Arkadaşlar bu senenin ilk sıralardaki hukuk sıralamalarını söylüyorum (kendi kanaatim) :
Ankara Hukuk : 3700 Hacettepe Hukuk : 4800 Gazi Hukuk : 5500 İstanbul Hukuk : 5900 Marmara Hukuk : 7100 İstanbul Hukuk (iö) : 8600 Marmara Hukuk (iö) : 9900
Bu tahminlerimdeki etkenler ise şunlar : katsayı farkının kalkmasıyla sayısal öğrencilerin tm bölümlerine hatta sadece hukuk fakültelerine yönelecek olmaları, İstanbul ve Marmara hukuktaki toplam 250'ye yakın kontenjan azalması (tabi bu sadece istanbul ve marmarayı ayrıca istanbul ve marmaranın gerisindekileri etkiler).
Hukuk sıralamalarında bu sene gerçekten yükselme bekliyorum ki bunu çoğu kişi bekliyor.
Eğer farklı görüşü olan arkadaşlar da varsa gerekçeleri ile görüşlerini açıklarlarsa daha da aydınlanmış oluruz.
arkadaşlar sıralamam 40bin odtü sosyoloji 2010 da 20 bin ile 2011 de ise 27 bin ile kapatmış.formasyon da etki eder mi kazanma şansım hiç var mı ? bir umut :)
hacettepe ilk senesi olması sebebiyle gazi hukuğu geçme ihtimali yok
bu kadar kesin çizgilerle ayırabilme yeteneğine imrendim doğrusu
dostum sıralamam 7574 , istanbul-marmara-istanbul 2-marmara 2 yazdım . bunlardan biri gelir muhtemelen , ya onlar gelir ya babalar
biri yardımcı olabilir mi allah askına:)
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
dostum sıralamam 7574 , istanbul-marmara-istanbul 2-marmara 2 yazdım . bunlardan biri gelir muhtemelen , ya onlar gelir ya babalar
benim de sıralamam 8300 ben istanbul - istanbul 2 - marmara - marmara 2 - selçuk - selçuk 2 yazdım. Ama istediğim istanbul 2.
arkadaşlar sıralamam 40bin odtü sosyoloji 2010 da 20 bin ile 2011 de ise 27 bin ile kapatmış.formasyon da etki eder mi kazanma şansım hiç var mı ? bir umut :)
düşük ihtimal bence
quote:
Orijinalden alıntı: hicbisey
formasyonun kaldırılması umut verici ama biraz zor gözüküyor umarım olur.
bende hukukların yükseleceğini düşünüyorum.. yükselmese bile geçen sene gibi gerilemez çünkü kontenjan azalttılar sayısal kesim var.. ya ancak dengelicek ya da ilerler hukuk sıralamaları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme