Şimdi Ara

2013 model veya 2012 model hangisi tercih edilmesli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yakınım sıfır fiat linea 1.3 dizel satın alacak. fakat malumunuz 2013 modeller 1 ay içerisinde çıkacak. 2013 modeller çıktığında haliyle fiyatlarının yükseleceğini tahmin ediyorum. 2013 modeller çıkınca 2012 modeli bayilerin elinde bulunabilirmi ve fiyatı şu anki fiyatından daha ucuza satın alınabilirmi? Şu anda sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor fiat, acaba beklemesiyle hatamı yapmış olur.

• 2013 model derken artık yılbaşından sonraki araçlar 2013 model diye tescil edilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

arkadaşlar merhaba,
    yakınım sıfır fiat linea 1.3 dizel satın alacak. fakat malumunuz 2013 modeller 1 ay içerisinde çıkacak. 2013 modeller çıktığında haliyle fiyatlarının yükseleceğini tahmin ediyorum. 2013 modeller çıkınca 2012 modeli bayilerin elinde bulunabilirmi ve fiyatı şu anki fiyatından daha ucuza satın alınabilirmi? Şu anda sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor fiat, acaba beklemesiyle hatamı yapmış olur.

2013 modeller 1 Ocak 2013 itibariyle çıkacak.
  • ancak bu nasıl etki eder tam bilinmiyor bence fiyatlar düşecek kasım ve aralıkta çoğu kişi "bir ay beklerim bir sene üst model alırım" diyecektir
  • 2013'ün 1 Ocakta çıkması kadar saçma birşey yok
  • üstadlar o halde agustosu beklemek gereksiz. eğer yeni model yılı çıkmayacaksa bu sıfır faiz kampanyasından yaralanılabilir. peki fiyatlar ağustos eylül döneminde düşermi ki?
  • ben yazdığım gibi son iki ay düşeceğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatların düşüp yükseleceğini bilemeyiz,ama Fiat'ın kampanyaları çok güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.