Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 GT50 gelmeyecek TR ye ama 65ST50 olacak bildiğim kadarıyla. 65VT50 var zaten. Fiyatlar bir Teknosa da gözüküyor sanırım şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

sayın abani
    500 va ups 50 inch st50 plazma tv ve 400 watt ses sistemne uyar mı?
    amacım 20 dak çalıştırmsaı değil.
    sadece voltaj düşmelerinde koruması.
    1 kva modeli de var ama boyutu büyük.
    bu alttaki 500 va olan ups işimi görecek midir 50 inch plazma ve 400 watt ses sisteminde. yoksa boyutu büyük ve hantal olan 1kva modeli mi alayım?

http://www.hepsiburada.com/liste/tuncmatik-reguline-500-va-roleli-regulator-monofaze-avr-tsk0289/productDetails.aspx?productId=bd100085&categoryId=36&SKU=BD100085

@kanoute

-500V lık yeter ama o seçtiğin Regülatör "dandik" kesinlikle onu alma ve 1KVA lık olanını alacaksın!
    ayrıca bunlar ses yapmaz!! ses yapanlar örneğin FAN lı On-Line UPS lerdir!!(en iyi çözüm budur ama ses olayı
    vardır+pahalıdır!)

-Bahsettiğin 400W lık sistemin çektiği güç 400W değildir! nasıl bir cihazdan bahsediyorsun bilemiyorum ama
    cihazın arkasında güçle ilgili bir açıklaması olabilir veya bahsettiğin bir AVR v.s ise o zaman 400W çeker,nedir
    sendeki sistem??

-Cihazın boyut işine birşey diyemem ama normalde 1KVA lık bir Regülatör bu kadardır,ben 4 senedir kullanıyorum
    çünkü bizim burada voltajlar çok oynak
    Cihazların yanında-altında v.s bir yerde durabilir

Sadece voltaj çok düştüğünde/yükseldiğinde alet regülasyon yaparken tık-tık gibi bir ses gelir(kademeyi tamamlama işlemi)
    ki bu seside pek duymazsın;ayrıca bunu yaptığı zaman anlaki voltajın normalde çok kötü!!!
    Ben mecburiyetten kullanıyorum ki zaten paneller voltaj konusunda hassas cihazlardır ve kullanılması icap ediyor,bakınız
    USA/Canada/UK gibi ülkelerde süper altyapılı elektrik sistemleri vardır ama özellikle PDP ve ses sistemi v.s kullananlar
    yine V.Regülatörü kullanmaktadırlar!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Mayıs 2012; 18:56:50 >

• Beyler iPhone/iPad'e ya da cep telefonuna bağlayan var mı Tv'yi? Ben iphone'a bağladım, fotografları falan iPhone viera uygulamasiyla veya imediashare programiyla TV'de rahatlıkla izleyebiliyorum. Ama videoda problem var, hep takılarak çalışıyor. Sizden deneyen varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben androidde bağladîm. 720p videoyu sorunsuz oynattî. (42st50)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

sayın abani
    500 va ups 50 inch st50 plazma tv ve 400 watt ses sistemne uyar mı?
    amacım 20 dak çalıştırmsaı değil.
    sadece voltaj düşmelerinde koruması.
    1 kva modeli de var ama boyutu büyük.
    bu alttaki 500 va olan ups işimi görecek midir 50 inch plazma ve 400 watt ses sisteminde. yoksa boyutu büyük ve hantal olan 1kva modeli mi alayım?

http://www.hepsiburada.com/liste/tuncmatik-reguline-500-va-roleli-regulator-monofaze-avr-tsk0289/productDetails.aspx?productId=bd100085&categoryId=36&SKU=BD100085

@kanoute

-500V lık yeter ama o seçtiğin Regülatör "dandik" kesinlikle onu alma ve 1KVA lık olanını alacaksın!
    ayrıca bunlar ses yapmaz!! ses yapanlar örneğin FAN lı On-Line UPS lerdir!!(en iyi çözüm budur ama ses olayı
    vardır+pahalıdır!)

-Bahsettiğin 400W lık sistemin çektiği güç 400W değildir! nasıl bir cihazdan bahsediyorsun bilemiyorum ama
    cihazın arkasında güçle ilgili bir açıklaması olabilir veya bahsettiğin bir AVR v.s ise o zaman 400W çeker,nedir
    sendeki sistem??

-Cihazın boyut işine birşey diyemem ama normalde 1KVA lık bir Regülatör bu kadardır,ben 4 senedir kullanıyorum
    çünkü bizim burada voltajlar çok oynak
    Cihazların yanında-altında v.s bir yerde durabilir

Sadece voltaj çok düştüğünde/yükseldiğinde alet regülasyon yaparken tık-tık gibi bir ses gelir(kademeyi tamamlama işlemi)
    ki bu seside pek duymazsın;ayrıca bunu yaptığı zaman anlaki voltajın normalde çok kötü!!!
    Ben mecburiyetten kullanıyorum ki zaten paneller voltaj konusunda hassas cihazlardır ve kullanılması icap ediyor,bakınız
    USA/Canada/UK gibi ülkelerde süper altyapılı elektrik sistemleri vardır ama özellikle PDP ve ses sistemi v.s kullananlar
    yine V.Regülatörü kullanmaktadırlar!!

