Şimdi Ara

2013 Mercedes E180 CGI FL ELITE 156hp (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
26
Favori
199.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfır olması ve bayiden satın almamız gerekiyor.
    Grey markete güvenmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mengerlerin sitede 169k yazıyor.Yeni kasa geliceği için eğer ellerindede e180 varsa ellerinden çıkarmak için güzel bir indirim yapabilirler belki
  • Bayiden güncel E180 fiyatı alan varsa yazabilirmi?
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    +1

Son zamanlarda fiyat alan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar
  • Arkadaşlar edition e paket için liste fiyatından %5 indirim yapıyorlar. 192.900'den 183.500'e düştüler. Bilmiyorum bu fiyatlar uygun mudur? Almaya değer mi sizce?
  • ben edition paket için mengerlerden 181500 fiyat aldım. ama o rakamlara çıkmak istemediğim için
    2014 elite paket 13000 km de bir araç buldum 146000 tl ye indiler.
    kısmetse alacağım, araç beyaz içi bej deri, kaplama olarak alüminyum kullanmışlar
    ben edition pakette gördüğüm mat ceviz ahşap kaplamayı çok beğenmiştim
    mercedeste çok pahalı olacağı için bu kapmalayı ebay veya başka bir siteden bulabilirmiyim
    bilgisi olan varsa yardımınızı rica ediyorum.
  • edition e paket dışında üst paket yok mu? edition e de olmayan donanımla riçin illa konfigüratörden ekleyip 2-3 ay gelmesini mi bekliyoruz? Ben keyless go ve güvenlik sistemleri paketi de eklemek istiyorum.
    güncel fiyat alanlar varsa paylaşsın lütfen. teşekkürler

• 2014 e 180 elite aracımı yeni aldım. Arac 18 bin km de beyaz içi bej.
    elite değil de edition alsaymışım daha iyi olabilirmiş. Bazı donanım eksiklikleri hoşuma gitmedi açıkçası..

Yakıt konusuna gelince, uzun yolda çok sıkıştırmadan yaklaşık 1200 km kullandım 7.2 ortalama elde ettim
    Ş.içinde dur kalk gaza biraz basınca 12 ltreler gördüm.

Performans konusunda herhangi bir eksiklik yok e 180 mercedesin. Pozantı rampasını rahatlıkla 7 .viteste 130 la çıktı..
    Genel itibariyle iyi ama elfrenini sevmedim. Elektrikli olabilrdi
    Bir de amg nin koltuğuyla elite farklı mı, ya daben tam ayarı tutturamadım, rahat edemedim. Önceki aracım mazda 6 idi.

İlk defa arkadan itiş bi araç kullanıyorum, şahin ve babamın d190 ı kısa süreyi saymazsak. Rampada biraz gaz verdim yer ıslaktı hafif kaydı, tedirgin oldum.
    Mazdanın süspansiyon daha sertti , sağa sola bu kadar yatmıyordu, bu konfor için böyle ayarlanmış belki ama alışana kadar garip gelecek sanırım.
    Navigasyon ve geri görüş olmaması şaşırtıcı, ben var biliyordum.
    Onun dışında ilgi çekici ve karizmatik ama daha teknolojik ve donanımlı olabilirdi elit paketi. Satıp edition veya amg mi alsam diye düşünmüyor değilim 😒🙄🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestest -- 9 Kasım 2015; 22:19:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FITF

Cok yerinde kaygilar. Bu kadar parayi yatirmadan once belki de 150 lira verip 24 saat kiralamak ve her ortamda test etmek lazim.

banad akiralasana 150 tlden
  • Yeni e180 in bi başlığı falan yokmu,yada tartışıldığı bir ortam,ben biturlu bulmadimda,satmiyormu yoksa bu araba anlamadım...

• Çay bardağından hallice motoru olan arabaya neredeyse 200.000 TL.

Peki acaba alanlar farkında mı;
    vergileri düştüğünüz zaman 1.6 züttürük motorlu araç 2.2 litre dizel motorlu 4 çeker E serilerinden daha pahalıya geliyor...

Aradaki vergi farkını Mercedes "nasılsa millet vergi bindirilmiş haline göre kıyas yapar" deyip müşterileri öperek ÇATIRT diye cebinizden çekip alıyor.

Müşteri n'apıyor? Geri görüşü dahi olmayan arabaya binip YILDIZI YETER BOOOOĞĞĞLUM diye geziniyor...

• Merhabalar sevgili forum üyeleri. Bende bu araca niyetlendim. Aslında c180 alacaktım ama e 180 hoşuma gitti.Ancak aklımda bazı soru işaretleri var. Yaşım 32 aracımı bazen performanslı kullanmayı seviyorum. Bu anlamda e 180 beni.üzecek gibi. 15 aylık bir kızım var bir aile için e 180 c 180 e göre çok daha kullanışlı. Seneye yeni kasa çıkınca bu araçlar çok değer kaybedermi acaba. Anlaştığımız araç Edition e paket ve ekstra keyless go konfor paketi var 180000 tl.ye anlaştık sizce fiyat nasıl? Bu hususlarda fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
  • Fiyat bence iyi. Aynı özellikteki arac icin 181.000 fiyat almıştım gecen hafta. Keyless go paketi olmayan içinse 172500 fiyat verdiler.
    Kasa değişimi olmada bu kadar indirim olmazdı şahsi görüşüm.

Keyless go 7500 TL eder mi düşünüp karar verilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mng

Fiyat bence iyi. Aynı özellikteki arac icin 181.000 fiyat almıştım gecen hafta. Keyless go paketi olmayan içinse 172500 fiyat verdiler.
    Kasa değişimi olmada bu kadar indirim olmazdı şahsi görüşüm.

Keyless go 7500 TL eder mi düşünüp karar verilmeli.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Keyless konfor paketi ile ilgili size katılıyorum. Paket bencede o kadar etmez ancak unutmamak gerekir ki aracı satarkente keyless den dolayı tahminimce 4 bin tl civarı daha pahalıya satabiliriz. Bu aracın alıcısı keyless konfot paketinin olmasını tercih edecektir diye düşünüyorum. Benim kullanım ihtiyaçlarım açısından çok önemli. Çocuk ve eşyalar kucağımdayken bagajı ayak hareketimle açmak ve kapatmak sonrasında anahtarla uğreşmadan kapıların kilitlenmesi çok kullanışlı.

Performans konusunda sanırım araç c180 den 200 kg kadar ağır. Beni pek hayal kırıklığına uğratmayacaktır diye düşünüyorum. İnsanlar aracı sınıfına göre değerlendirerek daha yüksek performans beklentisine giriyorlar. Hatta sanırım bazı insanlar aracı ya da benzer hiç bir aracı kullanmadan kendi fikirlerini paylaşabiliyorlar. Benim ilk premium aracım olacak Allah kısmet ederse. O yüzden fazlasıyla memnun kalacağımı düşünüyorum.

Asıl önemli olan aracın o kadar edip etmeyeceği ve yeni kasa çıkacağı için 2-3 sene sonra aşırı değer kaybı yaşayıp yaşamayacağı. Tahminimce yeni kasa 220 bin tl civarında bir fiyatla geleceği için bu araçlar aşırı değer kaybına uğramayacaktır. Tabi bu benim tahminim. Daha tecrübeli arkadaşlar bu hususlarla ilgili fikirlerini paylaşsınlar lütfen.

• Edition E donanımında yeni kasa bir E180'nin 250'nin altında alınabileceğine pek ihtimal vermiyorum.
    Araçta şerit takip ve command dışında yok yok. Konfor giriş paketsiz araç için ben de 173 bin lira fiyat aldım.
    5.20 i kadar yakmadığı ve doğal olarak onun kadar atak olmadığı söyleniyor.
    Varsın olsun.
  • Özellikle bebekli ailelere sesleniyorum. 320d aracımda 2 Yaşındaki oğlum Canı sıkıldıkça koltuğumu tekmeliyor. Ayrıca arta kalan zamanlarda 3 aylık diğer oğlumun pusetine de el atmayı ihmal etmiyor.

Dolayısıyla e serisi iç ferahlığı,hacmi ve tabii ki konforu bakımından candır can. Motor Performansı ve tüketim konusunda bu araçları ilk çıktığında en fazla eleştirenlerden biri olarak şimdi diyorum ki , boşverin Performansı hiç takılmayın. Dağ taş radar cihazları dolu artık. İstanbul'da hgs sistemine bile radar bağladılar bildiğim kadarı ile. Ayrıca çocuk olduktan sonra da gaza basılmıyornuş onu öğrendim.

Yeni e serisi efsane olacak onda hem fikirim fakat gelmesi epey Sürer onun. Daha ocakta premier yapılacak. Satışı nerden baksanız Haziran. Türkiye gelmesi 2016 sonu olur. Oradaki en büyük Hadise 160 hp lik 1,6 litre dizel gelmesi olacak. Benim tahminim dizelin bugünkü edition paketini 200-210 bin TL civarına satarlar geldiğinde. Şimdiki benzinli edition ayarındakiler 185-190 olur. Fazla fark etmez.

