Şimdi Ara

2012 Symbol - Stop Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2-3 aydır aracımı ilk çalıştırdıktan sonra harekete geçince ilk debriyajda araç stop ediyor, ardından 3. ya da 4. sefer kontaktta çalışıyor.
    Aracım benzin& lpg Atiker sıralı sistemli.
    Motor ısındıktan sonra bu sorunu bir daha yaşamıyorum.

Bu sorunu yaşayan ve çözüm yolunu bulan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam yapılacak şey basit öncelikle bu durum hem benzin de, hem de LPG de mi yapıyor önce onu tespit edin. Araç çalıştıktan sonra LPG ye geçmesine izin vermeyin, Benzinde de aynısını yapıyorsa, bir çok neden olabilir. Otomatik cikle, Rölanti Motoru vb.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Gittiğim oto tamirci benzinde kullanıp aynı sorunu yapıp yapmadığını kontrol etmek istedi. Bir süre benzinde kullandım aynı sorun hem benzinde hem lpgde yaşandı

• quote:

Orijinalden alıntı: kazaklar

Gittiğim oto tamirci benzinde kullanıp aynı sorunu yapıp yapmadığını kontrol etmek istedi. Bir süre benzinde kullandım aynı sorun hem benzinde hem lpgde yaşandı
    Hocam o zaman en basitinden başlayın, aracın Buji ve Buji kablolarını değiştirin, herhangi bir değişiklik yok ise, otomatik cikleyi ve rölanti motoruna baktırın, yine bir sonuç elde edemezseniz, EGR valfini kontrol ettirin.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, allah razı olsun. Dediklerinizi sırasıyla deneyeceğim

• Sorunu çözdüm sonunda. Sibopları değiştirdim ve sorun çözüldü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.