Şimdi Ara

2012 Gerçek mi?Yoksa bir saçmalık mı?Foton kuşağı(resimli)İnternet üzeindeki en geniş bilgi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
11
Favori
60.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu okunur mi ya.olmeye raziyim la bunu okumaktansa.tek sunu gordum elektirik aglari cokecek yahu bu aglar bi cokmedi. Ne zaman bu tarz bisi olsa hemen AGLAR COKUCEK cokmuyor arkadas iste inat etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet geç
  • Bize ne kardeşim kıyametten piramitten uzaylılardan.
    Siz bana ygs ve lys iptal mi onu söyleyin

• Özet:

21 aralık gelecek bişeyler olucak.
  • Yeni çağa geçicez beyler atraksyon :D
  • eğer herşey bize söylendiği gibi olursa 21 aralıkta 3 günlük karanlık ve foton kuşağıyla tam kesişme olacak. yoğun foton partiküllerinin güneş ışınlarını engelleyeceği söyleniyor bu olursa 3 gün boyunca dondurucu bir soğukta olacak gibi..
  • yazıyı google da "2012 saçmalığı" diye arayınca gördüM %60'ını okudum hatalar dolu mesela "bible code" kitabın tevrat ile ne alakası varki "tevtartın şifreleri" denmiş, 12 12 12 geçtiii gitti ne bir doğüstü olay oldu nede gariplik haa 112 açılış yapıldı o hariç, birde 12 12 12 saat 12:12 evlenmeye çalışan yeniler oldu :) ; şuna inanıyorum ki gaybı ancak ALLAH(cc) bilir birde bildirdiği bazı kulları, ama onlarda ancak bildirilen kadarıyla bilebilirler; 2012 yılına gelmişiz teknoloji ilerlemiş kambriyen dönemi ve araştırmalar evrimi yalanlarken kimi ateis tutaist şekere kataistler hala Yaratıcıya inanmamak için evrim masalına "yanlış olduğunu bilebile" inanıyorlar, nette biri ingilizce imza olarak şunu yazmış çok hoşuma gittiydi "2012 de dünyanın sonu olabileceğınden korkum yok 2012 hiçbirşeyin "kan-vahşet-vs.nin" değişmemesi beni daha çok korkutuyor..." gibi birşey yazmış...

neticede ateis tutaist şekere kataistler vede gayrı müslimler neye tapıyorlarsa devam etsinler bizi bağlamaz, kıyametin kopacağı kesin, bizler (ben dahil) bunu bırakıp ta ahret için neler hazırladık ona bakalım buna dikkat etmeliyiz, vakti saati gelince kıyamet kopar ona kimse şüphe etmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 17 Aralık 2012; 13:07:44 >

• Beyler 2015'den yazıyorum öyle birşey olmadı. Akp tek başına iktidarlığı kaybetti.

• Hala bir sey yok neler oluryor.

• troy kullanıcısına yanıt
    hocam 12.12.12 son gün değilmiş.
    12.12.12 son dönemin başladığı tarihmiş. öyle deyyolardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke o tarihte dünya yok olsaydıda, hayatımdaki bunca olumsuzluğu yaşamasaydım.

İLAVE NOT = izah etmemi boşuna istemeyin, izah etmem. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 24 Ekim 2021; 13:38:34 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.