Şimdi Ara

2013 - ''Car Buyer'' Yılın Aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısaca hepimizin bildiği ve makara havasındaki incelmelerini sevdiğimiz Mat Watson isimli eleman ; düşük fiyat, f/p ve 4x4 avantajıyla pick-up alacak insanarın bile aklını çeldiğinden bahsetmiş Duster'in ve yıln aracı seçmiş

Ayrıca yeni Octavia'ya da incelemesinde 4.9 vermiş benim için süpriz oldu diyebilirim ve onu da BEST FAMİLY CAR olarak en iyi seçmiş GOLF MK7 falan yalan olmuş yani

( Sınıflara göre en iyiler) Full list of winners

Car of the Year – Dacia Duster
    Best Executive Car – BMW 3 Series
    Best 4x4 – Dacia Duster Laureate
    Best City Car – Skoda Citigo
    Best Family Car – Skoda Octavia
    Best Estate Car – Mazda 6 Tourer
    Best MPV – SEAT Alhambra
    Best Hot Hatchback – Suzuki Swift Sport
    Best Small Car – Ford Fiesta
    Best Coupe – Toyota GT 86
    Best Large Executive Car – BMW 5 Series
    Best Large Family Car – Mazda 6
    Best Convertible – Volkswagen Golf Cabriolet
    Best Luxury Car – Range Rover
    Best Hybrid/Electric Car – Vauxhall Ampera
    Buyer’s Award – Dacia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Mart 2013; 11:33:56 >

• F/P tokatını atmış Duster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana nedense derste sıkılan öğrencilerin yaptıkları aktiviteler gibi geliyor bu testler
  • incelemesini izledim geçenlerde yayınlandı. Ama en boşunda bile 4 tane fln havayastığı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • arabam.com'un veya bizimkilerin o abartılı övme amaçlı testlerinden daha iyi bence yeni Mercedes A class'ı mesela öldürüp , 3.5 gibi bir puan vermişti .

arabam.com GOLF MK 7 incelemesinden bir ukte

quote:

arabam.com Yorumumu okuyanlar belki abartı diyecek ama dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

bknz şeytani golf hahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Mart 2013; 11:48:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

arabam.com'un veya bizimkilerin o abartılı övme amaçlı testlerinden daha iyi bence yeni Mercedes A class'ı mesela öldürüp , 3.5 gibi bir puan vermişti .

quote:

arabam.com Yorumumu okuyanlar belki abartı diyecek ama dikiz aynasından bu otomobil arkanıza yaklaştığında şeytani bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

iğrenç resmini koyarsan tabi gülersin

• iğrenç resim diye br şey yok, kumaş meselesi ; bak şimdi bu arabanın iğrenç çıkacağı bir hali olamaz, şu bakımsız amatörce hali ve çekim bile heyecanlandırıyor beni, her türlü gideri var ... ( örnekler mukayese amaçlı değilir yalnız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Mart 2013; 12:23:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S60 (2011-2018) Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son 2 yıldır kullandığım, 35 000 km yaptığım ve çok memnun kaldığım bir araç Duster.

İnanılmaz sağlamlığı,yakıt tüketimi ve arazi kabiliyetiyle tam bir f/p aracı.

O kadar memnun kaldım ki, normalde araç değiştirme periyodum gelmesine rağmen ve bu segmentteki tüm araçlardan alabilecek bir durumdayken bile makyajlı versiyonunu bekliyorum araç değişimi için.

Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye edilir...
  • Daha 2013'ün ilk aylarındayken yılın aracı seçilmesi saçma değil mi?Olsa olsa 2012 yılınındır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Daha 2013'ün ilk aylarındayken yılın aracı seçilmesi saçma değil mi?Olsa olsa 2012 yılınındır bu.

hayır hocam adetleri böyle bunların mesela en prestijli olanı car of the year 'dır o da bir ay içinde seçecek yılın aracını şu sekiz finalistten .

http://www.caroftheyear.org/media/news/8/finalists/for/Car/of/the/Year/2013/20121217_67/coty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Mart 2013; 12:26:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Daha 2013'ün ilk aylarındayken yılın aracı seçilmesi saçma değil mi?Olsa olsa 2012 yılınındır bu.

hayır hocam adetleri böyle bunların mesela en prestijli olanı car of the year 'dır o da bir ay içinde seçecek yılın aracını şu sekiz finalistten .

http://www.caroftheyear.org/media/news/8/finalists/for/Car/of/the/Year/2013/20121217_67/coty

İlginçmiş,teşekkürler.

• Octavia şaşırtmadı. Fiyatlar uygun olursa bu araba çok iş yapar.
  • quote:

iğrenç resim diye br şey yok, kumaş meselesi ; bak şimdi bu arabanın iğrenç çıkacağı bir hali olamaz, şu bakımsız amatörce hali ve çekim bile heyecanlandırıyor beni, her türlü gideri var ... ( örnekler mukayese amaçlı değilir yalnız )

Böyle arabam olsun üzerine bir tek bile toz taneciği kondurmam şerefsizim

• Skoda ya bak citigo ve octavia ile iki segmette lider

• carbuyer 2012 yılın aracı hyundai i30 seçmişti galiba
  • quote:

arabam.com'un veya bizimkilerin o abartılı övme amaçlı testlerinden daha iyi bence yeni Mercedes A class'ı mesela öldürüp , 3.5 gibi bir puan vermişti .

quote:

Ahaha cok guldum yaaa şeytani golfe. Resme bak evlat olsa beslenir kedi olsa sevilir bisey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ama çetta yok

Jetta'yı Avrupa'da adam yerine koymuyorlar incelemelerde açık ve net bu , yeni Octavia adam gibi fiyat ve donanımla gelirse bizde de Jetta satışlarını çok fena kırar bence .

• vag grubu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.