Şimdi Ara

2013 Ford Fiesta Marş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim üzere aracım 2013 Ford Fiesta 1.4 i benzinli modelidir. Bugün aracıma ilk oturduğumda kontağı çevirip rolanti de bekledim. Malum havalar sıcak olduğundan klimayı açtım. Çok az üflediğinden dolayı marş basmak istedim fakat, motor döndü ancak marş almadı.

Sonrasında kontağı kapatıp tekrar denedim. Bu sefer motorda dönmedi. Sadece sürtünme sesleri geldi. Seslerin geldiği esnada göstergeler acayip şekilde titredi, kendiliğinden silecekler çalıştı. Birkaç kere tekrar etti bu durum.

Daha sonra aracı rolantiye alıp farları kontrol etmek istedim. Kısalar yanıyordu, uzunları deneyeyim dedim. Gösterge ışıkları, yağ, akü hepsi söndü aynı kontak kapatmış gibi, sadece sarı hava yastığı ışığı yandı. Beyin karışmış gibi. Sonuç olarak aracı çalıştıramadım.

Aracı sıfır almış olup garantisi devam etmektedir. İki yılını doldurmamış üstelik çok da az kullanılmış bir araç için; Ne yapmalıyım, sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Sorunu garanti yoluyla halledebilir miyiz? Teşekkürler.

• akü bitmiş
  • servisin garantiden değiştirmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infectedvoice -- 26 Ağustos 2015; 19:00:26 >
  • infectedvoice kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fikirdeydim, gerçi bu kadar erken bitmesini beklemiyordum. Neyse akü şarj yapıp şimdilik idare ettik. Bir sonraki bakımda değiştirilmesi için talepte bulunacağım. Teşekkürler öneriniz için.
  • merhaba arkadaslar bende de 2006 fiesta tdi var araçtaki sorun şöle gecen hafta araca bindim kontağı çevirdim ışıklar yandı bastım tık dedi elektrik kesildi kontağı tekrar çevirdim bastım ses yok indim kaputu açtım akü başları gevşemiştir die gevşememiş sorun yok kaputu kapattım tekrar kontağı çevirdim bastım yine elektrik yok tekrar kaputu açtım kapttım acaba kapatma sarsıntısından dolayı oldu bu sefer çalıştı
    aynı sorun 1 hafta sonra yine oldu kaputu kapatıyorum kontağı çeviriyorum elektrik var basıyorum tık elektrikler yok bir iki denemeden sonra sonunda çalıştırdım ne olduğunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.