Arkadaşlar merhaba, Sıfır leon almayı dusunuyordum fakat hıc bır bayıde arac bulamadım. Hali hazırda 2013 Polo 1.6 tdi comfortline aracım var. Aracımı cumartesı gunu calıstıgım sırkete konsinye bıraktım ve dun kaporasını aldık. Bugunde kısmetse satısı verecegım. Benim kafamdakı sorun şu; polodan sonra bu arac benı tatmın edermı? Özellikleri çok guzel aracın her yonuyle dört dörtlük fakat vw den hyundaı ye gecıs mantıklı olacakmıdır?
Bahsettiğim araç füme. 900tl hasar kaydı var ve bagaj kapagı boyalı sag on camurluk yarım boyalı. Aracı aldım. Adana aracı Adana subemıze takasa gelen bır musterımızın aracı.. İş yogunlugumdan dolayı aracı almaya en erken 10 gün içinde alabilecegim. Km si cok güzel oldugu için aldım desem yalan olmaz. Tek düşündüren yakıt çok yakıyor diye biliyorum. Son olarak yıllık bakımlarına girmiş ve araçta cizik dahi yok. Sizde bu aracı kaç liraya alsam iyi yada siz böyle bir aracı ne kadara alırdınız?
hayırlı olsun. vw den hyundai ye geçmek nasıl bir duygu ? ::) araçtan memnunmusunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme