Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    henüz 100 saat civarı kullanımdayım. 50st50
    benim ayarlar bu şekilde.
    doğru mudur?

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 14 Haziran 2012; 23:20:08 >
  • @ohbenezor
    Hocam dizaynına hasta oldum ya İnşallah buna benzer birşey yapacam ben de. Eylülde evleneyim de. Panel duvara mı asılı yoksa üniteye mi ? Kabloları nasıl yok ettin. :) Center hop yok mu ? Panel 50'' mi ? Salonun kaç m.kare. Hocam çok soru sordum ama çok beğendim sistemini ve yerleşimini.
  • arkadaşlar 32e30e alarak aranıza katıldım.

849 tl.

iyi mi ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 15 Haziran 2012; 11:08:24 >
  • arkadaşlar yorumsuz komayın.

32 lazımdı, almam gerekiyordu.

fiyat olarak çok iyi ama ürün tercihi olarak nasıl sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

@ohbenezor
    Hocam dizaynına hasta oldum ya İnşallah buna benzer birşey yapacam ben de. Eylülde evleneyim de. Panel duvara mı asılı yoksa üniteye mi ? Kabloları nasıl yok ettin. :) Center hop yok mu ? Panel 50'' mi ? Salonun kaç m.kare. Hocam çok soru sordum ama çok beğendim sistemini ve yerleşimini.

Teşekkürler Maverick, panel duvara asılı, taşınmadan önce duvar içine kanal yaptırmıştım. Geçen cumartesi eski plazma ve askı aparatını söküp aşağıdakini taktım ve astım. Bu panel duvara çok yakışıyor, adeta bir tablo gibi.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TV_GORUNTU_SISTEMLERI/_TV_SEHPA_ASKI_STAND/900152541
    Center hop nedir bilmiyorum. Panel 42, oturma odası 12,5 m2. izleme mesafesi 2,5 mt.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

@ohbenezor

Teşekkürler Maverick, panel duvara asılı, taşınmadan önce duvar içine kanal yaptırmıştım. Geçen cumartesi eski plazma ve askı aparatını söküp aşağıdakini taktım ve astım. Bu panel duvara çok yakışıyor, adeta bir tablo gibi.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TV_GORUNTU_SISTEMLERI/_TV_SEHPA_ASKI_STAND/900152541
    Center hop nedir bilmiyorum. Panel 42, oturma odası 12,5 m2. izleme mesafesi 2,5 mt.

Kusura bakma benim hatam Center Hop dan kastım Merkez Hoparlör. Sağ ve sol hop. standlarını görünce 5+1 olduğunu düşündüm ama sanırım değil. Bi ara merkez hoparlörü de mi gizledin acaba diye düşündüm. Kendi evin sanırım kanal yaptırdığına göre. Ben şimdilik kiraya geçeceğim, duvara asmayı düşünüyordum ama kablolar sırıtacak gibi. 12,5 m2 oda için plazma boyu normal bence de. Ben ortalama 25-30 m2 salonlu biyer düşünüyorum, ondan 46 ya da 50'' bakabilirim.

Ama tekrar belirteyim çok beğindim sistemi, dediğin gibi tablo gibi olmuş. Yerleşim aksesuarlarla beraber çok şık.

• 3D'siz kaliteli bir plazma alayım diyorum.46GW30 sanırım tam düşündüğüm model.bimekste 1850 tl.ben filmciyim.genelde izlediğim film ve dizilerin %80'i SD ağırlıklı.uydu alıcım ise neta 6400.yine forumdaki ustaların yönlendirmesiyle almıştım.gerçekten çok net görüntü veriyor.bazı kanallar HD kanallarla aynı nerdeyse.şu an kullandığım 4 senelik standart lcd de bile böyle görüntü veriyorsa GW30 da uçar herhalde
    medya okuyucum olduğu için o konuda da problemim yok.

diyeceksiniz ki;ulen o zaman ne istiyorsun,al GW30 u nu tepe tepe kullan,bizi niye meşgul ediyorsun
    mesele,daha önce hiç plazma kullanmadım.neo plazmaların ne tür sorunları vardır?ledler kadar parlak olmaması(bu bir sorun değil),meşhur logo yanığı veya ışık yansıması gibi problemlerin haricinde başka nelerle karşılaşabilirim?fosfor yeşillenmesinden falan baksediliyor,bu nedir?şimdiden kendimi en kötüye hazırlayayım ki ilerde hayal kırıklığına uğramayayım.