++

sayın abani,

ben ses sistemi olarak alttaki harman kardon bds 470 almayı düşünüyorum. 400 watt rms ses çıkış gücü..

http://eu.harmankardon.com/bds-470/bds-470.html

sessiz olması yeterli benim için. 1kva olanın siparişi veriyorum şimdi. çok teşekkür ederim.
    50st50 yi korumak için bu ürün lazım demekki. belkin prizin bir işe yaramadığını öğrenmiş oldum sayenizde.

yada ses sistemi için 2. seçenek şu pioneer var. 5.1 kule hoparlörler ve yerden geçen kablolarla uğraşmak istemediğim için kompakt boyutlarda ama yüksek ses kalitesi olan bir ürün arıyorum. bu konuda öneriniz olursa duymak isterim

http://shop.digicom.com.tr/?urun-1284-HTP-SLH500-PIONEER-EV-SiNEMA-PAKET-SiSTEMLERi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 30 Mayıs 2012; 22:14:43 >

• Bilgisayarımda kullandığım 600 va lik güç kaynagını tv+5.1ses sistemine kullanabilir miyim ?
  • Bilgisayarımda kullandığım 600 va lik güç kaynagını tv+5.1ses sistemine kullanabilir miyim ?
  • Tavsiye etmem!

Voltaj sorunun varsa Voltaj Regülatörü kullanman gerekiyor!
    UPS lerin işi aslında başkadır(senin bahsettiğin UPS çin söylüyorum bunu)
  • @kanoute

Ben Audio işinde fazla anlamam!

Sana tavsiyem bizim Orhanı ara(Ankara) nick;0sedan (PM at veya ben sana telefonunu veririm)
    O Pio cudur,DH/TF deki çoğu Pio paneli o sattı!
    Adımı ver sana fiyat(olması gereken normal fiyatı)ve Model v.s konusunda teknik olarak her yardımı yapar+

Ben açıkçası "compact" türü sistemleri tavsiye etmem!işi bilenlerde hiç etmez

Orhan aynı zamanda eski Digicom Bayisidir,elinde daha hesaplı Pio Audio sistemleri vardır,haybeye fazla verme!!
  • çok teşekkür ederim sayın albani :)
  • Sen hangi Şehirdesin??

Orhanı aramadan o ses sistemlerini alma derim sana! birde bütçeni bildir ona
  • @ charnel : Teşekkür ederim bilgiler için
  • arkadaşlar ben 50st50 yi dün baya kurcaladım.
    öncelikle internete bağladım güncelleme sordu güncelledim yaklaşık 10 - 15 dk sürdü.
    daha sonra internet içeriklerine göz gezdirdim gayet yeterli browser da dahil olmak üzere.
    kumandadan mause okunu kontrol etmek biraz zor gibi yani aşağı yukarı filan ama iphone uygulaması ile iphone ekranını touch pad gibi kullana biliyorsunuz. iphone uygulaması kurması bağlanması çok kolay kullanırken komutlar tv ye biraz gecikmeli gidiyor bunu da belirteyim. uygulama da resim ve videoları tv ye atmak çok kolay.(uygulamanın media kısmından resim veya video üzerine 2 saniye dokunup ekranın üst kısmına sürüklüyorsunuz )
    iphone ile çekilen videoyu izlerken takılmalar yaşadım wireless dan olabilir.
    uygulama da kumandadaki bütün tuşlar mevcut ben çok iyi buldum uygulamayı.

ntfs harddiskimi okumama geç okuma gibi problemleri yazmıştım daha önce bu yüzden harddiski exfat olarak formatladım ve şu an canavar gibi okuyor .
    filmlerde dts ve çift dil desteği var (ilk defa panasonic kullanıyorum belirteyim)
    alt yazı olayına gelince bir türlü alt yazıyı büyütemedim çok ufak duruyor kocaman ekran da eğer varsa bir ayarı ben bulamadım yardım ederseniz sevinirim

almak isteyenler veya kendi tv sinde sorun yaşayanlar benden denememi isteyen birisi olursa yardım etmeye çalışırım

benden bu kadar..:))

• quote:

Orijinalden alıntı: enzo10

arkadaşlar ben 50st50 yi dün baya kurcaladım.
    öncelikle internete bağladım güncelleme sordu güncelledim yaklaşık 10 - 15 dk sürdü.
    daha sonra internet içeriklerine göz gezdirdim gayet yeterli browser da dahil olmak üzere.
    kumandadan mause okunu kontrol etmek biraz zor gibi yani aşağı yukarı filan ama iphone uygulaması ile iphone ekranını touch pad gibi kullana biliyorsunuz. iphone uygulaması kurması bağlanması çok kolay kullanırken komutlar tv ye biraz gecikmeli gidiyor bunu da belirteyim. uygulama da resim ve videoları tv ye atmak çok kolay.(uygulamanın media kısmından resim veya video üzerine 2 saniye dokunup ekranın üst kısmına sürüklüyorsunuz )

ntfs harddiskimi okumama geç okuma gibi problemleri yazmıştım daha önce bu yüzden harddiski exfat olarak formatladım ve şu an canavar gibi okuyor .
    filmlerde dts ve çift dil desteği var (ilk defa panasonic kullanıyorum belirteyim)
    alt yazı olayına gelince bir türlü alt yazıyı büyütemedim çok ufak duruyor kocaman ekran da eğer varsa bir ayarı ben bulamadım yardım ederseniz sevinirim

almak isteyenler veya kendi tv sinde sorun yaşayanlar benden denememi isteyen birisi olursa yardım etmeye çalışırım

aynı sorunlar bende de vardı, exfat sorunu çözdü...

