Şimdi Ara

2013 LYS mi Daha Zordu 2014 LYS mi ? ANKETE KATILIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.Hemen anket linkini veriyorum.

LYS-1 ANKETİ :http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=58d7f82a15dc48d39c8eea2aa05030bf

LYS-2 ANKETİ :http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=b14e1de77db645ccab00416b61a6c1e8

Ankette gerçekten içinizden geçen cevabı verirseniz sevinirim.

edit : Bu sınav kolaydı ama yetiştiremedim gibi cevaplarınız varsa bence bu sınavın zor olduğu seçeneği seçmelisiniz zira zor-uğraştırıcı olduğu için yetiştiremedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gounard -- 21 Haziran 2014; 12:57:00 >

• sorulacak soru mu kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu konu için üye oldum

sorulacak soru mu kardeşim

niye öyle dedin aradaki fark bariz mi ? yoksa böyle bir soru sormam gereksiz mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gounard

quote:

sorulacak soru mu kardeşim

niye öyle dedin aradaki fark bariz mi ? yoksa böyle bir soru sormam gereksiz mi :)

Alıntıları Göster
    bariz bi şekilde 2013 çok daha zordu, integralleri yeter
  • 2014'e oy veren 96'lılar acıyorum size
  • quote:

bana göre de 2013 daha zordu ancak oylamada pek bi fark yok.Demek ki sadece küçük bir MEZUN kesime göre kolaymış bu sınav . Yada anketi troller bastı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

2014'e oy veren 96'lılar acıyorum size

bana göre de 2013 daha zordu ancak oyllamada 2014 lys daha zor diyenler fazlalaştı.Demek ki sadece küçük bir MEZUN kesime göre kolaymış bu sınav . Yada anketi troller bastı :)

umarım 1.sidir.Çünkü 2014 YGS ye de kolay demiştik ancak sıralama kötü geldi ( en azından benim sıralama )
  • quote:

quote:

bana göre de 2013 daha zordu ancak oylamada pek bi fark yok.Demek ki sadece küçük bir MEZUN kesime göre kolaymış bu sınav . Yada anketi troller bastı :)

Alıntıları Göster
    2013'ün ygs'si 2014'ün lys'si zordu yetişmedi benim bu yıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Tichion

Alıntıları Göster
    KULLANILAN OY : 88

2013 LYS DAHA ZORDU : 45
    2014 LYS DAHA ZORDU : 43

İnşallah gerçekten de zorluk derecesi anketteki gibidir de sıralama geçen seneye göre birbirine çok yakın gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tichion

Alıntıları Göster
    Bütün konuların 5er derece zorlukta testleri olduğunu düşün. LYS 2013 5. testleri toplayıp üstüne daha ne kadar zor sorabiliriz diye aranmış haliydi. 2014 ise 3. ve 2. testlerin karışık haliydi. Yapamadık diye ağlamasınlar diye 10-15 tane de tek bakışta çözülücek soru eklemişler. O soruları gören sınava kolay diyo, ama zor sorularda vardı kabul edin

• İlk defa bu sene girdim çok da iyi geçmedi ama geçen sene daha zor gibi
  • bu seneki sınav tamamen geçen senekine paraleldi bence o yüzden kolay gibi geldi bu sınav biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Bütün konuların 5er derece zorlukta testleri olduğunu düşün. LYS 2013 5. testleri toplayıp üstüne daha ne kadar zor sorabiliriz diye aranmış haliydi. 2014 ise 3. ve 2. testlerin karışık haliydi. Yapamadık diye ağlamasınlar diye 10-15 tane de tek bakışta çözülücek soru eklemişler. O soruları gören sınava kolay diyo, ama zor sorularda vardı kabul edin

Alıntıları Göster
    Şöyle bişey var 2013 girildiği yık cok zordu kabul ama 2013 ten sonra hazırlananlan bu zorluk düzeyine göre hazırlandı , bu şekilde zor denemelere girdi yani bu yüzden 2013 daha zor gelmiş olabilir , ama 2014 ün sınavını geçen yıl gören biri bu yıl da 2013 e girmiş olsaydı aynı şeyi söylerdi , o yüzden zorluk düzeyleri arasındaki fark az :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xecutioner96

Şöyle bişey var 2013 girildiği yık cok zordu kabul ama 2013 ten sonra hazırlananlan bu zorluk düzeyine göre hazırlandı , bu şekilde zor denemelere girdi yani bu yüzden 2013 daha zor gelmiş olabilir , ama 2014 ün sınavını geçen yıl gören biri bu yıl da 2013 e girmiş olsaydı aynı şeyi söylerdi , o yüzden zorluk düzeyleri arasındaki fark az :D

kardeşim inşallah dediğin gibidir de 2 yıl arasındaki sıralama birbirine yakın gelir :)
  • 2013 gibi bir matematik bir daha gelmez, 2013>2012>2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

2013 gibi bir matematik bir daha gelmez, 2013>2012>2014
    Evet fark açılmaya başladı.Tahmin edildiği gibi 2013 LYS daha zor seçeneği önde.
    Peki geçen senenin YGS'si kolaydı.Bu senenin LYS'si , Geçen senenin LYS'si zordu bu senenin YGS'si LYS-2 ye girilmeden net bir şey söyleme kzor ama LYS2 geçen sene düzeyinde gelirse MF-4 sıralamaları geçen senye göre çok oynar mı ? Yoksa birbirine yakın mı olur sıralamalar ?
  • quote:

Bebeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Bebeler

kaybol troll
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Bebeler

kaybol troll

Sensin trol

• 2013 e girmeyen anlayamaz, 2014 cok daha kolaydi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.