Şimdi Ara

2012 Müfredat Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galiba 2012 de üniverste sınavında bazı konularda müfredat değişikliği olacakmış bende 11. sınıfım sorum şu ..değişiklik hangi dersleri kapsıyacakkk ve bu beni nasıl etkiler şuandan itibaren değişiklik olacak derslere nasıl çalışmalıyım..soru bankası almak için gelecek yılımı beklemeyelim? (soru tipleri değişeceği için) teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminist -- 24 Ocak 2011; 20:58:11 >

• Soru tipi değişmez. Konu eklendiği için yeni konulardan soru gelir. Konu cikartilmadigi için mevcut soru bankalarını alıp çözebilirsiniz.
  • Şu anki ders kitaplarınıza çalışın. (Konular onlar olacak)
  • Ben de şuanda son sınıftayım, hocalar tutturmuş müfredat değişecek bu kez kazanmaya bakın diye. Sanki konular uzaydan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: unlem
    Ben de şuanda son sınıftayım, hocalar tutturmuş müfredat değişecek bu kez kazanmaya bakın diye. Sanki konular uzaydan geliyor

Gelen konuların iceriginin, çokluğunun ve zorlugunun farkında degilsin anlasilan.
    Sen bilirsin kendi düşen ağlamaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: topuklu ayakkabı

quote:

Orijinalden alıntı: unlem
    Ben de şuanda son sınıftayım, hocalar tutturmuş müfredat değişecek bu kez kazanmaya bakın diye. Sanki konular uzaydan geliyor

Gelen konuların iceriginin, çokluğunun ve zorlugunun farkında degilsin anlasilan.
    Sen bilirsin kendi düşen ağlamaz :)

quote:

Orijinalden alıntı: topuklu ayakkabı

Soru tipi değişmez. Konu eklendiği için yeni konulardan soru gelir. Konu cikartilmadigi için mevcut soru bankalarını alıp çözebilirsiniz.

@topuklu ayakkabı ben 2012 LYS' ye şimdiden hazırlanmaya başladım elimde kaynak olarak gösterebileceğim kitaplar 2006-2008 arası, yine soru bankaları da aynı yıllar arasında basılmış kitaplar. Bu kitaplar ile hazırlanmaya devam edersem hata mı yapmış olurum? 2012 LYS' de kitapçık önüme konulduğunda soru bana ben soruya mı baka kalırım? Birde eklenecek konuların içeriği, çokluğu, zorluğu hakkında bilgi sahibisin sanırım. Hangi dersten kaç ünite eklendiği, hangi ünitelerin eklendiği hakkında bir bilgin varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genel bir belirsizlik var. Ben hem okul ve hem dershane öğretmenlerimin sozlerini aktarıyorum.
    Konu eklendiği doğru. Ancak mevcut konularin iceriginde bir degisiklik yok. Dolayısı ile eski soru bankaları isini görür. Ancak yeni eklenen konular için yeni soru bankası almalısın.

Konuların zor olduğunu bizi calistirmak icin demiş olmaları kuvvetle muhtemel. Ne soracaklar ki yani? Zor konudan zor soru gelse o sorunun frekansı( yapılma sikligi) çok düşer. Eleyici bı soru olmaktan bile çıkabilir.

Ayrıca bir laf var hatırlatırım: Calisana hiçbir şey zor gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.