Şimdi Ara

2014 ''0 km'' volvo fiyatları (GÜNCELLENDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılbaşı ile gelen ötv zammı sonrası her markada güncelleme oldu, volvo fiyatları :

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/volvofiyatlistesi.aspx

bu fiyatlardan sonra donanımlı bi s60 D4 (advance yada R-design) almak için neredeyse bi ev fiyatını gözden çıkarmak gerekecek. tabi bu diğer premium markalar için de geçerli... bundan sonra 2.0D lt motorlu araç görürsek yollarda porshe a bakar gibi bakarız gibi geliyo:)) bari şu 1.6 dizellere ya ciddi bi polestar desteği gelse yada motor en azından 140 hp e yükseltilse, o zaman 1.6 araçlarda patlama yaşanacak ama neredeyse her marka en az 10 yıldır aynı motorları(109 hp-115hp-105 hp-110 hp) kullanıp duruyo, bu da biraz da olsun performans isteyenleri düşündürüyodu, bu konuda ilk atılımı yapanın pazarda öne çıkacağını düşünüyorum, ne dersiniz....

• bu fiyat ötv artışından sonra olması gerken eski fiyatları yansıtıyor.Kur ile ilgili bir artış yakında olur zannediyorum.
  • Aslında burada becerilebilinirse yapılması gereken bu yüksek vergi düzenini protesto etmek için yeni araç almayı durdurarak devleti vergi gelirinden mahrum etmek. Çok alacağız derken hiç alamazlarsa görürüz o zaman vergisiz fiyatı 91bin olan aracı 266'ya sattırarak 175bin tl vergi alınıp alınamayacağını!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Aslında burada becerilebilinirse yapılması gereken bu yüksek vergi düzenini protesto etmek için yeni araç almayı durdurarak devleti vergi gelirinden mahrum etmek. Çok alacağız derken hiç alamazlarsa görürüz o zaman vergisiz fiyatı 91bin olan aracı 266'ya sattırarak 175bin tl vergi alınıp alınamayacağını!

sana sonuna kadar katılıyorum yetmez ama evetçiler bizleri de yakıyor adamlar ulkede satılmadık yer bırakmadılar şimdi kaynak kalmayınca mecburen vergiler kaldı vergilere abanıyorlar

DUrmak yok yola devam !

dolar arttı mtv arttı benzin - mazot arttım ötv arttı herşey arttı artmayan sadece maaşlar !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an bir Volvo kullanıcısı olarak samimi şekilde söylüyorum ki, fiyatlar çok değil(V40 cam tavanı hariç). Bu araçlar bu fiyatları gerçekten hak ediyor. Hatta V40, S60 ve XC60 modelleri şu ankinden 10 bin TL daha pahalı olsa yine gözümü kırpmadan gönül rahatlığıyla veririm.

Daha önce Volvo kullanmayanlar için ilk karar aşaması gerçekten zor oluyor. Ama aracın tadını bir kere aldıktan sonra olay tamamdır, vazgeçilmeziniz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 4 Ocak 2014; 0:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Şu an bir Volvo kullanıcısı olarak samimi şekilde söylüyorum ki, fiyatlar çok değil(V40 cam tavanı hariç). Bu araçlar bu fiyatları gerçekten hak ediyor. Hatta V40, S60 ve XC60 modelleri şu ankinden 10 bin TL daha pahalı olsa yine gözümü kırpmadan gönül rahatlığıyla veririm.

Daha önce Volvo kullanmayanlar için ilk karar aşaması gerçekten zor oluyor. Ama aracın tadını bir kere aldıktan sonra olay tamamdır, vazgeçilmeziniz oluyor.

sanırım diğer markalarla kıyaslayarak volvo eder dediniz heralde, bunda sıkıntı yok, size katılıyorum şikayetim fiyatların her markada özellikle premium markaların 2lt motorlu modellerinde fazla uçuk olması daha birkaç sene öncesinde bu fiyatlar yüzbin tl nin hemen üzerindeydi...zaten markalara da diyecek pek bişey yok sorun vergilerin çooooook yüksek olması...

