Şimdi Ara

2013 İHTİYAÇ YAYINLARI HAKKINDA ...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012-2013 İhtiyaç KPSS Yayınlarının artıları ve eksileri hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

quote:

Orijinalden alıntı: LOSTARMY

Arkadaşlar 2012-2013 İhtiyaç KPSS Yayınlarının artıları ve eksileri hakkında bilgisi olan var mı?

Hocam bana kalırsa Yargı ve başka bir yayın al İhtiyaç konuları özet şeklinde geçiyor sanki ÖSYM artık detay soruyor sınavlarda

Konuların tamamını mı ? Yoksa Konu - Özet - Soru şeklinde mi ?
  • arkadaşa katılıyorum :) ihtiyac sanki özet gibi. ben özete çalıştım.

seneye lisanstan gircem daha iyi bir yayın araştırıyorum.
  • ben bu sene ihtiyacın görsel ve kitap setlerinden yararlandım.sözelciyim matematiğe bakmadım bile 80 puan aldım.ama yerleşemedim
  • konu anlatım daha ayrıntılı birşey al ama soru bankalarını kesinlikle al. bu yıl çok iyi hazırlanmış soru bankaları.
  • ben ihtiyaç yayınlarının kitaplarinı aldım eğitim bilimleri konu anlatımlı kitabı çok iyi. kitaplari zekakupukitaplari.com sitesinden aldım fiyatı çok uygun 1 günde kitaplar adresime kadar geldi. kargo ücreti ödemeden kapıda nakit ödedim.
    http://www.zekakupukitaplari.com/giris/anasayfa
  • ihtiyaç öğretmenlik konudan çok yorumlarla anlatıyor o yüzden bu modüler seti çok kolay bitiyor.ihtiyaç gygk ise özellikle tarih acayip kasmış.kısacası kimisi kısa olan kitaptan kimisi uzundan kimisi yorumdan anlar.herkesin kendi çalışma stili farklı olduğundan ne desek boş bence kendin bir kitapçıdan iyice incele ve öyle al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    11.Sınıf Kaynak Önerisi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekakupukitaplari

ben ihtiyaç yayınlarının kitaplarinı aldım eğitim bilimleri konu anlatımlı kitabı çok iyi. kitaplari zekakupukitaplari.com sitesinden aldım fiyatı çok uygun 1 günde kitaplar adresime kadar geldi. kargo ücreti ödemeden kapıda nakit ödedim.

Bu zekayla harcanıyorsun buralarda... ( Kullanıcı adı mesaj uyumu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ki-ok

ben bu sene ihtiyacın görsel ve kitap setlerinden yararlandım.sözelciyim matematiğe bakmadım bile 80 puan aldım.ama yerleşemedim

Görsel seti 2014 için çıktı mı hocam ? Bilgi verirseniz sevinirim. Alıcağım görsel seti.
  • 4 Renk Konu anlatımlar ve 24 saat diye bir şey çıkmış güzel diyorlar ama bilemedim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekakupukitaplari

ben ihtiyaç yayınlarının kitaplarinı aldım eğitim bilimleri konu anlatımlı kitabı çok iyi. kitaplari zekakupukitaplari.com sitesinden aldım fiyatı çok uygun 1 günde kitaplar adresime kadar geldi. kargo ücreti ödemeden kapıda nakit ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 6 Şubat 2014; 21:56:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.