Şimdi Ara

2012 Gerçek mi?Yoksa bir saçmalık mı?Foton kuşağı(resimli)İnternet üzeindeki en geniş bilgi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
11
Favori
60.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordDarkSam

Arkadaşlar bu kadar mükemmel bir araştırma hakkında bir o kadar basit ve türk zekasına yakışmayacak yorumları okumak beni üzüyor. Saçma sapan kişilikli ve at gözlüğü takmış arkadaşların zaten aramızda kalmasına gerek yok. Onlar ne olursa olsun gelişemeyecekler. ODUN misali. KISACASI:
    BASİT İNSAN OUT
    GELİŞMİŞ İNSAN İN

SON SÖZ:BİLGİ EN DEĞERLİ HAZİNEDİR. HER BİR ÖĞRETİ ve BİLGİ İÇİN YAZANA SONSUZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA..........................

guzel sozlerin icin tesekur ediyorum ama basitlik gelismislik kime goredir? tartismaya acik bir durum. kimin durumu daha dogru bir durum? insanlari bu sekilde siniflandirman dogru degil.gorus farkliliklari basitlik gelismislik degildir.

• Bütün yorumları okumama zamanım yoktur.Kusura bakmayın.Ama yazılarda şunu gördüm.Kıyamet kopacak.Kıyameti Allah'tan başka hiçbir kimse bilemez...Evet arkadaşlar Kıyameti Allah'tan başka kimse bilemez..Bu konuyu paylaşan kişide zaten kıyamet kopacak demiyor.Farkındaysanız Maya'lılar astronomi konusunda gelişmiş olup bir çok şeyin habercisiydiler.Yani güneş patlaması olacak dediler ve oldu :) Ama dünyaya hiçbir zararı olmadı.

İnsanların özel güç olma durumu ise şöyle olabilir.Radyoaktif maddeler dünyada bulunan bütün maddelere etki edip canlılar bir süreçten geçecektir.Yani söylemek istediğim şu hiçbir şekilde bu konuyu yalanyamazsınız.Çünkü Kur'an-ı Kerim'de bununla ilgili birşey söylenmiyor.Adam deseydiki Kıyamet kopacak o zaman bende şahsen söverdim.Kur'an-ı Kerim'in şifreleri kitabını biraz olsun okuyun demek istediklerimi daha iyi anlayacaksınız.Güneş tutulması Kur'an-ı Kerim'de şifrelenmiş bir şekilde tarihi vardı.Ve bu olayda gerçek oldu.

Arkadaşlar mayalılar zeki bir astronomicilerdi.Tekrar söylüyorum.Şunuda aklınızdan çıkarın 2012'de Kıyamet Kopmayacak.Belkide kopacak belkide 10 saniye 10 salise belkide şimdi kopacak yani bunu sadece Rabb'im bilir.Ama bende 2012'de çok değişik şeyler olacak.Tam tarihini hatırlamıyorum ama bir güneş patlaması olmuştu ve dünyada elektrik ürünleri çalışmıyordu.(Yanlışta biliyor olabilirim hatam varsa afola.)Yani 2012 bir kıyamet değil ( yani kimse kıyameti bilemez) bir başlangıçtır.

Şimdilik benden bu kadar.Siz namazınızı kılın Orucunuzu tutun Allah'a sığının.Allah herşeyin habercisidir.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahittan -- 17 Kasım 2010; 8:52:25 >

• az kaldı :) hala beklemdeyiz :D
  • Nibiru filan tam bir saçmalık
  • Ve o ses
  • Bi ara okuyacagim
  • Şunun sırasında 3 ay bir şey kaldı.Neyin ne olduğu anlaşılacak yakında.
  • oha korkuyom lan
  • Ben hayatımda en çok yapmak istediğim 10 şeyi bir sıralıyorum o zaman.
    Sağ kalan konuyu uplar.
  • o değilde şu foton kuşağı iyi birşeye benziyor, uçmak ölümsüzlük falan
  • Foton kuşağı ha deyince olmuyor o enerjiyi kullanabilmek lazım filmlerdeki portal şeklinde mi olacak foton kuşağı güneşin olmaması anlamına gelir hep gündüz felan ozon tabakası delinmez güneş uzaklaşacak kısaca evrim olur mu olmaz mı bilemem yeni enerji yeni manyetik alan kıyamet'ten bahsedilmiyor zaten foton kuşağı 2000 yıllar olacak deniliyor ışık hızına yakındır diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 23 Eylül 2012; 13:02:24 >
  • benim anlamadığım, insanlar birikimlerini yeni nesillere aktarak devam ederken ne oluyoda büyük medeniyetler bir anda çökerek bir sonraki nesle bişey bırakamadan tarih oluyo. mesela mısırların çok eskiden elektrik kullandıkları hatta evlerde ampül tarzı ışıklandırma kullandıkları biliniyor. madem böyle bir teknolojileri vardı ne olduda bize kadar ulaşmadı.
  • Bulunsun!
    Super konu ve gercekten inanmamak elde degil!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet geçer misinizzz
  • Hay sizin yapacağınız araştırmaya...Daha ilk paragraf fatal error.Gerisini okumaya gerek yok...
    NASA nın öyle bir raporu yok.newscientist.com da liselinin birisi '22 Eylül 2012 yılında güneşte büyük bir patlama olabilir.'' yazdı.Bizim haber siteleri aldı bu yazıyı ''NASA'dan kıyamet tarihi !!! 12 Eylül 2012 Günü Güneş Patlaması DÜnyanın Sonu Olacak.'' başlığı ile ertesi gün haber yaptı.

