ve emek vererek hazırlanmıs teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: treabacks
Yazının tamamını okuyana imzamdaki aracı hediye edicem.
Az önce bitirdim,nerede benim arabam??
Millet ne kadar dar görüşlü ya,cidden şu yorumları okuyunca gülesim geliyor. Baştan söyleyeyim sonra saçma sapan cevap atmasınlar.Olup olmayacağı hakkında hiçbirşey demiyorum,olabilir de olmayabilirde.
Ama şundan eminim ki bu yazıları bir şekilde kuranla ilişkilendirseler ve kuran mantığına yatsa,buradaki yorum yazanların nasıl çoğu okumadan,araştırmadan kısacası bilgi sahibi olmadan saçma,inanmıyorum yazıyorsa,tam tersi inanıyorum doğrudur vs. yazarlardı.
Yazık ne diyeyim.
Kuran da yazarki kıyamet cuma günü akşam namazından sonra kopacak 12.12.2012 çarşamba gününe denk geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
Kuran da yazarki kıyamet cuma günü akşam namazından sonra kopacak 12.12.2012 çarşamba gününe denk geliyor
kıyametin kopmasına en az 700 yıl var.. Mehdi aleyhisselam 3üncü bin yılın(hicri) müceddidir. kafanıza göre söz söylemeyin. tartışacaksak kıt dini bilgimizle tartışmayalım. Dini bu işe karıştırmayalım Kaldı ki hakikaten saf saf 2012 ye kıyamet diye ihtimal veren var mı?... nasıl bir saçmalıktır bu böyle yahu.... burada kıyamet hakkında daha detaylı bilgiler mevcut... ve kafadan yazılmamış. hepsinin delili var !!!: http://www.dinimizislam.com/detay.asp?id=3938
görücez hep beraber
Sonra beyaz bi isik..
sapla samanı birbirine karıstırmakta üstümüze yok...
yazıyı bastan sona okudum ve yazıda kıyamet kopacak demiyor.. yorumlarda ise sürekli bir kıyamet tartısması var.. ya yazıyı dogru okuyup öyle yorum yapın yada komik duruma düsmeyin.. yazı 2012de bir degisime girileceginden bahsediyor ve buna bazı bilimsel cıkarımlar eklenmis hepsi bu..
yorum yapmadan önce iyi okumak gerek.. bende kıyametin o tarihte olacagına inanmıyorum ama o tarihte yazıdaki degisimler olabilir onada hayır olmayacak diyemem.. mantıklı olun biraz da bu kadar emek vermis birine 06 yas seviyesi cevaplar yazmayın..
Net kopmasında...
Bi şey olursa sağ kalan konuyu hortlatsın..
quote:
Orijinalden alıntı: WapTRyphoon
21 aralık 2012 günü DH'yi düşünemiyorum. O gün; ''Foton kuşağına giriyoruz DH, Foton kuşağına girdik DH, Ölürken DH'ye son mesajı kim atacak ?, Psişik gücüm havada durmak, şahitlerim var, Bir şey olduysa nerden anlayacaz ? Kıyamet kopuyor ben hâlâ DH'deyim'' gibi mesajları görebiliriz.
Moral bozmayın bence.. Belkide sonumuz 2012 den önce.. Allah herşeyin hayırlısını versin. Ondan geldik o'na gideceğiz sonuçta..
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
beyler biraz str ve hp kasarsak iyi savaşçı oluruz :D yeni çıkan foton war savaşınada girebiliriz hadi full sp farm :D
12.12.12 atlatılsın, bir daha böyle saçmalık olmayacak. 13.13.13 yada 14.14.14 olmayacağına göre 1000 yıl kurtulmuş olacağız bu tür saçmalıklardan
olm bi yılda 12 ay var
FAIL
quote:
Orijinalden alıntı: AragorN@MIK
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
en iyi nerde kasılıomuş orda kasalım
Ben valla mana kasıyorum , malum fotonla beraber yeni büyüler ( spell) kazanacağız , level atlayacağız. Ortalık wizarddan geçilmicek bence. Uzaylılarında hayvani büyüleri var. Benim bi arkadaşım bizzat uzaylıyla yattı , ben size onunda fotoğraflarını getiricem.