Şimdi Ara

2012 Model Sportage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün aracı görüp sahibiyle anlaştım. 2012 Model araç 28.000KM. GSL Plus Eco Dynamic versiyonu.
    Aracın 3.000TL hasar kaydı var. Sol ön çamurluk değişmiş. Birde ön kaportada ufak 1 2 leke taş çarpmasından dolayı.

Fiyat olarak 58.750'ye anlaştık. Hayırlısıyla pazartesi servise göstericem son olarak. Tavsiye olarak söylemek istediğiniz herhangi bir şey var mı ? birde fiyatı sizce uygun mu?
    Aracın muayenesi bu sene yapılmış. Ocak ayına kadar vergisi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru3acava -- 31 Ekim 2015; 23:12:53 >

• 57,500 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

Bu gün aracı görüp sahibiyle anlaştım. 2012 Model araç 28.000KM. GSL Plus Eco Dynamic versiyonu.
    Aracın 3.000TL hasar kaydı var. Sol ön çamurluk değişmiş. Birde ön kaportada ufak 1 2 leke taş çarpmasından dolayı.

Fiyat olarak 58.750'ye anlaştık. Hayırlısıyla pazartesi servise göstericem son olarak. Tavsiye olarak söylemek istediğiniz herhangi bir şey var mı ? birde fiyatı sizce uygun mu?

Bu aracı tanıyorum hatta sahibi forumda Kia bölümünde Sportage konusu takip ediyor.

Bu arabanın hakkı 55-57 arası 57 den 1 kuruş etmez. Çünkü bende mayıs ayında 2013 hatasız boyasız 22475 kmde 60 a aldım siz düşünün. Hatta geçen ağustos ayında 2012 model 30 binde hatasız boyasız 57 ye aldım bi abim.

Satan insanın işine taş koymuş gibi oluyorum belki ama görürsede yanlış anlamasın ben bildiğimi ve kendi aracımı satarken ki piyasa durumunu söylüyorum. Tabi borç halletdiğimiz için satmaktan vazgeçtik

Yine alacaksanız alın ama fiyat fazla hatta o fiyata Tüplü bile bulursunuz

• 49.900 E alıp o paraya satıyorlar ne güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Bu gün aracı görüp sahibiyle anlaştım. 2012 Model araç 28.000KM. GSL Plus Eco Dynamic versiyonu.

Bu aracı tanıyorum hatta sahibi forumda Kia bölümünde Sportage konusu takip ediyor.

Bu arabanın hakkı 55-57 arası 57 den 1 kuruş etmez. Çünkü bende mayıs ayında 2013 hatasız boyasız 22475 kmde 60 a aldım siz düşünün. Hatta geçen ağustos ayında 2012 model 30 binde hatasız boyasız 57 ye aldım bi abim.

Satan insanın işine taş koymuş gibi oluyorum belki ama görürsede yanlış anlamasın ben bildiğimi ve kendi aracımı satarken ki piyasa durumunu söylüyorum. Tabi borç halletdiğimiz için satmaktan vazgeçtik

Hocam kendisiyle anlastik bir aksilik cikmazsa. isine tas koymus olmuyorsunuz

sadece fikir almak istedim daha önce hiç suv araç kullanmadim o yuzden araç ile ilgili birde sizden fikir almak istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Hocam kendisiyle anlastik bir aksilik cikmazsa. isine tas koymus olmuyorsunuz

sadece fikir almak istedim daha önce hiç suv araç kullanmadim o yuzden araç ile ilgili birde sizden fikir almak istedim

Bu SUV değil Crossover normal bir araçtan daha yüksek ve geniştir.

Haberiniz olsun Sportage çok yakan bir araçtır gitmesini isterseniz .o paraya 2012 Tüplü bile alırsınız 58750 az para değil

Ama Sportage terchiniz yerinde olmuş alacağınız araç en full olanı otomatik parkına kadar mevcut bu özellik yüzünden kendim artık paralel park edemiyorum :)

Alacağınız yapacağınız iş gidin Xenon kit alın eğer orjinal Halojen Philips Vision %30lar duruyorsa berbat alınca dediğimi anlarsınız...

• Adam ilk sahibiyse güzel kara girecek 2012 yılında 54.250Tl'ye satın almıştım aynı aracı turuncu renk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEO 2009-2011 HB
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arabayla birlikte benzin pompası satın alın anca kurtarır. kendini 3lt v6 sanan bir 1.6 motora yakıt yetiştirmek zor olacaktır.
  • yakiti hakkibda bilgim var bunu göze alarak aliyorum zaten araci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

arabayla birlikte benzin pompası satın alın anca kurtarır. kendini 3lt v6 sanan bir 1.6 motora yakıt yetiştirmek zor olacaktır.

O kadar da değil normal kullanımda 9-10 LT yakıyor. Basarsan +4000 devirde Mersin ş.içi kullanırsan en fazla gördüğüm 12.6 şuan 12 LT.

1.6 motor için 1450 kg araç normal değerler...

Bu aracı alıcak adam her türlü LPG yi düşünecek yada yılda 5-10 bin km arası kullanıcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.