Yani 250 bin etiket görmesine ihtimal vermiyorum. Bugün 305 bin etiket fiyatı var audi a7 nin. 2 litre 252 hp lik yeni motoru ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 20 Kasım 2015; 7:16:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

Merhabalar sevgili forum üyeleri. Bende bu araca niyetlendim. Aslında c180 alacaktım ama e 180 hoşuma gitti.Ancak aklımda bazı soru işaretleri var. Yaşım 32 aracımı bazen performanslı kullanmayı seviyorum. Bu anlamda e 180 beni.üzecek gibi. 15 aylık bir kızım var bir aile için e 180 c 180 e göre çok daha kullanışlı. Seneye yeni kasa çıkınca bu araçlar çok değer kaybedermi acaba. Anlaştığımız araç Edition e paket ve ekstra keyless go konfor paketi var 180000 tl.ye anlaştık sizce fiyat nasıl? Bu hususlarda fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

Aldınız mı aracı?

Benim kişisel görüşüm yeni kasayı beklemeniz..

7G tronic oldukça eskidi 9 ileriyi ve yeni kasayı beklerseniz daha mantıklı olabilir

• baris_basar kullanıcısına yanıt
    Bir ara benim de çok düşündüğüm ve 5.20i ile arasında kaldığım bir araç. Ancak bu boyutlara ihtiyacım olmadığından (arka koltuğa oturan bile yok) 200 kg ağır bir araç almaktan son anda vaz geçmiştim.

Performans konusunda Riddley arkadaşımıza katılıyorum. Ben çok performanslı otomobiller kullandım son 15 yılda. Ama artık sadece yeterli performansı arıyorum, çünkü radardan hareket dahi edemiyorum. Son 6 ayda 2 kere radarla ceza yiyince insanın fikri değişiyor. TEM ve E-5'i bağlayan otoban bağlantı yolunda bir kere 106 km/h bir kere de 92 km/h ile ceza yedim, hem de İstanbul içinde.

İşim gereği en sık İsveç'e gidiyorum. İsveç'lilere hep sorageldim yıllarca, neden büyük motorlu araçlar kullanıyorsunuz? Çünkü korkudan hiç kimse gidemiyor memlekette... Şimdi ben de gidemiyorum...

Mercedes modellerinin bir güzelliği var ülkemizde, kasa değişse bile değerlerini çok iyi koruyorlar. Eğer ülkemizde genel bir kur düşüşü veya fiyat indirimi olmazsa, ben çok değer kaybedeceğini sanmıyorum. Son W204 kasa C180 araçları satın alanlar, aldıkları fiyata veya fazlasına 1 yıl sonra satabilmişlerdi. Çünkü bir otomobil en ucuz ama en dolu haline satıldığı son anlarda ulaşıyor. E180 Edition'da böyle bir şey bence...

Sadece şunu söyleyebilirim eğer almadıysanız, aldığınız aracı 5-10 bin km'de 2015 model, hasarsız ve çok az kullanışmış 2.el olarak alabilirsiniz yetkili bayiden. Böylece sıfır aracı alır almaz kaybolacak bir 10-15 bin TL gibi ekstra avantaj daha elde edilebilir.

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Bizde de arka koltuklara kimse oturmuyor, yıkamacılardan başka.
    Ancak araç 5 serisine göre o kadar dolu ki ister istemez hesaplı ve akıllı tercih oluyor.
    Sözgelimi Tr paketli sunroof ilaveli 5'in indirimli fiyatı 175 binken,
    E180 Edition E'de akıllı aydınlatma sistemi, diz hava yastığı, uzun far asistanı, sürüş asistanı, navigasyon ön hazırlığı,
    boyun koruma gibi ekstralarla 173 binlik fiyat var.
  • alpernative A kullanıcısına yanıt
    520i vs E180

Arasında kesinlikle tercihim BMW'den yana olurdu..
    E180 nin gerek motor gücü gerekse şanzımanı 520i nin bariz bir şekilde gerisinde kalıyor.

Fiyat konusu şuan nasıl ikisinde fikrim yok

Tek tercih motor gücü aktarma organı ve fiyat değil tabi

Bakalım iki ezeli rakip önümüzdeki yıl neler yapacak..

Yeni kasalar, yeni motorlar, yeni şanzımanlar heyecanla bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.