Şimdi Ara

2013 kİa ceed ağır hasar kayıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar 2013 model kia ceed 50 binde bir araç var uun süredir baktıgım araçlar normalde piyasası 60 bin civarı ama ağır hasar kayıtlı olması kaput ön sol çamurluk sol ön kapı sacı değişik olmasından mütevelli fiyatı 48 bin sizce ederi nedir alınırmı satarken ciddi sorun cıkarırmı 44 45 e versem gidermi her malın alıcısı olur sizin yorumlarınız önerileriniz nedir.

• Kendin yazmissin her malin alicisi var fiyatini uygun tutarsan 8 takla atmis arabayida satarsin

Ama ben olsam 48 bin tl ye gider i10 i20 alirim ciddi soyluyorum sifir(kac para bilmiyorum bunlar)

A noktasindan b noktasina gitmek icin kullanirim araci

Sanayide ugrasmam satarken ugrasmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır hasar için 48 yüksek rakam. Geçen sene eylülde sapasağlamını 50ye verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agir hasar kayıtlı hiç bir araba alınmaz. İlla alacaksanız da pazarlık yapın.

• araç otomatik vites işte beni cezbedende o olduda dediğiniz gibi fiyatı yine yüksek gibi duruyor şaseler sağlammış bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Ağır hasar için 48 yüksek rakam. Geçen sene eylülde sapasağlamını 50ye verdim.

Piyasa jet hızıyla yükseliyor maalesef, geçmişte kalmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Ağır hasar için 48 yüksek rakam. Geçen sene eylülde sapasağlamını 50ye verdim.

Geçen yıla aldığım ceedin şuanki fiyatı 30 bin tl. artmış durumda. Bunun ikinci ele yansımasıda mevcut. Fiyatlar yerinde durmuyor maalesef.

Ceed sağlam masrafsız bir o kadarda konforlu ve güvenilir bir araç. Araç concept plus veya premium donanım ve tüm foknksiyonları faal çalışır durumdaysa biraz daha pazarlıkla alınabilir. Eğer değilse o fiyatlara yakın daha boş donanım ceedmerde mevcut. Onlarada vakılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 1 Haziran 2017; 17:49:55 >
  • Hocam bu arada bzm facebook grubunda 75 bin km.de hasar kayıtsızı var aynı paraya. Buna da bakabilirsin , düşünürsen ilan sahibi ile iletişime geçebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Hocam bu arada bzm facebook grubunda 75 bin km.de hasar kayıtsızı var aynı paraya. Buna da bakabilirsin , düşünürsen ilan sahibi ile iletişime geçebiliriz

Bu varken diğeri alınmaz bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyata biraz daha pazarlık atılabilir belki. Aynı araca 2-3 konu açtığına göre acil gibi gözüküyor ama , konu sahibi yok ...

• ağır hasar kayıtlı araba alınır. ama paramparça olmuş ağır hasar kayıtlı araba değil tabi. şasede direklerde oynaması olmayan, sadece ön tampon yani ön tarafı değişmiş bir araba eğer uygun fiyatlı ve sağlamsa alınır. en önemlisi yetkili serviste toplandıysa yine alınır..
  • serviste yapıldıysa alınır
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    üstadım hangi grupda ilan
  • MS-ATİCİ M kullanıcısına yanıt
    ama manüel galiba bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-ATİCİ

ama manüel galiba bu araç

Araç manuel kardeşim. Facebook grubumuzda ilan. Eğer ceed e karar vermişsen baba max bütçeni söyle , o fiyata göre temiz araç varmı diye bi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 1 Haziran 2017; 21:6:34 >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    grubun adı ney tam kardeşim.
  • Facebookta ;

Kia Ceed - Pro Ceed Türkiye Fan Sayfası

5.254 üyesi olan grup.

Birde yine aynı grupa ait alım satım grubu var.

Ceed Clup TR Alınık/Satılık

Adında 1419 üyesi mevcut. Bunları araştırabilirsiniz ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.