Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümraniye Medimarkt dahil bbir çok yere baktım bir türlü VT yada GT50 göremedim.Her satıcıda ayrı bir şey sallıyor.(Gelmez/Gelir en az 2 ay vb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

@albani

hocam çok saol bilgi için ama aklıma takılan şu; Sony malum, ismi bile ürün fiyatına baya bir etki ediyor, ona rağmen aralarındaki en ucuz panel '12 model Hx850. O nasıl oluyor?

"Marka değeri" Sony de vardır,kimileri kabul etsin veya etmesin,ama bu bir "gerçektir"!!

Ancak 2012 Model paneller gördüğün gibi gayet güzel fiyatlarla girdi ki daha yeni çıktı sahaya bunlar ve
    yakında daha da inecektir! acelen yoksa bir süre izlemede kal,ayrıca 75x ler henüz TR de çıkmadı ve
    bunlar da çok iyi sanırım sene sonuna doğru da 95x ler çıkacak v.s

Ucuz/pahalı v.s olayına fazla kafayı takma,sen sana gelecek fiyata bak,işine geliyorsa alırsın,gelmezse
    başka Markalara tabiki yönelebilirsin veya PDP olarak Pany de alabilirsin

++

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

Orijinalden alıntı: albani

WT/DT lerde bu testler filan hikaye,bunlara hiç takılmayın ama panelin bana göre en büyük handikapı "absürt satış fiyatı"

üstad tüm kalbimle size katılıyorum...

aylarca panasonic topiklerini takip ettim teknoloji marketlerinde hep pany leri inceledim 2012 serilerin gelmesini aylarca bekledikten sonra geçen hafta gidip 3449 tl ye sony 46hx850 aldım. Pany bu fiyat politikası ile ne yapmak istiyor anlamış değilim....

3450 liraya iyi almışsın hocam nerden aldın yaw o fiyata bulsam bende alabilirim fiyat çok iyi bence

• Teknosa lar VT50 için sözde depoda var diyorlarmış ama teşhirlerde yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Teknosa lar VT50 için sözde depoda var diyorlarmış ama teşhirlerde yok bildiğim kadarıyla.

evet var depolarında istepe göre depodan çekip getiriyorlar da fiyat 5200 arkadaş
  • Beyaz renk agırlıkta oldugunda rahatsız edici ses var 50st50 de.
    Renk koyu olunca azalıyor.
    Ogle saati 3 metre mesafeden duyulan bie ses.siyah ekran olunca cok azalıyor.
    Problem mi var cihazda. Hdmi ile baglı. Tuncmatik regulator takılı
    Ses ayarları azaltır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 6 Haziran 2012; 13:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT50 yi etrafta goren, kaca satıldıgını bilen eden varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Beyaz renk agırlıkta oldugunda rahatsız edici ses var 50st50 de.
    Renk koyu olunca azalıyor.
    Ogle saati 3 metre mesafeden duyulan bie ses.siyah ekran olunca cok azalıyor.
    Problem mi var cihazda. Hdmi ile baglı. Tuncmatik regulator takılı
    Ses ayarları azaltır mı?

Buzzing sesi olmasın o... plazmalarda olan şeyler. Bende de benzer bir durum var.
  • evet buzzingmiş sanırım .

kurtulmanın yöntemi var mı acaba?
  • "Buzzing" hk.geçmiş msg larımı okuyun ltf.onlarca msg var geri sayfalarda

Black-White(ve renklerin koyu-açık çalışması dahil) seviyesine göre bu ses olmaktadır!

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

Orijinalden alıntı: albani

WT/DT lerde bu testler filan hikaye,bunlara hiç takılmayın ama panelin bana göre en büyük handikapı "absürt satış fiyatı"

üstad tüm kalbimle size katılıyorum...

aylarca panasonic topiklerini takip ettim teknoloji marketlerinde hep pany leri inceledim 2012 serilerin gelmesini aylarca bekledikten sonra geçen hafta gidip 3449 tl ye sony 46hx850 aldım. Pany bu fiyat politikası ile ne yapmak istiyor anlamış değilim....

3450 liraya iyi almışsın hocam nerden aldın yaw o fiyata bulsam bende alabilirim fiyat çok iyi bence

hocam vatanbilgisayardan aldım ama önce fiyatı arttırdılar sonrada siteden kaldırdılar tv yi... Yakalayabilenler güzel bir fiyata sony sahibi oldular...

