Şimdi Ara

2012 Gerçek mi?Yoksa bir saçmalık mı?Foton kuşağı(resimli)İnternet üzeindeki en geniş bilgi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
11
Favori
60.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbi ya bende korktum. Daha üniversiteye gidicem,askere gidicem,meslek sahibi olucam...
  • psişik gücümüzle elizabeti yanımıa getirebilecek miyiz

• şimdi ben 2011 de YGS-LYS'ye gireceğim 2012de kıyamet koparsa cart curt çok pis küfrederim
  • Madem olacak bişeyler bu adamlar ne diye araştırıyor anlamadım inanmıyorum bunlarada diyelimki olacak kardeşim niye insanlara araştırmalarını sunuyorsun bırak 2-3 yılımızı korkmadan yaşayalım demi madem ölecez kitabını basım ücretine sat bilgilensin insanlar nası olsa maddiyatının anlamı kalmayacak madem öğrendin git hayatını yaşa niye inandırmaya çalışırlar insanları anlamadım.Tamam hepimiz inandık korkuyla bekleyecez dememizi istiyolar heralde şimdi bunları okuyupta etkilenen olursa planlarını yapmayan hayatı bırakanlar olursa ve hiçbir olayda olmazsa kendilerine olacakları düşünmeye başlasınlar bence

Edit:Bu arada konuyu açan arkadaşa değil lafım o paylaşım yapmış sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoaga -- 22 Şubat 2010; 19:49:09 >
  • baba olursa olur ama olmazsa fena dalga geçerler onu biliyorum
  • 2012 de bişi olmazsa, "uzadı, ertelendi" falan denicek. aha da buraya barnak basıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

bu yazıyı 2012 ye kadar okursak aydınlanmış olarak gireriz foton kuşağına

:) :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtgdc

aslında yazımın son kısımında belirtildiği gibi "bir" unsuru var.kıyamet falan tabiki hikaye olabilir ancak mayaların üstün astronomik bilgisi -ki şu anda onların bulduklarını biz daha yeni yeni keşfettik cüce gezegen pluton gibi- onların bu uyrılarına insanların dikkat çekmesine neden oluyor. Çok büyük bir olay olabilir şöyleki güneşte bir patlamadan söz ediyor nasa. merak edenler nasanın sitesine girip bakabilirler. 2012 eylül ayında şimdiye kadar gerçekleşmemiş büyük bir patlama.. aynı patlamanın küçük boyutlu bir benzererine yanlış hatırlamıyorsam 50 lerde de gerçekleşmiş. bu patlama ile eletronik aletler çalışmıyor nedeni bir magnetik alan sebebiyle elektrik kullanılamıyor.elektriğin olmamasıyla nasıl bir kaos olabileceğini düşünün. işte bunlar sebebiyle photon u enerji olarak kullanabilecegimizi fantezite ediyorlar. boylece insanlık savaşları, kendi içindeki ayrılıkları, politikayı, parayı, öldürmeyi bırakıp tek bir amaç ugruna tek bir beğin gibi yaşayacak.ülkeler kalkacak tek bir dünya insanı ortaya cıkacak deniyor. fantastik.

bu güneşteki patlamalar hadislerde de geçiyor. mehdi çıkmadan önceki olaylardan bahsedilirken böyle bir hadis vardı. dinen de olaya bakıldığında 2012 - 2013 yıllarına denk gelen bir hesaplama yapılabilir.

şöyleki hadislerden anladığımız kadarıyla her 100 senede bir müceddin(büyük din alimi) gelecek buradan hesapla en son müceddidit bediuzzaman olduğunu kabul edersek onun doğum yılı 1873 100 sene ekle 1973 mehdi 40 yaşlarında gelecek diye bir, hatırladığım kadarıyla, hadis var (zayıf hadis olabilir bunlar araştırmak gerek) 1973+40=2013 yılına denk gelir.

bundan başka mektubat-ı rabbani(imam-ı rabbaninin kitabı) n yazdığına göre her yüzyıl başlarında gelir mücedditler. ve benim ümmetimin ömrü 1500 yılı aşmayacak hadisine göre hicri 1500 yılına 1 asır kaldı o da bu asır olduğuna göre ( 1431. yıldayız şu an ) bu birkaç yıl içerisinde böyle olağan üstü olaylarla karşılaşma ihtimalimiz var (Allah-u Alem)

bediuzzaman ne yapıyım ben acele ettim erken geldim.sizler cennet-asa bir baharda geleceksiniz. derken bu dönemde olacak olağan üstü olaylara işaret etmiş olabilir.

