Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw 3.20ied- mercedes c180 ve e180 arasında kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 E250 fl elite baz model arac aldik bayideki arkadaslar bu arabada aktif park asistani oldugunu soyluyor ancak biz yapamadik gercekten varda biz mi bulamadik acaba bilgisi olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

2013 E250 fl elite baz model arac aldik bayideki arkadaslar bu arabada aktif park asistani oldugunu soyluyor ancak biz yapamadik gercekten varda biz mi bulamadik acaba bilgisi olan var mi

Başlıkla ilgi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

2013 E250 fl elite baz model arac aldik bayideki arkadaslar bu arabada aktif park asistani oldugunu soyluyor ancak biz yapamadik gercekten varda biz mi bulamadik acaba bilgisi olan var mi

Başlıkla ilgi?

Bende birisi yardim etmistir diye girip senin yorumunla karsilastim sayin admin. İlgi su yeni konu acip kirlilik tapmak istemedim, E250 diye bi konu yok E180 FL ELİTE ile ayni donanima sahip olduklarindan buradaki arkadaslarin bilgisi vardir diye danistik sanmi mercedes forumunda cadillac sorduk. Yeterliyse aciklamam yardim edersen sevinirim Yok bilmiyorum diyosan lutfen trafik polisligi gorevini birak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Başlıkla ilgi?

Bende birisi yardim etmistir diye girip senin yorumunla karsilastim sayin admin. İlgi su yeni konu acip kirlilik tapmak istemedim, E250 diye bi konu yok E180 FL ELİTE ile ayni donanima sahip olduklarindan buradaki arkadaslarin bilgisi vardir diye danistik sanmi mercedes forumunda cadillac sorduk. Yeterliyse aciklamam yardim edersen sevinirim Yok bilmiyorum diyosan lutfen trafik polisligi gorevini birak

Tam Mersocu olmuşsun sen.

• quote:

Active park assistant ozelligini buldum belki bilmeyen vardir diye paylasayim. Araç park yerini bulunca hiz gostergesindeki mavi P sembolunun yaninda ok isareti cikiyor daha sonra geri vitese takinca park asistani devreye girsin mi diyor direksiyondaki ok tusuna basinca asistan devreye giriyor daha sonra gaz ve frenle kontrol sagliyoruz direksiyonu araba kontrol ediyor daha sonra ileri vitese takmamizi soyluyor falan filan max 5 manevra ile parki sagliyormus. Yaptigimiz hata geri vitese takmadan direksiyondaki ok tusuna basmak oldu araci ikinci el aldigimiz icin kullanma klavuzu olmadigi icin kendimiz bulmak zorunda kaldik. İyi forumlar

• dr.A.G kullanıcısına yanıt
    Güle Güle kullanın...
    Hatırlatma: Araç park yerine göre ister dik ister paralel park yapabiliyor bilgine.
  • Dik park edebilmek için bildiğim kadarıyla 360 derece kamera sistemi olması gerekiyor buda opsiyonel.
  • _Gamemaster_ kullanıcısına yanıt
    320i ve c 180 mukayese edilirde e serisi farklı bence. tabi sürüş stili. kullanım yeri önemli. şehir içi çoğunluktaysa ve spor sürüş yapıyorsanız. c serisi ve 320i daha iyi cevap verir. fekat konfor önemli ben agır abi modunda takılırım derseniz benim gibi e 180 i tercih edin derim.
  • ayrıca E180 pemium pakete ilave olarak Comand NTG 4.7 ve geri görüş taktırmak istiyorum. tavsiyesi olan varmı? tecrübe edinenlerden özellikle.
  • Bende bir karar aşamasındayım arkadaşlar.

Güncel kasanın bir önceki makyajlı kasası Audi A6 2.0 TDİ 170 HP araç sahibiyim.

Aracım satılmak üzere. Aracımın fiyatı ile Mercedes E180'in 2. el az KM yapmış araçları birbirini hemen hemen karşılıyor.

Aslında 2012-2013 model yeni kasa A6 alma niyetindeyim. Fakat aracımın üzerine ancak 20-25-30 bin TL koyarsam bu aracı alabiliyorum. (Ciddi bir para).

Yılda max 10 bin KM yol yapıyorum, oda uzun yolda. Şehir içinde başka araç var.

E180'deki tek korkum hantal olacağı. Mesela E180 ile otoyol sürüşünde, 4 kişilik aile ile rampada devirden çok fazla düşmeden 170-180 km süraat ile gidebilirmiyim ? bu süraatte devirden düşer mi ? Ya da en kötüsü 160 la giderken 140'a düşer mi ?

Bunun gibi sorular var aklımda.

Şuan çok kararsızım.