• @özgüç

Güzel bir panel almışsın hayırlı olsun+

LCD olarak açıkçası bu sene(2012 Model) en azından şimdilik Sony HX75x/85x ler rakipsiz!
    Ancak 2012 Model Pany PDP lerde çok çok iyi;V/G/S hepside gayet güzel ve PDP alacaklar için
    çok doğru tercih olacaktır+
  • sayın albani,
    buzzingi gidermek için yöntemler var mı?

bi ara birşeyler okumuştum yabancı bir sitede. ama tekrar bulamıyorum.
    sesine geldiği yere önce elle bastırmak, ses kesilirse elektrik bandı yapıştırmaktan filan bahsetmişti
  • Kardeş o bahsettiğin "panel efsanelerinden" bir tanesi yaw

Senin dediğin durum örneğin panelin Speaker larından uyumsuzluk sesi gibi bir şey gelir,bazı duvara monte durumlarında
    o zaman orasına burasına basarsın veya sıkarsın,Buzzzing ile ne alaka

Servisler bazı devrelerle oynayarakta bunu gideriyor gibi olsada bunlar için net bir çözüm yoktur!
    Sadece Marka bazlı olarak en az Pio larda olur ama LGE/Samy/Pany lerde birazda şansa bağlı olarak
    o ARI ların sesi değişgenlik arzeder,ayrıca o Arıları kızdırırsan acaip ötmeye başlarlar

• 42pv70 plazmamda yoktu bu ses bu kadar :)
    şans işte
  • ben de tv mi bugun aldim ve benzer bir sorun yasiyorum. 2tb ntfs hdd takili. diski goruyor. sonra video muzik ya da resimlere giriyorum. sag altta okuyor diyor. sonra cit tv kendini kapatip tv modunda aciyor. baska diskim de yok deneyemedim ama ya diski gormez ya da okumaya calismaz. yani bana sorun var gibi geliyor. boyle bir sorunlar karsilasan oldu mu acaba?
    bu arada goruntu gercekten muazzam..
  • st50 serisinde store da boş slotlar var.
    mesela müzik kısmına spotify gelme ihtimali var mıdır?
    panasonic in anlaşma mı yapması gerekiyor?

yada 2012 model bir panasonic bluray ev sinema sistemine gelme şansı olabilir mi?
    spotify çok güzel bir şey gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 6 Haziran 2012; 23:13:41 >
  • forumdaki bilgileri okuyarak neredeyse sayenizde profesör olacağız arkadaşlar :)
    katkılarından dolayı başta albani olmak üzere ismini sayamayacağım nice üstada selam ve saygılarımı sunuyorum.
    bu arada 42st50'yi kliksa da 1799TL ye buldum. extra %10 axess chip para olayıyla 1620 TL ye geliyor. gayet hesaplı göründü. 50 incini almayı düşündüm ama en ucuz 2600 TL arada 800-1000 TL fark var ki bu farka iki 3d gözlük 1 haricidisk alınır diye düşünüyorum bilmem doğru mu yapıyorum ama aklıma yattı.bugün sipariş verecem bakalım ne zaman elimde olur. deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enviro_ahmet -- 7 Haziran 2012; 11:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enviro_ahmet

forumdaki bilgileri okuyarak neredeyse sayenizde profesör olacağız arkadaşlar :)
    katkılarından dolayı başta albani olmak üzere ismini sayamayacağım nice üstada selam ve saygılarımı sunuyorum.
    bu arada 42st50'yi kliksa da 1799TL ye buldum. extra %10 axess chip para olayıyla 1620 TL ye geliyor. gayet hesaplı göründü. 50 incini almayı düşündüm ama en ucuz 2600 TL arada 800-1000 TL fark var ki bu farka iki 3d gözlük 1 haricidisk alınır diye düşünüyorum bilmem doğru mu yapıyorum ama aklıma yattı.bugün sipariş verecem bakalım ne zaman elimde olur. deneyimlerimi paylaşırım.

Çok iyi fiyata almışsınız, acaba uyumlu gözlük konusunda bilginiz var mı?
  • şu an için bir araştırma yapmadım ancak bir arkadaştan tanesi 160-170 TL arası diye duymuştum.
    elekctroworld 200 TL diğerleri 300 e kadar fiyat veriyordu 2011 modelleri için. ancak dediğim gibi bu modele yönelik bir araştırma tam anlamıyla yapmadım henüz. TV sipariş ettim gelince bakıcaz artık.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.