arkadaşlar çok temiz 2014 40bin km gla200 var araç garaj arabası direksiyonundan arka koltuklarına kadar temiz arac uzun süredir görüyorum yan komşunun anne kız kullanıyor ayda 3,4 defa gezmeye çıkarlar, 1.500 satacaklarmis benimde ehliyetim var ama hiç otomobil merakım olmadığı için hiç kullanmayı araç almayı düşünmedim acaba aracı alsam mı 1400,1450 ye bırakabilirler bana aracın kazasız temiz olması dikkatimi çekti
yukarı
2014 A serisi kullandım son 2 yıl. 3 hafta önce sattım aracı. Arkadaşımda da CLA vardı. Keyifli araç dışı da güzel olduğu için cezbediyor insanı. Fakat bana soracak olursan 1500 TL gidip 10 yaşındaki araca vermem. Ben mesela Kia Xceed almayı düşünüyorum 1590 TL sıfır full paketi.
Demek istediğim güncel güvenlik önlemleri olan daha modern konsolu direksiyonu sanzimani olan sıfır araçlara yönelmeniz bence çok daha mantıklı olacaktır. Vereceğin ücret az değil
cevabın için teşekkür ederim. başka fikri veya tavsiyesi olanlar varsa onlarıda dinlemek isterim
Hocam 1500 para verip 10 yaşında c segment araç alınmaz . Mesela bi Peugeot 408’veya imzamdaki araç veya 1 yaşında DS4 dizel falan düşünülebilir.
anladım hocam dediğim gibi araç çok temiz 35,40 bin arasında o yüzden beni cezbetti birde mercedes olması ve dış görünüşünü güzel olması
fiyat olarak kaça kadar bıraksalar alırdınız siz mersedesi iyi bir fiyata verebilirler bana
Ben almazdım 5 kuruş etmez bir araç. A sına da bindim gla sına da. Gidip 2013 c fl alın keyfinize bakın. Yıl farketmez a cla gla bunlar alınmaz. Hatta makyajsız w205 bile alınmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme