|
Bildirim
Bu halka şahin bile fazla.... |
Z kuşağının Allah yardımcısı olsun.. Y kuşağı çok şanslı bir nesilmiş zaman geçtikçe anlıyorum.. ev araba iş hayatı konusunda Y kuşağı kadar şanslı bir nesil yok bence.. şu araba ev konsol telefon fiyatları hakikatten rüyada görsek irkilip uyanırdık.. lan biz markete gidince torbalar dolardı kucağımızda getirirdik para üstü getirmemek için..
|
Biraz hayallerde yaşıyorsunuz sanki |
835 bine kona varsa ayırın geliyorum yarın. ikinci eli bir milyon.
|
Hyundai Kona Elektrik 836.000 TL
Sarı istede 1 tanesi hariç 2020, 2021 ve 2022 modellerin tümü 1 milyon TL üzeri Nasıl iş? |
Araç fiyatı muhabbeti depresif boyutu çoktan aştı, tamamen melankolik bir yankı odası haline geldi, araç forumları kapatılırsa herkesin akıl sağlığı için iyi olacak |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Araç fiyatı muhabbeti depresif boyutu çoktan aştı, tamamen melankolik bir yankı odası haline geldi, araç forumları kapatılırsa herkesin akıl sağlığı için iyi olacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 29 Ağustos 2022; 1:46:36 > |
bende reel yatırımlar için o günü bekliyorum. inşallah başımıza yıkıp gitmezler her şeyi. |
Bu halka şahin bile fazla.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 29 Ağustos 2022; 3:6:16 > |
|
alsınlar bir hacı murat binsinler |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 29 Ağustos 2022; 11:32:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 29 Ağustos 2022; 11:38:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Biraz hayallerde yaşıyorsunuz sanki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |