Şimdi Ara

2013 Ford Fusion Nasıl Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aracı almayı düşünüyorum tipi size göre güzelmi benim arkadaşlar begenmiyor onlara göstercem cevaplarınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_Bey -- 23 Ocak 2013; 11:40:39 >

• yorum yokmu
  • Resimdeki araç mondeo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal_Bey

benim arkadaşlar begenmiyor onlara göstercem cevaplarınızı

kar tatili falan mı var okullarda?
    Bu saatte damlamazdı bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgug028

Resimdeki araç mondeo...

Amerika'da Fusion, Avrupa'da Mondeo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

benim arkadaşlar begenmiyor onlara göstercem cevaplarınızı

kar tatili falan mı var okullarda?
    Bu saatte damlamazdı bunlar.

milleti kücümseyip kendini büyük gösterme cabaları ilkokulda devam ediyor demekki hala
  • bende almak istiyorum ama para yok.önce bi araba gelsin ondan sonra al türkiyeye mondeo olarak gelicek.zevkler tartışılmaz ama o kadar da değil bu arabanın tasarımına laf atanın ya sorunu vardır ya da başka bi markanın fanıdır
  • quote:

milleti kücümseyip kendini büyük gösterme cabaları ilkokulda devam ediyor demekki hala

güzel ilkokulda olduğunu itiraf etmene sevindik,yorum atan arkadaşlar bu kıstası dikkate alarak atsınlar
  • bu aracın arka kısmı çok basık.ferahlık namına hiçbişey yok.spor tasarım yapıcam diye arka kısımdaki yaşam alanını katletmişler.
  • sportif bir tasarımı var. Ben d sınıfına sportif tasarım yakıştırmıyorum. Daha ağırbaşlı olmalı, daha ferah olmalı. O yüzden yine tutmayacak. Yeni mazda 6 da çok benziyor buna, onu da pek beğenmedim.
  • Olumsuz yorumların hiçbirine katılmıyorum.Autoshow'da gördüğüm kadarıyla tek birşey söyleyebilirim, D sınıfını alt üst edecek gelince.Burada önemli olan en önemli şey fiyat politikasını iyi ayarlamaları.Ama hiç sanmıyorum bu yüzden dopdolu bir Mondeo 100 bin+ civarında olacaktır.Şu an bile Selective'ler 100 civarını görüyor zaten.
  • benimde alasım geldi şimdi, fena gözükmüyor yalnız mondeo diye satmasalar iyi olur niyeyse irite ediyor insanları bu isim.
  • Avrupaya 2015'te gelecek. ABD'de yaşıyorsun sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

güzel ilkokulda olduğunu itiraf etmene sevindik,yorum atan arkadaşlar bu kıstası dikkate alarak atsınlar

kusura bakmada kendin söyleyip kendin gülüyorsun
    bu arada cümlede anlam calış bence sen yoksa annen kızar bak

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Avrupaya 2015'te gelecek. ABD'de yaşıyorsun sanırım?

evet Abd de yaşıyorum.
    ama ülkeyi cok özledim gelmek istiyorum bu yaz.
  • çogzel
  • Kemal_Bey kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar gördüğüm en muhteşem yapıt bence.Araba bile diyemem ben buna. @Kemal_Bey
  • Muhteşem ötesi
  • ızgaralar aston martin,kasanın geri kalanının çoğu tesla model s.Gün geçtikçe tüm tasarımlar tek düze oluyor,firmalar tasarıma önem vermedikçe tüketim ve motor gücü öne çıkıyor ford belki motor konusunda iyi olabilir ama motor konusunda sıkıntıları olan bazı markalar yok olma yoluna girecekler gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.