Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: himpton

Can hocam bütün soruların cevabını salonun fotoğrafıyla paylaşıyorum.

1-1.5 ay daha bekleyebilirim. Ama sonuçta bu ay evleniyorum ve salonda dayanılmaz bir TV eksikliği var. O boşlukta 22D5000 duruyor :)

Bütçem ise 3500TL Aslında 50GT50 bu seviyelere yaklaşsaydı hemen alırdım. Şu anda 4000TL civarında. O parayı verirken 2.60m mesafede 50' büyük gelir mi?, gündüz izlemek ve rodaj problem olur mu? (benim için olmaz :) gibi sorular da aklıma gelmiyor değil fiyat artışının yanında.

Salon: dar gibi gözükebilir ama tv ünitesi ile koltuk arasında 2.5m mesafe var. oturma pozisyonu falan da düşünüldüğün de 2.70m oluyor. biraz amerikan tarzı yerleşim bizimkisi. koltuk tam ortada duruyor salonun. Ses sistemi konusunda da katılıyorum. bu yüzden Denon 3312 AVR ve B&W'den oluşan bir ses sistemi kurdum. O hoparlörler daha sonra ayak ila sağa sola alınacak.

Bütçe yaklaşmış gibi! bence 1/2ay daha sallayabilirsin
    GT5 yerine ST5 de olabilir,bu panelde çok güzel

50 için HD lerde o mesafeden sorun olmaz ama SD ler içinde şöyle bir deneme yapabilirsin,bir yerlerde
    SD yayın bulabilirsen o 50lik panelde,2,5mt.reden görüntüyü bir incele derim sana,açıkçası SD ler o mesafeden
    PDP ye göre limitte gibi olsada PDP de ben şahsen 50 nin altını pek tavsiye etmem çünkü HD lerde ebat
    büyüklüğünü çok arayacaksın

Rodaj problem olmaz,takılma buna şimdi

Veya 46HX85 de çok güzel olur bunun fiyatı bir garip,arada ciddi indirim olup alanlar oluyor sonra normal fiyatına geliyor
    bu da şimdilik pahalı,bence sen ST ile 85x panelleri kolla arada GT yide inelersin+

• Arkadaşlar ihtiyacı olupta heberi olmayan vardır diye yazayım dedim..cumartesi teknosalarsa bazı panasonic modellerinde karne haftası diye turuncu indirim varmış..L47ET5E 2699 tl...L42ET5E 1999 tl...42ST50E 1849 tl...50ST50E 2599 tl...fiyatlar iyi gibi sanki..yanlız yarım saattir takip ediyorum arada ufak güncellemeler yapıyolar..Sabaha kadar bu fiyatlarda az bir ihtimalde olsa değişiklik olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesta08 -- 9 Haziran 2012; 1:01:54 >
  • Sony 40ex525im vardı arızalandı değişim/iade raporu verdi servis aynı modelden hiç bir yerde kalmadığı için Sony Merkezden teklif bekliyoruz muhtemelen iade olacak. Şimdiden karar vermek istiyorum Euro 2012 yi daha fazla kaçırmak istemiyorum küçücük crt tvde izliyorum

1400-1500 gibi bir bütçem var plazmalar hakkında da hiç bir şey bilmiyorum bu fiyata bana sorun sıkıntı yaratmayacak bir tv önerir misiniz?
    (3d istemiyorum sağlık sorunları ve gözlüğün pahalı olmasından dolayı)
    (uydu alıcısız olursa iyi olur biss şifresi girebilmek için harici hd uydu alıcı alacağım)
    (40" yeterli)

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 9 Haziran 2012; 11:44:13 >

• VT50 FlatPanelHD incelemesi:

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1339052567

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu GT50 modelinin 46'' modeli yok mu acaba ? İstanbulbilisim' de gördüm ama başka yerde rastlamadım ? 50'' almak istemiyorum sırf bu büyüklük yüzünden LED' e kayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Sony 40ex525im vardı arızalandı değişim/iade raporu verdi servis aynı modelden hiç bir yerde kalmadığı için Sony Merkezden teklif bekliyoruz muhtemelen iade olacak. Şimdiden karar vermek istiyorum Euro 2012 yi daha fazla kaçırmak istemiyorum küçücük crt tvde izliyorum

1400-1500 gibi bir bütçem var plazmalar hakkında da hiç bir şey bilmiyorum bu fiyata bana sorun sıkıntı yaratmayacak bir tv önerir misiniz?
    (uydu alıcısız olursa iyi olur biss şifresi girebilmek için harici hd uydu alıcı alacağım)
    (40" yeterli)

O fiyata 42st30 var başka model var mı bilmiyorum. (1500 lira) Kullanıyorum, tavsiye ederim ama tv 3 boyutlu ve 2011 model. 2012 modeli 1850 liraya satılıyormuş, o farkı vermeye değer mi bilemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Arkadaşlar bu GT50 modelinin 46'' modeli yok mu acaba ? İstanbulbilisim' de gördüm ama başka yerde rastlamadım ? 50'' almak istemiyorum sırf bu büyüklük yüzünden LED' e kayabilirim.

ist. bilişimde yok.
  • 50 st50 kullanıyorum.

kontrast parlaklık netlik renk gibi ayarları ne yapmam gerekiyor?

bende normalde görüntü ayarı. canlı ve serine almadım..

bir de kumandası akıllı kumanda mıdır? uydu receiverımı kontrol etme şansı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

quote:

Sony 40ex525im vardı arızalandı değişim/iade raporu verdi servis aynı modelden hiç bir yerde kalmadığı için Sony Merkezden teklif bekliyoruz muhtemelen iade olacak. Şimdiden karar vermek istiyorum Euro 2012 yi daha fazla kaçırmak istemiyorum küçücük crt tvde izliyorum

(40" yeterli)

O fiyata 42st30 var başka model var mı bilmiyorum. (1500 lira) Kullanıyorum, tavsiye ederim ama tv 3 boyutlu ve 2011 model. 2012 modeli 1850 liraya satılıyormuş, o farkı vermeye değer mi bilemeyeceğim.

Zaten sadece 2d olan plazma model yok galiba. Bir kaç sorum olacak
    Hiç servise gidip geldi mi yada küçükte olsa bir sorun yaşadınız mı?
    Yarım saatte bir filan kanal değiştirip geri gelmek gerekiyormuş galiba plazmalarda yoksa kanal logosu yapışıyor filan diyorlar?
    Güç tüketimi ne kadar?
    Birde gözlük kullanıyorsanız ne kadara aldınız ve sağlık sorunu yaşattı mı size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 9 Haziran 2012; 20:59:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Arkadaşlar bu GT50 modelinin 46'' modeli yok mu acaba ? İstanbulbilisim' de gördüm ama başka yerde rastlamadım ? 50'' almak istemiyorum sırf bu büyüklük yüzünden LED' e kayabilirim.

ist. bilişimde yok.

Bu yeni çıkan GT50 modeli değil mi acaba ? Yanlış biliyor olabilirim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p46gt50-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,35084.html

• quote:

quote:

quote:

(40" yeterli)

Zaten sadece 2d olan plazma model yok galiba. Bir kaç sorum olacak
    Hiç servise gidip geldi mi yada küçükte olsa bir sorun yaşadınız mı?
    Yarım saatte bir filan kanal değiştirip geri gelmek gerekiyormuş galiba plazmalarda yoksa kanal logosu yapışıyor filan diyorlar?
    Güç tüketimi ne kadar?
    Birde gözlük kullanıyorsanız ne kadara aldınız ve sağlık sorunu yaşattı mı size?

2d olarak gw30-g30 modeli var galiba, sıfır bulmanız biraz zor galiba bu modellerde genelde teşhir.

