Şimdi Ara

2012 megane donanimlari [icon ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 2012 Megane icon alma arifesindeyim.Ancak 2012 de kasa değişikliği felanmı oldu ?

1.6 olarak bussiness,dynamique,Expression,iCON,Privilege,Extr eme,Joy gibi çok fazla donanım paketi var. iCON donanım bunların arasında nerede. Bildiğim kadarıyla full ancak hiçbiryerde tam donanım listesini göremedim 2012 için

Yardımcı olabilirmisiniz.

+ Avrupa yakası için güvenilir bi expertiz önerebilirmisiniz ?

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim ilk çıkan megan3ler ve 2012 yılının son üretimlerinde
    bussines-en boşu
    extrem-dış donanımlar var ve hız sabitleyici/hız limitörü var
    expression-kiminde kartlı sistem var kimilerinde dijital çift bölgeli klima var çok karışık yani,birde ek paketleri olabiliyor
    dynamiqe-en donanımlısı
    privilege- dynamique den farkı bej döşeme

2013'te makyajlandı,2013-2014 arasında;
    joy-en boşu
    touch-kimine göre bardağın boş tarafı,kimine göre bardağın dolu tarafı :D
    icon-en donanımlısı birde ekstra olarak beyond paketi var

Son makyajda da touch plus var hemen hemen dolu bir model

expertiz olarak OTORAPOR'u öneririm,arabamızı satarken alıcı sayesinde keşfettik. Zeytinburnu şubesini hep kullandık. Çok ilgililer.
    Bizde megane 3 icon aldık,tabi bunu alana kadar 3 tane megane götürdük :D

Birde küçük bir tavsiye vereyim,araç sahibini aradığınızda boya,değişen vs var mı diye sorun.Eğer söylediklerinden başka bir şey çıkmazsa expertiz raporunda ücreti siz ödersiniz ama adam dedi benim arabam hatasız kusursuz expertize götürünce boya değişen vs çıkarsa ücreti ödemeyin.Bunu da expertize girmeden satıcıya tekrar belirtin aynı şekilde expertizde çalışanlara da söyleyin.

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür üstad. Adamla görüştük belirttim durumları boya vs herşeyin anlattı inşallah anlaşırız sıkıntı çıkmadan. Peki megane den memnun musunuz? 2012 içinde kasa değişmiş Joy touch icon çıkmış benim alacağım da icon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hayırlısıysa olsun değilse de araba mı yok sanki Biz alalı 3 hafta oldu 2.el 28.000 km civarıydı,şimdilik şükür her konuda memnunuz nazar değmesin :) Konforu,teknolojisi yeterli.

Motor,Renault'nun ürettiği sağlam motorlardan(o kadar sağlam ki bakımı yapılmışsa 500.000km den fazlasını görebiliyor),

Otomatik mi düz vites mi alacaksınız bilmiyorum bizdeki otomatik memnunuz. Otomatik vitesi çok güzel,daha önce konu açtım cvt şanzıman için. Yakıt tüketimi 3 hafta boyunca katalogda yazan değerleri gösterdi,o konuda da şimdilik sıkıntımız yok.

Donanım olarakta çok güzel bir araç,çift yönlü dijital kliması harika (araç içi buğulanmıştı özellikle arka cam,1dk da camlar tertemiz oldu),ses sistemi de idare eder çok çok iyi de değil çok kötüde değil 8 tane hoparlör var,dikiz aynası elektronik arkadan gelen araçların farı gözü almıyor,kartlı sistem muhteşem araçtan inince yan aynalar katlanıyor,kartta 4 adet tuş var biri kilitleme biri açma biri bagaj açma biri de farları yakmak için

Konfor olarak araç içi yolda sessiz,plastik parçaların çatırtıları yok,direksiyon çok güzel yavaşken yumuşacık serçe parmakla zorlamadan çevirebiliyorsunuz yüksek hızlarda da iki el ile ancak çevirebiliyorsunuz

Bugün usbden müzik konusunda biraz sıkıntı yaşadım,yabancı kaynaklarda biraz araştırınca sorunumu çözdüm.Bazı müziklerin frekans ve bit hızları desteklenmediği için bazı şarkılar görünmüyor bazen tamamının ismi görünmüyordu falan. Frekans ve bit hızı uygun olmayanları bulup düzelttim. Birde "Sandisk Cruzer Fit" almıştık bugün,gerekli ayarlamaları yapıp müzikleri attım fakat arabaya takınca uyarı verdi bende flash belleği hızlı değilde yavaş biçimlendirdim ve öyle müzikleri yükledim. O sorunu da hallettim yani :)

Aracı aldıktan sonra "Sandisk Cruzer Fit"i tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangunner -- 17 Ekim 2016; 0:17:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.