Şimdi Ara

2013teki ISI SORUSU YİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen seneki herkesin yanlış yaptığı ısı sorusu yine aynı mantıkla çıktı sanırım. Çivinin ısısı tahtanın ısı karşılaştırmasını soruyordu. ne yaptınız Yalnız I mi?

açıklandı Yalnız I miş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solukbenizli -- 23 Mart 2014; 15:37:10 >

• up
  • ısı alışverişi olduğu için ısıları aynıdır. Ama sıcaklık olarak çivinin iletkenliği daha yüksek olduğu için Çivi daha Sıcaktır yaptım. 2 tane öncül doğru dedim.
    Ama bu sene de ısıdan yorum sordular, işlemli soruları lys ye bırakmış olmalılar
  • yalnız 1 yaptım 1 ve 4 de olabilir.
  • yalnız 1 yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet neredeyse aynı soru
  • arkadaslar tek umudum fen.2yada 5yanlis arasi gelir...salladigim sorular sunlar: klorkarbon sorusunda co2yaptim cevabi.so2de olabilir.nukleer kuvvetler sorusunu 1ve3yaptim...havaya atilan ziplayan cocuk sorusunda 2.kisim degismez yaptim.siz? ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KutlukBilgeKülKağan kullanıcısına yanıt
    Isıları aynıdır diye bişey yok hocam geçen sene de sordular aynısını girdiğimdem biliyorum. Yalnız I olmalı cevabı bence de.
  • yalnız 1 di cevabı
  • yalnız 1 yapacaktım yapmadım, emin olamadım geri dönüp de düşünmeye fırsat bulamadım
  • Yalnız 1 dedim inşallah öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

arkadaslar tek umudum fen.2yada 5yanlis arasi gelir...salladigim sorular sunlar: klorkarbon sorusunda co2yaptim cevabi.so2de olabilir.nukleer kuvvetler sorusunu 1ve3yaptim...havaya atilan ziplayan cocuk sorusunda 2.kisim degismez yaptim.siz? ?

asit yağmuruna so2 dedim. Nükleeri hatırlamıyorum ben kuvvet ve ivmeye degişmez dedim.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    nüükleer kuvvet biliyodum sınavda yapamadım dinamik uygularsan ivme değişmezde bende sıcaklık sorusunu yanlıs yaptım galiba su cenderesi nasıldı la
  • Yalnız I diye -destekli- salladım.
  • I ve III olması gerek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

nüükleer kuvvet biliyodum sınavda yapamadım dinamik uygularsan ivme değişmezde bende sıcaklık sorusunu yanlıs yaptım galiba su cenderesi nasıldı la

Su cenderesini açıklar mısın nasıl bişeydi ?
  • Su cenderesini ne yaptınız?? Fizikte ilk sorum oydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    boş bıraktım
  • alanin sorusunu ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DarmaDuman-

alanin sorusunu ne yaptınız?

etanol yaptım ama emin değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.