iphone'dan aktarılan videoda ben de takılma yaşıyorum. ama bir arkadaş 720p video ve androidde takılma olmadığını söylemiş. eve gidince iphone ayarlarından 720p videoya çevirip öyle deneyeyim. sorun codeclerle ilgili de olabilir, deneyip bulmak lazım ama elimde android bir telefon yok...

benim de ilk aklıma gelen wireless problemiydi ama bir yandan da önce tamamını aktarıp sonra oynatmıyor mu videoyu? öyleyse wireless problemi olamaz... ayrıca o kadar da yavaş değildir wirelesslar iç aktarımda, stream gibi aktarıyorsa belki iphone aktarımında uyumsuzluk/yavaşlık vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 31 Mayıs 2012; 9:24:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

quote:

iphone'dan aktarılan videoda ben de takılma yaşıyorum. ama bir arkadaş 720p video ve androidde takılma olmadığını söylemiş. eve gidince iphone ayarlarından 720p videoya çevirip öyle deneyeyim. sorun codeclerle ilgili de olabilir, deneyip bulmak lazım ama elimde android bir telefon yok...

benim de ilk aklıma gelen wireless problemiydi ama bir yandan da önce tamamını aktarıp sonra oynatmıyor mu videoyu? öyleyse wireless problemi olamaz... ayrıca o kadar da yavaş değildir wirelesslar iç aktarımda, stream gibi aktarıyorsa belki iphone aktarımında uyumsuzluk/yavaşlık vardır

benim wireless ım repetar lı yani modem başka yerde ben repetar dan alıyorum sinyalı yüzde 75 filan sinyal o yüzden takılma olabilir diye düşündüm.
    söylediğin gibi steam gibi oynatıyor bence de çünkü tv ye atması için bir bellek filan olması gerekir.
    ben mkv format lı filmleri de programla deneyeceğim android tabletimle ama biraz zaman alacak tablet bende değil en yakın zamanda deneyip paylaşırım.

• arkadaşlar 2100 liraya 2. el 50vt20 buldum alınır mı tek gözlük var yanında
  • Arkadaşlar bu VT50 LERDEN halen bir ses soluk yok,şampiyona başlayacak piyasaya çıkar diye bekledim ama kımıldama olmadı,acaba çıkış tarihlerini kesin olarak bilen varmı ??????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

quote:

benim wireless ım repetar lı yani modem başka yerde ben repetar dan alıyorum sinyalı yüzde 75 filan sinyal o yüzden takılma olabilir diye düşündüm.
    söylediğin gibi steam gibi oynatıyor bence de çünkü tv ye atması için bir bellek filan olması gerekir.
    ben mkv format lı filmleri de programla deneyeceğim android tabletimle ama biraz zaman alacak tablet bende değil en yakın zamanda deneyip paylaşırım.

720p çekip (iPhoneda ayarı yok, on kameraya cekilen video 720'ymis ama) Tv'ye gönderdim, yine atlama yapıyor. Sorunun kaynağı ne acaba? Senin android denemenden sonra biraz daha netleşecek diye tahmin ediyorum.

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 31 Mayıs 2012; 20:56:36 >
  • 50st50 kullanıyorum
    birkaç sorum olacaktı.

1. internete girdiğimde . mesela youtube a. sanırım videoları 360 p yada 480p gösteriyor. hd olmuyor. aslında hd ibaresi yer alan videoları seçiyorum.
    720 p hd olarak seçmenin bir yolu var mıdır? yoksa 360p yada 480 p izlemek zorunda mıyız?
    2. tv de dlna var mıdır? dlna nedir tam olarak ? dlna özellikli laptopımdaki video ve sesi kablosuz olarak aktarmak mıdır? tv de dlna olması mı daha iyidir yoksa avd de dlna olması mı?

3. ilk sayfalara da baktım ama plazma aldığımızda yapılması gerekenleri (burn in vs engellemek için ilk 200 saatti sanırım) bulamadım. link vermeniz mümkün mü?

4.tv nin kumandası akıllı kumanda mı? mesela pioneer 921 avr alsam onu da kontrol eder mi? yada otomatikman açılıp kapanma şansı var mı viera link ile?

5.usb sinden film oynatmak hakkında son sorum.. performansı çok iyi mi st50 nin usb den flm oynatmak konusunda. hd filmleri mesela. yoksa ayrı bir kaliteli blu ray film oynatıcı almalı mıyız?

çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.