Şimdi Ara

2014 OCAK-MAYIS OTOMOBİL SATIŞ RAKAMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 YILI OCAK-MAYIS DÖNEMİ OTOMOBİL SATIŞ RAKAMLARI

Bu liste binek otomobil satışlarını gösterir, ticari ve hafif ticari otomobil satışları dahil edilmemiştir.

1-VOLKSWAGEN
    Yerli satış adedi: 0
    İthal satış adedi: 29.787
    Toplam satış adedi: 29.787

2-RENAULT
    Yerli satış adedi: 18.397
    İthal satış adedi: 9.399
    Toplam satış adedi: 27.796

3-HYUNDAI
    Yerli satış adedi: 7.077
    İthal satış adedi: 6.905
    Toplam satış adedi: 13.982

4-FIAT
    Yerli satış adedi: 9.583
    İthal satış adedi: 2.482
    Toplam satış adedi: 12.065

5-OPEL
    İthal satış adedi: 11.541
    Toplam satış adedi: 11.541

6-FORD
    Yerli satış adedi: 3
    İthal satış adedi: 9.520
    Toplam satış adedi: 9.523

7-TOYOTA
    Yerli satış adedi: 5.969
    İthal satış adedi: 2.570
    Toplam satış adedi: 8.539

8-DACIA
    İthal satış adedi: 7.710
    Toplam satış adedi: 7.710

9-NISSAN
    İthal satış adedi: 7.117
    Toplam satış adedi: 7.117

10-MERCEDES - BENZ
    İthal satış adedi: 6.967
    Toplam satış adedi: 6.967

11-BMW
    İthal satış adedi: 7.710
    Toplam satış adedi: 7.710

12-AUDI
    İthal satış adedi: 5.369
    Toplam satış adedi: 5.369

13-PEUGEOT
    İthal satış adedi: 5.283
    Toplam satış adedi: 5.283

14-HONDA
    Yerli satış adedi: 3.436
    İthal satış adedi: 1.300
    Toplam satış adedi: 4.736

15-SKODA
    İthal satış adedi: 4.322
    Toplam satış adedi: 4.322

Bir seat kullanıcısı olarak seat'ın yaklaşık 3000 satış ile 17. sırada olduğunu belirteyim.

• Neden mercedes 10., Bmw 11. Sırada?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O forddaki 3 tane yerli ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai iyi iş çıkarmış.

Peugeot tam dayaklık
  • bmw deki durumu bende farkettim alıntı yaptığım siteden kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum doğru satış 5710 diye tahmin ediyorum.
    ford un 3 yerli üretimi çok garip ona bi açıklama bulamadım :)

vw nin ülkemizde çok sevildiği bi kez daha görülüyor önceki yıllarda olduğu gibi yine 1. doğuş oto bünyesinde bulunan skoda ve seat eklenince fark açılıyor sanırım bu satış rakamları doğuş oto nun hem satış hemde servis konusunda kendini beğenmiş burnundan kıl aldırmayan kötü hizmet anlayışını ortaya çıkarıyor. nasıl olsa çok satıyorum diyip umursamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geographien

bmw deki durumu bende farkettim alıntı yaptığım siteden kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum doğru satış 5710 diye tahmin ediyorum.
    ford un 3 yerli üretimi çok garip ona bi açıklama bulamadım :)

vw nin ülkemizde çok sevildiği bi kez daha görülüyor önceki yıllarda olduğu gibi yine 1. doğuş oto bünyesinde bulunan skoda ve seat eklenince fark açılıyor sanırım bu satış rakamları doğuş oto nun hem satış hemde servis konusunda kendini beğenmiş burnundan kıl aldırmayan kötü hizmet anlayışını ortaya çıkarıyor. nasıl olsa çok satıyorum diyip umursamıyorlar.

listeye bakarsan diyorsunda eğer bakarsan heryerin skoda, vw olması lazım ama trafiğe baktığında yok böyle bişi, heryer reno fiat pejo ford opel anca tüm doğuş ailesi araçları %10-15 hele en yenileri neredeyse hiç yok tektük polo jetta

• cavador kullanıcısına yanıt
    ben öyle bişey demiyorum ki, zaten burdaki rakamlara göre vw yaklaşık %18.5 skoda yaklaşık %2.5 seat yaklaşık %2 sadece 15 marka olduğuna dikkat edin diğer markalarda listeye dahil edilirse oran düşecektir. yani diğer markalarıda katarsak vw %15 in altına iniyor tabiki. ama şunuda belirteyim benim trafikte en fazla gördüğüm otomobillerin başında %15 de olsa vw geliyor (golf,polo,jetta özellikle) tabi istanbul avrupa yakası için söylüyorum diğer yerleri bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bebek aracları sektörundeyim bayanlara bebek koltugu sattıgım zaman koltugu takamacagı için ben yardımcı oluyorum...şunu farkettim bayanların cogu aracı seat eskiden corsa ve polo idi şimdi ne oldu bilmiyorum ama bayanlar seatı daha guzel buluyorlar zannedersem...
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    seat diğer markalara göre çok satmıyor gibi görünüyor ama ince düşününce şöyle bi durum var, diğer markaların satışı olan bi çok modeli var örneğin vw polo, golf, jetta, passat, tiguan gibi... renault symbol, clio, megane gibi... hyundai i20, accent blue, elantra gibi... seat ise satışlarının çok çok büyük bir kısmını LEON üzerinden yapıyor, yani rakipleri 3-4 model satarken seat bir model satıyor aslında, birazda ibiza satıyor diğer modelleri yok gibi.
    Ee leon da yakışıklı bir araba hem şık bir görünüşü var hem güçlü bir motoru var hem çok az yakıt tüketimi var hemde emsallerine göre daha ucuz bu yüzden marka değeri büyük olmasada iyi sattığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.