Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evoak

Kozyatağı - Başakşehir gidiş dönüş , trafik belirli noktalarda vardı genel olarak akıcıydı. Az yakması için çaba göstermedim dönüşte dikkatimi çekti sadece
    Makyajlı C180 1.8cgi ile min. 7.2 görebilmiştim
     2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp

64 km hız ortalamasıyla gayet normal bir değer. Şehir içi sayılmaz bu şartlarda :)

• yeni kasa e lerin 2016 sonunda geliceği söyleniyor sizce onu beklemeye değermi ?
  • aracı dün teslim aldım. performans yönünden tatmin edici buldum fekat meyilli arazide anlık tüketim deşeri 10 litrenin üstüne çıkıyor. yokuş yukarı çıkarken depar atmada da sıkıntı yok.

hoşuma gitmeyen ilk özelliği. kalorifer. gündüz bile -10 larda seyreden şu soğuk kış günlerinde kalorifferin daha tatmin edici olmasını beklerdim. koltuk ısıtma bu dezavantajı telafi eder gibi olsa da evle iş arası da mesafenin az olmasının etkisiyle (1-2) km kaloriferinin gününü göremiyoruz.
  • cilalibo C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • Teşekkür ederim. allah olmayanlara da nasip etsin.

Lüks araç sınıfında ilk kez araç sahibi oluyorum o yüzden ne kadar objektiif olur bilmiyorum ama araç hali hazırda lastikler yazlık bugün kışlık lastikleri taktırıyuorum. kış şartlarından dolayı temkinli sürdüm. geliş yolunda (100 km) iniş, çıkış, viraj vardı. bir sorun görmedim. daha ilerleyen günlerde ilave yorumlar yapabilirim sanırım.
  • hipofiz H kullanıcısına yanıt
    ben kayserideyim ortalama değer 10,9 altına düşmedi daha
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    Rodajın ardından düşeceğini sanıyorum.
    AUDİ A6 2.0 TDİ 170 HP ile otobanda 180-200 km aralığında 8.4'ün üzerine çıkmıyor. Şehir içinde de 9'un üzerine çıkmıyor (Çook sıkışık trafikte).
  • dizelde öyle 520d kullandım baya bi süre 7.6 üzerine çıkmadı hiç ama bu araç benzinli uzun yolda 7 leri görmek zor değil ama şehir içi yakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilalibo

Teşekkür ederim. allah olmayanlara da nasip etsin.

Lüks araç sınıfında ilk kez araç sahibi oluyorum o yüzden ne kadar objektiif olur bilmiyorum ama araç hali hazırda lastikler yazlık bugün kışlık lastikleri taktırıyuorum. kış şartlarından dolayı temkinli sürdüm. geliş yolunda (100 km) iniş, çıkış, viraj vardı. bir sorun görmedim. daha ilerleyen günlerde ilave yorumlar yapabilirim sanırım.

hocam detayli incelemenizi bekliyoruz. 1.6 motorun o kasaya yakismadigini dusunuyorum ben ve kalite ve donanimi nasil diye sormuyorum bile mercedes sonucta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    E 350 4MATİC Yazısı ile değiştirdim :) motor konusu büyük bir handikap değil. ben zaten spor kullanan biri değilim. ama şu bir gerçekki sıkıştırırsanız şehir içi/dışı 10 lt altını görmek hayal gibi.

ben pramium paket aldım bulabilsem media paketli ve sürüş yardım paketli de alırdım.
  • sonuçta 100 bin lira frkediyor. mtv farkı, 1000 tl nin sıcaklık gücü + mtv farkı olunca yakıtı hiç dert etmezsiniz emin olun. ha 250nin, 350 nin motoruna mukayese etmiyorum yanlış anlaşılmasın. benimki bu sınıfa bir girizgah sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba63

Rodajın ardından düşeceğini sanıyorum.
    AUDİ A6 2.0 TDİ 170 HP ile otobanda 180-200 km aralığında 8.4'ün üzerine çıkmıyor. Şehir içinde de 9'un üzerine çıkmıyor (Çook sıkışık trafikte).

Dizel her turlu dusuk yakar sikinti yok orada ama brnzinli sehir disinda cok uzmez ama sehir icinde cok fena cok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hipofiz H kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    C180 coupe aracımı 1aydir kullanıyorum. 1200 km de 2 depo benzin aldım. Degil 2 depo, 3 depo dahi yaksa inanın benzinli motorun sessizliği, sürüş keyfi paha biçilmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Selamlar,
    C180 coupe aracımı 1aydir kullanıyorum. 1200 km de 2 depo benzin aldım. Degil 2 depo, 3 depo dahi yaksa inanın benzinli motorun sessizliği, sürüş keyfi paha biçilmez bence.