NASA'nın yıllara göre tahminleri şöyle ;

ftp://ftp.ngdc.noaa.gov/STP/SOLAR_DATA/SUNSPOT_NUMBERS/sunspot.predict

2020 ye kadar anormal bir durum beklenmiyor.NASA'nın Eylül ayı için bir uyarısı yok.

Şu yazdığımı yüz kere yazdım.Konuya giren,işine gelen mesajları görüyor,görmek istediğini görüyor.Tartışacaksak sağlam kaynak ile tartışalım.Mynet bir haber uydurmuş,haberi okuyan,güneşi çözdüm diye dolanıyor.Sonra da her 2012 konusuna onu yazıyor.Aksini söyleyince,standart liseli tartışması başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amphitritel -- 24 Eylül 2012; 1:46:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

benim anlamadığım, insanlar birikimlerini yeni nesillere aktarak devam ederken ne oluyoda büyük medeniyetler bir anda çökerek bir sonraki nesle bişey bırakamadan tarih oluyo. mesela mısırların çok eskiden elektrik kullandıkları hatta evlerde ampül tarzı ışıklandırma kullandıkları biliniyor. madem böyle bir teknolojileri vardı ne olduda bize kadar ulaşmadı.

Bir güç aydınlanmamızı istemedi,daha doğrusu kendi belirlediği sınırlar içinde aydınlanmamız için tarihi silmeye çalıştı
  • Yarın okula otobüs biletim vardı yirttım okulu işi gücü herşeyi bırakıyorum beyler. Zaten gök kızıl olcak diyo şimdi baktım valla az bişey kızıl garip seslerde duyuyoz. Hadi ben gidiyorum banyo yapıcam abdest alıcamkalmış şrada 3 ay. Verin eliniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

Hay sizin yapacağınız araştırmaya...Daha ilk paragraf fatal error.Gerisini okumaya gerek yok...
    NASA nın öyle bir raporu yok.newscientist.com da liselinin birisi '22 Eylül 2012 yılında güneşte büyük bir patlama olabilir.'' yazdı.Bizim haber siteleri aldı bu yazıyı ''NASA'dan kıyamet tarihi !!! 12 Eylül 2012 Günü Güneş Patlaması DÜnyanın Sonu Olacak.'' başlığı ile ertesi gün haber yaptı.

2020 ye kadar anormal bir durum beklenmiyor.NASA'nın Eylül ayı için bir uyarısı yok.

Şu yazdığımı yüz kere yazdım.Konuya giren,işine gelen mesajları görüyor,görmek istediğini görüyor.Tartışacaksak sağlam kaynak ile tartışalım.Mynet bir haber uydurmuş,haberi okuyan,güneşi çözdüm diye dolanıyor.Sonra da her 2012 konusuna onu yazıyor.Aksini söyleyince,standart liseli tartışması başlıyor.

Bir ara bi tarafından element uyduran bunu tüm Türkiye'de haber yaptıran liseli vardı o geldi aklıma. Hatırlıyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beko_heko

quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

Hay sizin yapacağınız araştırmaya...Daha ilk paragraf fatal error.Gerisini okumaya gerek yok...

Bir ara bi tarafından element uyduran bunu tüm Türkiye'de haber yaptıran liseli vardı o geldi aklıma. Hatırlıyor musun?

Süperdi ya contorium, videosu da vardı.

• Doğruda olabilir yanlışta. Belkide bir saçmalıktır. Yinede en doğrusunu Allah-u Teala bilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.