Tv'yi alalı iki hafta oldu, sorun yaşamadım. Daha uzun kullananlar cevaplarsa daha iyi olur.

Tv karşısında birkaç kez uyuya kaldığım oldu, görüntü yapışmasına dair en ufak bir emare görmedim. (geçici yapışmaya bile rastlamadım)

Sabit görüntüde Tv 5 dakika sonra ekranı karartıp kendini koruma altına alıyor. (Filmlerde pause tuşuna basıldığında, Tv yayınından bahsetmiyorum)

TV'de kumandaya dokunulmadığında kendini kapatsın diye bir ayar var. Bunu ben 2 saate ayarladım, burn in ihtimaline karşı.

Güç tüketiminin faturaya en fazla 2-3 lira ek maliyet getireceği söyleniyor, o konuda hiçbir fikrim yok.

Gözlük alamadım pahalı, ucuzlamasını bekliyorum. (Kafama eserse yurtdışından alma yoluna gideceğim)

• linkte 46gt50 yi görünce istabulbilişim sitesine girip baktım, 46vt50 yi fiyatlamışlar 4000 tl olarak, bir gariplik olmalı diye çağrı merkezlerini aradım, çünkü 46 inç üretilmiyor diye biliyorum, panasonic resmi sitesinde de asya- kuzey amerika ve avrupaya baktım ordada vt ve gt için 42 inç ve 50 55 60 65 inç lik modelleri var. türkiye pazarına da en düşük 50 inç ile pazara gireceğini bu forumdan bilenlerden okumuştum- vt50 serisini 10 gündür bu forumdan takip ettiğim için çağrı merkezinden 46vt50 yi getirecek misiniz dediğim de adam evet dedi. 46vt50 ya da 46gt50 gerçekten var mı- ya da konuyu bilmeyen biri 1 ay sonra stoklara gireceğini söylediği için 1 ay daha beklemeli miyim? -panasonic resmi sitesinde 46 inç yoksa yoktur diye düşünüyorum.
  • St50 kullanıyorum.kontrast parlaklık netlik lac olmalı
    Bende 30 genelde
    Ve normal secili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Sony den gelen teklif bana uymazsa paramı geri alıp st30 yada st50 hangisi uyarsa onu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknesyum99m

linkte 46gt50 yi görünce istabulbilişim sitesine girip baktım, 46vt50 yi fiyatlamışlar 4000 tl olarak, bir gariplik olmalı diye çağrı merkezlerini aradım, çünkü 46 inç üretilmiyor diye biliyorum, panasonic resmi sitesinde de asya- kuzey amerika ve avrupaya baktım ordada vt ve gt için 42 inç ve 50 55 60 65 inç lik modelleri var. türkiye pazarına da en düşük 50 inç ile pazara gireceğini bu forumdan bilenlerden okumuştum- vt50 serisini 10 gündür bu forumdan takip ettiğim için çağrı merkezinden 46vt50 yi getirecek misiniz dediğim de adam evet dedi. 46vt50 ya da 46gt50 gerçekten var mı- ya da konuyu bilmeyen biri 1 ay sonra stoklara gireceğini söylediği için 1 ay daha beklemeli miyim? -panasonic resmi sitesinde 46 inç yoksa yoktur diye düşünüyorum.

bence inanmayın. Bende geçenlerde göya 60VT50'yi sordum, böyle bir üretim yok dedim, karşı taraftaki Bayan da inatla var olacağını söyledi, ne zaman gelince cevap yok. Ama şunu rahtlıkla söyleyebilirim ki, birçok "hayal" ürünü neden pazarlanır, anlamış değilim, kendilerinin de çok bildiğini düşünmüyorum.

Buarada IB'ye ST/GT ve VT50 serileri ne zaman gelir, cevap veremiyorlar.

Konu şimdilik bundan ibaret

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

ist. bilişimde yok.