yani "olabilir oğlu olabilir". elimizde bir olabiliri diğeriyle karşılaştırmaktan başka bir kesin ölçü yok.

fakat hadislerden anlaşılana göre kıyamet alametlerinin çoğunun bu zamanda görüldüğünü gösteriyor.depremlerin artması, ölümlerin kırbacı sallamak kadar kolay yapılması, güneş patlamaları, kadınların zenginleşmesi, aynı ramazan ayında 1 kez ay ve 1 kez güneş tutulması olacağı(2003 de oldu) vs...vs...bunlar yaşanan şeyler.

yani eğer 2012-13 de bir gelişme olursa biz zaten bunu bekliyorduk denilebilir.

ama bizim yapacağımız şey bellidir.Allah bizi kendisine ibadet etmekle görevlendirmiş. kıyamet kopsada bizim görevimiz bu kopmasada .yani bu konu ilim yönünden araştırılası bir konu olsada bizim hal ve tavırlarımızda yapacağımız şey, bizden beklenenler zaten açıktır ve anlaşılması basittir.

• yorumlar mukemmel
  • Kıyametten bahsedenler galiba anliyamıyorlar yada okuma özürlüler

2012 kıyamet değil bir başlangıç teorisi , olabilirde olmiyabilirde. Gönlüm olmasından yana, açıkçası olursa ve görebilirsek çok şanslı sayılıcaz ölüp gittiğimize bakmayın insanlık tarihinde kaç kere yaşanmışki böyle bir olay , bence bunu görüpte ölebilmek çok güzel bir duygu
  • ARKADASLAR SAÇMALAMAIN KIYAMET NE ZAMAN GELECEGİNİ ALLAHTAN BASKA HİÇ KİMSE BİLMEZZ BUNLAR SADECE BİLİM İNSANLARIN TAHMİNİ HELE O GÜN GELSİN GÖRECEZZ
  • Sonuna kadar okudum. Tam bir buçuk saatimi aldı. Mantıklı şeyler de var. İnanayım mı, inanmayayım mi bilemiyorum. Neyse, ben bekleyip görmenin benim için en uygun şey olduğu kanısındayım...

Paylaşan arkadaşa teşekkürler...
  • İzlandadaki volkanik patlama bazı gerçeklerin farkına varmanızı sağlamıştır umarım. Süreç başladı ve bu artık durdurulamaz.
  • Bence Maya takvimini yazan adam öldü 21.12.2012 de kaldı.Herkes yanlıs anladı

( Neden olmasın adam gebermicek mi hiç )
  • en salak şeyi de şu millet NAsa bile kabul etti falan diyor..e kardeşim madem nasa kabul etti nden 2013 2016 gibi yıllar için 4 milyar 5 milyardolarlık projeler yaptı onları fırlatmaya bekliyor?..boş işler bunlar yok foton kuşağıymış..
  • foton kuşağına inanmıyorum ama bir güç var
  • Ben böyle bir olay olacağına inanmıyorum. Bakın, bu olayın ardından 2012 diye bir film çıktı ve hasılatlarını araştırın. Amerikan film senarist uydurması olarak görmekteyim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 24 Ekim 2021; 13:34:2 >
  • Arkadaşlar bu kadar mükemmel bir araştırma hakkında bir o kadar basit ve türk zekasına yakışmayacak yorumları okumak beni üzüyor. Saçma sapan kişilikli ve at gözlüğü takmış arkadaşların zaten aramızda kalmasına gerek yok. Onlar ne olursa olsun gelişemeyecekler. ODUN misali. KISACASI:
    BASİT İNSAN OUT
    GELİŞMİŞ İNSAN İN

SON SÖZ:BİLGİ EN DEĞERLİ HAZİNEDİR. HER BİR ÖĞRETİ ve BİLGİ İÇİN YAZANA SONSUZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA..........................
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

en salak şeyi de şu millet NAsa bile kabul etti falan diyor..e kardeşim madem nasa kabul etti nden 2013 2016 gibi yıllar için 4 milyar 5 milyardolarlık projeler yaptı onları fırlatmaya bekliyor?..boş işler bunlar yok foton kuşağıymış..

dedikleriniz cok dogru katiliyorum...ama objektif bir yaklasim yaparsak belki ort bas etme amaclida olabilir....ici bos projeler olamazmi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.