• 50vt50 aldık kurdu servis elemanları gelip. 200 saat olayını sordum yok öyle birşey dinamik modda izlemeyin yeter dediler
  • öncelikle güle güle kullan, hayırlı olsun yeni televizyonunuz..
    hocam, nereden aldın? fiyat kaça konularında bilgilendirirsen sevinirim..
    ve zamanla incelemele de yaparsan bu televizyonu almak isteyenler olarak memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

50vt50 aldık kurdu servis elemanları gelip. 200 saat olayını sordum yok öyle birşey dinamik modda izlemeyin yeter dediler

Hayirli olsun.en kisa zamanda foto ve izlenimlerini bekliyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

Arkadaslar birkac resim cektim, paylasayim. Bende de 5 tane 3D ps3 oyun var, hepsini denedikten sonra yourmlarimi paylascagim.

P1160658 by Shereboy, on Flickr

PS3 oyunlarına kırılmalar, tırtıklanmalar oluyor mu

• arkadaşlar ablamlara aldık tv yi benim evde degil ancak kurulum aşamasında tv yi ben aldırdıgım için onlara benim olmamı istediler :) teknosa dan aldılar 4999 tl ye.. yeni tasındıkları biryer yayın falan yok henüz, hdd den film oynattık güzeldi.. çok yüksek kaliteli videoları filmleri 2d>3d çevrimi de gayet basarılı.. orjinal 3d yi tahmin bile edemiyorum :) gittikçe izledikçe deneyimlerimi paylaşırım artık teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

haber amaçlı

dostum vatandan 849 tl ye 32e30e sipariş ettim. bugün bir arkadaş

http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-lf32e30-p10572/test.html

bir incelem paylaştı ve incelemde kontrast oranın düşüklüğü yerden yere vuruluyor. siyahların daha çok gri olarak görüldüğü falan filan. çıkan sesin çok kalitesiz olduğu.

ve bir kaç olumsuz durum daha.

daha teslim almadım ama bir 37e30 kullanıcısı olarak bu olumsuz yorumlara katılıyormusunuz.

cevabınıza göre teslim alıp-almayacağıma karar vereceğim.

teşekkürler.

• arkadaşlar belki siz yardımcı olabilirsiniz. 50st50 hakkında birkaç sorun var.

1. 1tb harici harddiskten film oynatmaya çalışıyorum. ama takılıyor. herkes çok beğendiğini söylüyor tv nin medya oynatıcısını ama bende neden düzgün oynatmıyor.
    2. tv açıldığında analog/otomatik formatta oluyor.her sefernde tv kumandasından av tuşuna basarak hdmi 1 i seçmek zorunda kalıyorum.plazma nın hdmi 1 çıkışına takılı. dreambox tarzı bir uydu receiverım var. acaba onda mı ayar yapmam gerekyor? neden otomatik olarak algılamıyor uydu receiverın oynayacağı kaynağı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 17 Haziran 2012; 12:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

arkadaşlar belki siz yardımcı olabilirsiniz. 50st50 hakkında birkaç sorun var.

1. 1tb harici harddiskten film oynatmaya çalışıyorum. ama takılıyor. herkes çok beğendiğini söylüyor tv nin medya oynatıcısını ama bende neden düzgün oynatmıyor.
    2. tv açıldığında analog/otomatik formatta oluyor.her sefernde tv kumandasından av tuşuna basarak hdmi 1 i seçmek zorunda kalıyorum.plazma nın hdmi 1 çıkışına takılı. dreambox tarzı bir uydu receiverım var. acaba onda mı ayar yapmam gerekyor? neden otomatik olarak algılamıyor uydu receiverın oynayacağı kaynağı?