Tabi ki yakıt tüketimi de önemli ama az km yaptığım için benzin ile dizel arasındaki fark pek olmayacağını, aradaki 20-30 bin TL'yi amorti etmeyeceğini düşünüyorum.

Değerli fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 5 Ocak 2015; 1:54:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba63

Bende bir karar aşamasındayım arkadaşlar.

Güncel kasanın bir önceki makyajlı kasası Audi A6 2.0 TDİ 170 HP araç sahibiyim.

Aracım satılmak üzere. Aracımın fiyatı ile Mercedes E180'in 2. el az KM yapmış araçları birbirini hemen hemen karşılıyor.

Aslında 2012-2013 model yeni kasa A6 alma niyetindeyim. Fakat aracımın üzerine ancak 20-25-30 bin TL koyarsam bu aracı alabiliyorum. (Ciddi bir para).

Yılda max 10 bin KM yol yapıyorum, oda uzun yolda. Şehir içinde başka araç var.

E180'deki tek korkum hantal olacağı. Mesela E180 ile otoyol sürüşünde, 4 kişilik aile ile rampada devirden çok fazla düşmeden 170-180 km süraat ile gidebilirmiyim ? bu süraatte devirden düşer mi ? Ya da en kötüsü 160 la giderken 140'a düşer mi ?

Bunun gibi sorular var aklımda.

Şuan çok kararsızım.

Tabi ki yakıt tüketimi de önemli ama az km yaptığım için benzin ile dizel arasındaki fark pek olmayacağını, aradaki 20-30 bin TL'yi amorti etmeyeceğini düşünüyorum.

Değerli fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.

benim e 180 deki kararımda etkili olan unsurlar.

1-aracı bir rent a car firması üzerine aldım ve kendime kira faturası keseceğim. 22 aralıkta kurulmuş firmaya benim kefaletimle 150 bin krediyi ikiletmeden onayladılar. bundan dolayı benim için aracın % 18 kdvli faturalı olması hayatiyetli bir konuydu.

2-peşin 197 bin liralık aracı 29 bin peşin ve 150 bin kredili ve 36 ay ödemeli olarak 197 bin liraya almış oldum. hem hepsini ödeyecek param yoktu hemde mevcut paramı bile yatırmadım ona da bi gayrimenkul pazarlığı yaptım. para bağlamamış oldum. ayrıca bankaya bulaşmamış oldum. (bulaşsam neki? adam % 50 sine kredi veriyor)

3-a6 ya çok baktım sıfırına (177 bg olanı) 230 lara kadar fiyat verdiler daha da inerlerdi ama finans kampanyası yoktu. ve fonlama farkıyla fark 60-70 bin lirayı buluyordu. a6 ve e 180i mukayese etmek yanlış ama şartlar yakın olsa tabiki tercihim a6 olurdu. nebilim mersedes daha bi amele markası audi entel markası gibime geliyor. ama şu da bir gerçekki audi özellikler yönünden çok çok cimri. a4 ü utanmasalar şahin gibi satacaklar.

4-performans yönünden 2000 motorla 1600 motor bir olmaz tabiki test sürüşü yaptım dediğine yakın performansı sağlayacağını düşünüyorum. benim tercihim benzinli olur genelde.

5-1,6 ve 2,0 arasındaki mtv farkı 1681 tl km başına benzin dizel farkından ,15 kuruş farketse bu mtv farkı yıllık 11206 km yi fonlar. (1681/0,15)ayrıca dizelin bakım farkı da cabası sonuçta 2.0 motorun bakım masrafıyla 1,6 nın bir olmaz ayrıca birde benzin dizel farkı olunca kesinlikle benzin derim. ayrıca devlete direk vergi ödeyeceğime esnaftan benzin alırım piyasaya can veririm. :)

6-Dizel yakıtta çok dümen dönüyor (tabi rekabetten dolayı ucuzunu da bulmak mümkün oluyor) bundan dolayı dizel araba çocuk gibi sorumluluk istiyor aldığın yakıta vs herşeye dikkat edecen, benzinde ise kolay kolay dümen olmaz olsa da araca verebileceği zarar sınırlıdır. yani benzinliyi tepe tepe kullanırsın.

benim benzinliyi ve e180 i seçmemdeki faktörler bunlar. karar senin

• 4661*36 ay =167.796 + 29.000,00 peşinat +500 tl finans işlem ücreti ücreti= 197.296 TL. bu fiyat yaklaşık olarak premium + ceviz fiyatına denk geliyor. peşin fiyatına taksitle oldu :)
  • cilalibo C kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Öncelikle aracınızı güzel gunlerde kullanmanızı dilerim.
    Mercedes finans acısından premium sınıfta lider. Audi ve Bmw yanına bile yanasamaz.
    Bende a6 2.0 dizel vs e180 benzinli kıyaslamasında kesinlikle e180 i secerdim.

• meceng M kullanıcısına yanıt
    yukardaki seçim donelerime ikinci el fiyatını da ekleyebiririz. ayrıca tabi e180 ve a6 farkı dediğim gibi audi daha farklı bir algısı var gibime geliyor. premium segmentte ilk tecrübem olacak inşallah. daha önce en üst bindiğim araba 2012 golf 1,3 mpi trenline idi. inşallah iyi bir seçim yapmışımdır.Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla.
  • 2012 golf 1.6 mpi trenline manuel
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Selamlar,
    Öncelikle aracınızı güzel gunlerde kullanmanızı dilerim.
    Mercedes finans acısından premium sınıfta lider. Audi ve Bmw yanına bile yanasamaz.
    Bende a6 2.0 dizel vs e180 benzinli kıyaslamasında kesinlikle e180 i secerdim.

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: felakettin

hiç hesapta yokken bir anlık bi kararla 2013 model 17000 km de mkayajlı mercedes e180 araç aldım cam tavana kadar dolu bir araç 145.000 tl ye maloldu bana araca bindiğim anda 2004 model w211 kasaya 220 cdı ve 2006 model cls ye göre kaliteden aşırı derecede ödün verilmiş hissettim eski kasa mercedeslerdeki o sağlamlık kalite hissi kesinlikle yok derilerinden tutunda plastik aksamına kadar basitleşmiş 1.6 lt motor kalkışlarda ağır kalmasına karşın yeterli özellikle şehir içinde gerekli performansı veriyor fakat elektronik anlamda yine sıkıntılar var her çalıştırdığınızda lastik basıncıyla ilgili hata veriyor 2 kez servise gitti bilgisayarda siliyolar 500 mt re gitmeden tekrar yanıyor start-stop bazen çalışmayı unutuyor özellikle yol tutuş konusunda gerçekten eski kasaya göre çok daha zayıf şanzıman bmw nin f10 kasadakinden sonra baya eski geldi bazen vites değişimlerini hiç hissetmezken bazen ciddi anlamda sarsıyor özellikle radyosu resmen işkence otomatik olarak arayamıyorum * a basıp radyo frekansı girmekten bıktım (bunu büyük ihtimalle ben yapamıyorum bilen varsa tarif etsin lütfen ) ilk defa bi mercedesin koltukları gerçekten hoşuma gitti rahatlığına laf yok ama görüntü olarak beğenmiyodum diğerlerini bu gerçekten güzel olmuş ayrıca kasa daha bi genç gösteriyo artık farlar gerçekten çok güzel duruyo ama ne olursa olsun bi hissizlik var araçta sonunda günsonunda yanında duran e46 çok daha çekici geliyo bana (yanlışlıkla c180 sayfasına yazmışım :)) )
     2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp 2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp 2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp 2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp 2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp 2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp

Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

O radyodan bende şikayetçiyim. Nasıl yapıldığını bilen birileri varsa benide bilgilendirirse sevinirim.

• Comand sistemi ve geri görüş kamerası, navi, 6 lı dvd değiştirici taktırmak istiyorum ama napacaz bilmiyorum. kartalda biri var. internette de baya aktif (iyi reklam yapıyor :) ) fakat:

1-referanslar konusunda emin değilim zira mbclubtr. sitesinde oldukça söz sahibi (belkide site sahibi) dolayısıyla aksine bilgi orda olmaz. gerçekten yaptırmış arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
    2-3 bin euroyu geçgin tutuyor istediğimiz malzemeler fakat ne fatura var nede belge diyor. faturasız belgesiz sıfır araca servis dışında bişey yaptırmak çok mantıklı gelmiyor. fatura istendiğinde % 10 + % 18 diyor o da 1000 euro farkediyor. bildiğin servis fiyatı yani... işlem riskli sonuçta bir aksesuar değilki direk aracın beyniyle oynanıyor. konfor açısından çok elzem bulsam da sanırım yaptıramayacağım çok mantıklı gelmiyor çünki...
  • Selamlar,
    Acikcasi ben de sıfır bir araca 10k harcayıp bir de ilgili aksamın garanti dışı kalması fikrine pek sicak bakmıyorum. Sonuçta araca takılan sistem sizinde dediginiz gibi aracın elektronik akşamına bağlı. Referans konusunda birşey diyemem. Sonuçta arkadaşları tanımıyorum ancak c180 sayfasında bir arkadas aracı a command taktirmisti. Belki ondan fikir alabilirsiniz.
    @ejlover

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.