• 2000 cc herhangi bir Volvo modelinin Türkiye fiyatı Almanya fiyatından %40-50 daha fazla. Neden acaba? Almanya'da kişi başına gelir bizden düşük olduğu için midir? Ben orada bizden 4 kat fazla olduğunu biliyordum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2000 cc herhangi bir Volvo modelinin Türkiye fiyatı Almanya fiyatından %40-50 daha fazla. Neden acaba? Almanya'da kişi başına gelir bizden düşük olduğu için midir? Ben orada bizden 4 kat fazla olduğunu biliyordum!

gelir seviyesi degil kesinlikle bunun sebebi okumuşluk duzeyi dusuk insanların varlıgı , aptal insanın çokluğu

DURMAK YOK YOLA DEVAM!

• quote:

Orijinalden alıntı: fozix

quote:

2000 cc herhangi bir Volvo modelinin Türkiye fiyatı Almanya fiyatından %40-50 daha fazla. Neden acaba? Almanya'da kişi başına gelir bizden düşük olduğu için midir? Ben orada bizden 4 kat fazla olduğunu biliyordum!

gelir seviyesi degil kesinlikle bunun sebebi okumuşluk duzeyi dusuk insanların varlıgı , aptal insanın çokluğu

DURMAK YOK YOLA DEVAM!

İnsanlar bu paraları ödeyecek kadar kazanmıyor! Nasıl sıfır araba alıyorlar ??

• borç harçla !arabanın nerdeyse tamamını kredi ile alabiliyorsun

ona bakarsan adam 700 yl asgari ucret alıyor elinde iphone5s telefon var 2800 tl ye almış

buradan da yukardaki msjımın doğrulugu çıkıyor okumuşluk duzeyi dusukluğu ve aptal insanların çoklugu

milletimiz aptal ve koyun oldugu için. bu zamlara bir kişide protesto etme tepki gosterme yoluna gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

quote:

quote:

DURMAK YOK YOLA DEVAM!

İnsanlar bu paraları ödeyecek kadar kazanmıyor! Nasıl sıfır araba alıyorlar ??

valla benim de en çok merak ettiğim sorulardan biri bu. ben ve eşim ikimizde doktoruz 4. yılımız bitti. ne ev var ne öyle 100.000 liralık arabalar bi gariban golfümüz var, bide baş belase ev sahibinmiz geçenlerde artık kredi vs bi ev alalım diye Allahın bağcılarında bi projeye bakmaya gittik adam 2+1 saçmasapan bi ev için 650.0000 tl fiyat çekti hemde bu peşin fiyatı!! 10 yıl vadeli fiyatı aylık ödeme 7 bin tl civarıdayanamadım gariban satış temsilcisiyle kavga ettim. kim alıyo arkadaşım bu evleri bu arabaları? nacizane bu ülkede en iyi kazanan memurlardan biri doktorlar ben de bi halt yok, ulan bu malları alan ne iş yapıyo, nasıl para kazanıyo, bize de söylesinler valla diplomamı yırtmaya razıyım

• quote:

hocam geçen sene italya daydım. roma floransa napoliyi gezme imkanım oldu. toplam bir hafta kaldım gündüzleri devamlı yollarda ve dışarda geçti gördüğüm bmw-mercedes-audi sayısı bir elin parmağını geçmez. iki tane ferrrari gördüm ki biri en az 15-20 yıllıktı. onun dışında tüm arabalar alfa-fiat...

bu kadar lüks araba düşkünlüğü bizde var bikere eminim almanyadan bile daha çok bmw vardır TR de. keşke volvo yada saab ı satın almayı becerebilseydik kendimize ait bi otomobilimiz olsaydı hem fiyatlar bu kadar yüksek olmazdı, hemde paramız dışarı kaçmazdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

quote:

hocam geçen sene italya daydım. roma floransa napoliyi gezme imkanım oldu. toplam bir hafta kaldım gündüzleri devamlı yollarda ve dışarda geçti gördüğüm bmw-mercedes-audi sayısı bir elin parmağını geçmez. iki tane ferrrari gördüm ki biri en az 15-20 yıllıktı. onun dışında tüm arabalar alfa-fiat...

bu kadar lüks araba düşkünlüğü bizde var bikere eminim almanyadan bile daha çok bmw vardır TR de. keşke volvo yada saab ı satın almayı becerebilseydik kendimize ait bi otomobilimiz olsaydı hem fiyatlar bu kadar yüksek olmazdı, hemde paramız dışarı kaçmazdı...