Tüm filmlerde takılıyorsa sorun var demektir. 42st30 modelinde ilk aldığımda 50 mkv filmin 30'unu oynatmamıştı veya takılarak oynatmıştı, filmlerin hepsini mkvmerge'den geçirdim. Oynatamadığım 10 film kaldı, onları da mp4'e çevirerek sorunu çözdüm. Sizde de mantık olarak bu şekilde bir durum olması lazım, üstelik sizin Tv daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: civan76

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

arkadaşlar belki siz yardımcı olabilirsiniz. 50st50 hakkında birkaç sorun var.

Tüm filmlerde takılıyorsa sorun var demektir. 42st30 modelinde ilk aldığımda 50 mkv filmin 30'unu oynatmamıştı veya takılarak oynatmıştı, filmlerin hepsini mkvmerge'den geçirdim. Oynatamadığım 10 film kaldı, onları da mp4'e çevirerek sorunu çözdüm. Sizde de mantık olarak bu şekilde bir durum olması lazım, üstelik sizin Tv daha iyi.

acaba diyorum. haarddiskin formatını ntfs den fat a dönüştürmek gib ibir işlem mi yapmak lazım?
    eskiden öyle şeyler söylenirdi.halen geçerli midir bilmiyorum.
    ama 1 tb harddiske de format atamam film izleyecem diye. içindekileri silmeyi göze alamam

• Geçen hafta itibariyle 42st50 modelini alarak tüplü tv'den Plazmaya terfi etmiş durumdayım. Cihazı temmuz başında evi taşıdıktan sonra kurduracağım. İyi izlenimler elde edip sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum.
  • Panasonic 50vt 30 geçen hafta satın aldım.Forumlarda konular arasında kaybolmamak mümkün değil biz gibi amatörce takılanlardan galiba.Panasonic ana konu olduğunda yazayım belki bir üstad cevaplar aklıma takılanlar hakkında.50 vt 30 ile 50st 50 arasında bayağı bir gidip geldim.Hangisini alırsam mutlaka diğerinde aklım kalacak dedim kendi kendime öyle de oldu.Bir de hangisin alısam alayım pişman olmayacağımı biliyordum sadece arada 900 tl lik fark vardı.50 vt 30 kısmetmiş diyelim.Oturma odamda Samsung 46c 550 var.usb den fil oynatmada çok başarılı.Harici Hdd yi dosya dosya tanımlıyor.Alt dosyaya geçince istediğin videoyu,resmi,ya da müziği seçimine göre tanımlıyor.Panasonic 50 vt 30 da buna benzer bir sistem bekliyordum.Pana da video diye seçince tüm hdd deki videoları sıralıyor bu da bayağı bir zaman alıyor.4-8 veya 16 gb flash belleklerde pek farketmiyor ama hdd de biraz problem var gibi ya da ben çözemedim. Tv görüntü açısından beklediğimden daha iyi çıktı.Özellikle sd yayınlarda bayağı bir fark var. daha bir haftalık olsuğundan birkaç ay dinamik modda kullanmamanın harinide acaba nelere dikkat etmeliyim.Zamanım yettiğince tv yi keşfetmek de güzel ama .merkezi sistem den 2 ve 3 uyduyu hala taratamadım.Bir de eksiklik olarak gördüğüm dahili uydu alıcısınada silme menüsü yok,gibi gizle menüsü ayni işi görmüyor bence.Örneğin hotbird de binlerce kanal var büyük bir kısmı silinmeli bence.Bunu kolay yolunu çözen var mı?Bir de ilk kez plazma kullanacağım dikkat edilmesi gereken başka bir özellik var mıdır.Forumdaki sayfaları karıştırıyorum ama gözden kaçan bir şey var mı diye bazen düşünüyorum.Akım koruma priz de aldım ,Media markta tanıdığım özellikle tavsiye etti.Lafı biraz uzattım gibi.1-Hdd den nasıl kolay film izleyebilirim?2-Dahili uyduda silme ve uydu ekleme ile ilgili ufak problemler var.Şimdiden teşekkürler.

• Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.