Bu yeni çıkan GT50 modeli değil mi acaba ? Yanlış biliyor olabilirim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p46gt50-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,35084.html

İst. Bilişimde panasonic hiç yok.Olmayan modelleri internet sitelerine koyuyorlarki arama motorlarında siteleri çıksın.

• İst. Bilişimin yaptığı da tam sahtekarlıkmış. Yani kısaca Türkiye'de Panasonic' in bu modellerine 46'' çıkmayacak diyebilir miyiz ? (VT50-GT50)
  • Beyler yaw sallayın gitsin şu İB cileri,artık DH de bulunamıyorlar ne hikmetse

Onlarda üretilmeyen ve hatta Üreticinin aklında olmayan paneller bile Sitelerinde vardır,bunca senedir hala bu herifleri çözemedinizmi acep!
    kaldımı gari İB ve diğer bir takın Paralelciler!
    Uyanık olun Ltf+
  • ark.lar bugün Forum İst.Teknosa da yakından inceleme fırsatı buldum tv.yi.
    Tv mi demek isterdim ama daha kısmet olmadı...aslında henuz karar da vermedim....
    Can beyın de düşünceleri alaıp son kararımı vereceğim inş...

Turkıyye 55 ınc gelmeyecekmiş,teknosa elemanlarının söylediğine göre...
    50 ve 65 olanı vardı.....Tv.en sona koymuşlar kuytu bi yere...
    magaza girişinde her taraf samung..Dedim ne bu böyle samsung size özel reklam parası mı veriyor da her tarafı samsungla donattınız diye?
    Adam,Evet abi,Öyle yapıyor diyince bişey diyemedim...

55 dt serisi de vardı...bu versiyonu led olanı biliyorsunuz...led ler halıyle daha parlak....imaj olarak da biraz daha albenı side olmuyor değil hani...
    ama magazadan çıkınca bir de ne göreyim...panosonıc stand kurmuş...tv.leri dizmiş..3 boyut gösterip xbox 360
    oynatıyor... ama 50vt serisini değil de 50st serisini koymuuşlar.Dedim neden gt yi koymadınız.Öyle istediler falan....biraz baktım oyun oynadım falan....oyun dt serisinde vardı 3 boyutta st serisinde.....
    Değerlendirme olarak çok başarılı olduğum söylenemez ama...
    Sn can bey den fikirleri söylerse çok memnun olurum.....
    Can bey ben eşimle birlikte filmciyiz...ecimizde 2007 de aldığımız samsung 37r81b var...renkleri birbirine girdi...tv yı değiştirince suratler 5-10 sn ekranda kalıyor,değiştirelim diyoruz artık....
    Aynı zamanda evimizde 3 boyut keyfide olsun sitiyoruz her ne kadar gelişmese de.....ps3 çok sık olmasa da yenı oyunlar(sevdiğim) çıkınca alır bitiririm ve pek açmam,
    kısaca,film,çoğunlukla, maç pek kaçırmam ve ps3 için.55vt50 yada sony 850 serisi düşünüyorum...Gönlümde hx920 var ama max butcem 5 bin gibi...
    Bana ne önerirsiniz....
    Evimde dsmart ve dj.de var hd kanallar konusunda yeterince var...Artık sd yayın da pek kalmadı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 11 Haziran 2012; 21:49:21 >

• @ tatum : Fiyat öğrenebildinizmi Panasonic VT seris için? Özellik ile 65 olanı için?

Bu gün vakit bulursam Doğubank tarafına gideceğim (Tamamen başka bir iş için Sirkeciye gitmem lazım fırsat bu fırsat etrafada bakarım biraz) orada da biraz bakıncağım bu VT50 serisi için.

Biraz daha sabredemeyip uygun fiyata distribitör garantili Samsung 65D8000 alma ihtimalimde var şu sıra çok uygun fiayata mevcut. (5.800 TL taksit ile )
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.