kendi ürettiğimiz ve ucuz olan ne var bu ülkede ? devlet arabayı ucuz üretir ama yine ucuz vermez gider vergi bindirir yine ucuz satmaz o yüzden o markaları da alıp elimize yüzümüze bulaştırmadığımız iyi olmuş

• quote:

quote:

Münih'te kaldığım zamanlar çok net gördüm ki trafikteki araçların çoğunluğu Audi ve geneli Q3, Q5, Q7. Mercedes ve VW ikinci sırada Bmw ise onlardan sonra geliyor. Diğer markalardan Renault, Volvo ve Pejo da azımsanmayacak kadar fazla vardı. Japon araçları ise neredeyse yok gibiydi.

• quote:

quote:

quote:

kendi ürettiğimiz ve ucuz olan ne var bu ülkede ? devlet arabayı ucuz üretir ama yine ucuz vermez gider vergi bindirir yine ucuz satmaz o yüzden o markaları da alıp elimize yüzümüze bulaştırmadığımız iyi olmuş

Kesinlikle size katılıyorum.
    Bir gazeteden alıntı ; 100 liralık benzinin 26 lirası petrole, 9 lirası da rafineri ve dağıtıcılara gidiyor. Kalan 65 TL'sini de devlet ÖTV ve KDV olarak alıyor . %65 VERGİ
    yeni vergi ile 100 liralık 1,600cc bir araba için 171,10tl veriyoruz burda da %71,1 oranında vergi veriyoruz.( devletimize 2. bir araç parası vererek araç alıyoruz)
    Sonrada çıkıp diyorar ki benzin ve arabaları biz üretmiyoruz ithal ediyoruz o yüzden pahalı.Benim saf evetçi halkımda inanıyor ! Oysa biz beceriksiziz ek gelir kaynağı yaratamıyoruz(satacak herşeyi sattık) o yüzden ülkede en kolay neyden vergi toplayabilirsek onların oranlarını yükseltiyoruz demiyorlar.(tütün-alkol-akaryakıt-otomotiv)

• Her ülke kendi ürettiği malı kullanıyo özetle, bizde üretim niye yok suçlu sadece hükümetler yada devletmi diye kızanlara, konuyu siyasete sokmadan basitçe izah edeyim daha birkaç yıl öncesine kadar askeri gideler GSMH nın neredeyse üçte biriydi, son yılların en büyük gider kalemi, kimse farkında değil ama SGK yıllık bütçenin neredeyse yarısı... Hiçbir devlet üretim sektöründe direk oyuncu değildir, teşvikcidir...GM gibi bi fabrikanız olur yıllık 300 milyar dolar geliri olur devlete de milyarlarca dolar vergisi, vergi öyle alınır, milletin sırtından değil büyük üreticiye kazandırtıp devleti beslemesi beklenir... bu ülkede herşey satıldı evet ama ne vardı ki zaten( bizim için büyük dünya ekonomisi için küçük meblağlar) stratejik bi üretimimiz vardı da o mu gitti! neyse işte siyasete giriyo otomobil kategorisinde olmaması gereken şeyler bunlar, sonuçta herkesin söylemeye çalıştığı şey aynı, çalışan karıncalar filleri doyurmaya çalışıyoruz bu ülkede...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zam devletin tüm modellere yansıttığı zam.. Kandırmasın kimseyi..

Volvo bayileri Aralık ayının son haftasında bile Haziran ayı kur değeri üzerinden elindeki araçları satıyorlardı..

2014 modeller gemiyle Türkiye'ye doğru yola çıksın, o zaman görelim Volvo fiyatlarını....
  • Volvo Araçlarının 2014 Fiyat Listesi....

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/volvofiyatlistesi.aspx

Model- Donanım ve Özellilkerini seçerek Volvonuzu Oluşturun..

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/car-configurator.aspx

• Fiyatlar iyi güncellenmiş. 2013 Mayıs'ta 90 bin TL'ye aldığım V40 T4 R-Design Powershift aynı donanımlarla şu an 105 bin TL.

O çok sevgiyle andığımız cam tavan opsiyonu da 5500 TL olmuş. Hepimize hayırlı olsun.
  • Bu fiyatlar sayesinde elimdeki emanetin, 2010 model 110 bin km c30'umun kıymetini daha çok biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 2 Mart 2014; 17:13:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.