Şimdi Ara

2012 Gerçek mi?Yoksa bir saçmalık mı?Foton kuşağı(resimli)İnternet üzeindeki en geniş bilgi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
11
Favori
60.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Marduk kitabı bende vardı yukarıda fotosu konulmuş okumak bi kısmet olmadı bi ara okumam gerek onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekz

21 12 2012 cuma gününe denk geliyo bu damı tesadüf ulan

ee dünya nüfusunun belli bir kısmıda müslüman oldugu için daha fazla para kazanılmalı demi ?
  • yorumlara gel
  • ya hocam, simdi bu konu okunurmu, yarin sabah biterim ben bu türkcemle bunu okumakla, diger yorumlara bakam dedim, konuyu anlamam icin, diger arkadaslarda pek birsey yazmamislar acik acik.
  • Yazıda foton kuşağının evreleri gösterilmiş. Sonra da denmiş ki bunların sonucunda telepati, telekinezi gibi psişik güçler kazanılması, uyanış.

Ama bazı çok zeki arkadaşlarımızın yazdığı cevaplar "Kıyameti Allah'tan başkası bilemez." tarzında. Bunun kıyamet olacağı söylense geriye insan kalır mı, psişik güç kazanır mı?
  • aslında yazımın son kısımında belirtildiği gibi "bir" unsuru var.kıyamet falan tabiki hikaye olabilir ancak mayaların üstün astronomik bilgisi -ki şu anda onların bulduklarını biz daha yeni yeni keşfettik cüce gezegen pluton gibi- onların bu uyrılarına insanların dikkat çekmesine neden oluyor. Çok büyük bir olay olabilir şöyleki güneşte bir patlamadan söz ediyor nasa. merak edenler nasanın sitesine girip bakabilirler. 2012 eylül ayında şimdiye kadar gerçekleşmemiş büyük bir patlama.. aynı patlamanın küçük boyutlu bir benzererine yanlış hatırlamıyorsam 50 lerde de gerçekleşmiş. bu patlama ile eletronik aletler çalışmıyor nedeni bir magnetik alan sebebiyle elektrik kullanılamıyor.elektriğin olmamasıyla nasıl bir kaos olabileceğini düşünün. işte bunlar sebebiyle photon u enerji olarak kullanabilecegimizi fantezite ediyorlar. boylece insanlık savaşları, kendi içindeki ayrılıkları, politikayı, parayı, öldürmeyi bırakıp tek bir amaç ugruna tek bir beğin gibi yaşayacak.ülkeler kalkacak tek bir dünya insanı ortaya cıkacak deniyor. fantastik.

• Bana büyük bir saçmalık gibi geldi.Sırf ışınlardan dolayı süper güçler elde etme filan...Canlıların çoğu evrimleşmeyi yüzyıllar geçtikçe gerçekleştirir.(Yazıda söz konusu olan 1 gün içinde evrim geçirme,farklılaşma.Fantaziye bak)Yazıya göre bütün canlı türleri bir anda tamamen değişim yaşayor.Kusura bakmayın ama 6 günde hayvanımsı derecede güçlü bir yeteneklere sahip olabileceğimizi sanmıyorum.
  • OK.
  • Marduk 2012 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra gelirse sevinirim
  • Paylaşım için teşekkürler...
  • foton enerjisiyle çalışan cihaz ne ya?
  • Deli saçması,
  • ben str kasıcam XD
  • Ah şu Hollywood yokmu, bütün dünyayı nasılda etkisine alıyor.
    Adamlar abd yi siyahi başkana alıştırmak için 20 yıl boyunca film yaptılar ve siyahi başkan seçildi. Sokakta zenci diye insanları öldüren abd şimdi siyahi başkan seçti.

Hollywood büyük bir güç gerçekten.
  • Jeolog olmama rağmen şöyle diyorum: Kıyameti Allahtan başka kimse bilemez. Marduk gitsin kendini köprüden atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThoRiuM

Jeolog olmama rağmen şöyle diyorum: Kıyameti Allahtan başka kimse bilemez. Marduk gitsin kendini köprüden atsın.

Yanlış okudum bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: ThoRiuM

Jeolog olmama rağmen şöyle diyorum: Kıyameti Allahtan başka kimse bilemez. Marduk gitsin kendini köprüden atsın.

Yanlış okudum bi an

İçin fesat ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

12.12.12 atlatılsın, bir daha böyle saçmalık olmayacak. 13.13.13 yada 14.14.14 olmayacağına göre 1000 yıl kurtulmuş olacağız bu tür saçmalıklardan

24 aralık 2012 diolar sen 121212 dion
  • .korktum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 8 Şubat 2010; 11:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.