Paran varsa sıkıntı yok hocam :) Superbin hem benzinlisini hem dizelini kullandım uzun süre. Benzinli araç bana göre değil. :)

• dr.A.G kullanıcısına yanıt
    Geç bir cevap olacak ama , 360 derece kamera sistemine gerek yok. Akıllı park sistemi araçların park poziyonuna göre ve aralığına göre istersen sana dikey park yapman için öneride bulunuyor. Zaten sen seçemiyorsun dikey veya paralel diye sistem aktifken uygun yere dik veya paralel parkı kendi seçiyor
  • Cok yerinde kaygilar. Bu kadar parayi yatirmadan once belki de 150 lira verip 24 saat kiralamak ve her ortamda test etmek lazim.

• Bu aracın aynısından dün Ankara'dan aldım Kolamandan çıktım deopyu fulledim memlekete geldim tam 360 km ama 120 nerdeyse hiç geçmedim sadece bir yerde denemek için 160 a çıktım titreme varmı diye memlekette tekrar depoyu doldurdum 92 tl lik aldı zorla 95 liraya çıkarttı pompacı sonra bana bi hesap yaptı 263 lira yakıyor diye nede inanamadım ya çok basmadığımdan (100-120 arası sürekli) yanımdakilerde inanamadı :) bu konuyu gördüm bi yazayım dedim.
  • SON BAYİ FİYATI NEDİR ACABA??
  • cuneyta C kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel yazmışsınız, elinie sağlık. acaba araç hakkındaki güncel duygularınızı da paylaşırmısınız. hala araçtan eskisi kadar memnunmusunuz. bir sıkıntı veya problem varmı?
  • Aracı ocakta almıştım 13 bini geçti. Araçtan memnunum. tek şikayetim küçük bir şehirde oturduğum için dikkat çekmesi. geçen

hafta 140 km uzaktaki bi şehre gittim. biz 1200 rakımdayız onlar 500 rakımda. ama torosları da aşıyosun 50-60 kmsi köy yolu gibi, giderken 5.2 lere kadar düştü yakıt değeri, dönüşte tırmanışlardan dolayı gidiş dönüş ortalamasını 6.1 e kadar indirebildim. Ama baya kastım tekin tekin gaz vermedim. yakıt abartılı değil. bununla birlikte 1050 km yolu 7 saatte (molalar çıkınca) gelirsen de 10 litrelerin üzerini görebiliyosun. giderken 10*11 saatten 8 lt ortalamayla gitmiştik. Bununla birlikte hepsine değecek olan husus 205 km ile giderken meskun mahal dışı, duble yol, sıcak asfalt: aracın biri göbeğe girdi duramadı benim şeritte durdu. canın ne ister. Verilmiş sadakamız varmış. 10-15 derecelik kaçma manevrası ve geri yola dönüş manevrası hemde firen. o gün verdiğim parayı unuttum bile. mers olmasa o kadar gidermiydin dicenizde arkamdan bir cetta ile 50- km dir sıralı yol alıp veriyoduk. benle aynı hızda seyrediyodu yani. cettanın önüne çıksa nolurdu bilmiyom tabi.
    ben cc almayı düşünürken c serisi ve cla ya bakim dedim. e serisine binince de inesim gelmedi. malzeme kalitesi verdiği güven. geçiş önceliği (evet herkes yol veriyor :)) tartışılmaz avantajlar. naçizane tavsiyem şimdi ledsizleri bile çıkmış en azından premium paket donanımlısını alın. HA UNUTMADAN BURDAN MERCEDES BENZ YETKİLERİNE SESLENİYORUM. E SERİSİNE VAKUMLU KAPI ŞART. o kadar lüks araçta misafiriniz kapı sert çekmeye kıyamıyor. tekrar çektirmek zorunda kalıyosun çoğu kez. gördüğüm eksiği bi koltuk soğutma birde vakumlu kapı.

şehir içi yoğun biniyorum. diyebilirimki bir depoyla 550-600 km altında binmedim. (depo 58 lt) her yönüyle parasını hakeden bir araba. zaten turbo motor olunca zıplama tepkisi de mpiler gibi uzun sürmüyor.

Edit: Önüme araç çıktığında emniyet kemeri koltuğa çekti. oldukça zor bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilalibo -- 22 Eylül 2015; 1:48:21 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.