Şimdi Ara

2013 üzeri Mercedes c180 mi 1.8 tfsi Audi A5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Orta halli dur kalkı az bir şehirde yaşıyorum eski aracım golf 1.2tsi 5.5 6.5 yatırıyordum nadir gazladigim zamanlar hariç tabi yakıtla başa çıkabilirim bir yere kadar :) iki araç arasında kaldım butcemde 100 120 arası bakım maliyetleri kronik sorunlar sürüş konfor hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?? Clio dizele 100ustu verecegime yıllık fazladan 1500 2000 yakıt masrafını razı olabilirim.
    Özellikle 2013 üzeri diyorum mercedeste makyaj geliyor kasaya da motorda da iyileştirmeler var.
    Spor güçlü ve keyif alacağım bir araba niyetim tek kapı olması da sorun değil a5te bu yüzden tercihlerim arasında önerilere de acigim.

• 1.8 ve 2.0 TFSI yağ yakıyor.
  • a5 alınır geçilir.
  • Kaç km'ye ne kadar yağ yaktığı ile ilgili bir bilgin var mı 8 10bine 1 litre ise kabul edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freude F kullanıcısına yanıt
    2000-3000 km de bir litre.

Kalın yağ kullanan var sorunu çözmüş. Motul 10- 60 gibi

Eksikince ekleyin bir.litre Audi karar verdi iseniz.

Aynı fiyat ise ben Audi kullanmama rağmen Mercedes alırdım. Daha kaliteli

• Sorunsuz olan motorlu araba tabikide c180

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tanıdıkta c180 vardı yakıtından şikayet ettiği için sattı çok yakıyor diyordu! ben a5 derim daha sportif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt olarak ikisi de sanirim baya yuksek yakıyor yağ yakma sorunu sandığımdan daha ciddiymis. Su mazot benzin komşu ülkelerde olduğu gibi TL bazında 2.5 3 lira seviyelerinde olsaydi da gonlumuzce istediğimiz arabalara binebilsek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.