Bildirim
2015 Joy symbol yol bilgisayarı, yokuş kalkış aktiflestirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar. Yokuş kalkış sistemini kapatıp açabileceğiniz bir yol yok benim bildiğim.
Yokuşta denediniz mi ve nasıl denediniz? Yokuş kalkış desteğinin çalışabilmesi için belirli bir eğim gerekir. Yokuşta durduğunuzda frene iyice basın.
Kalkış yapmak istediğinizde, sistem sizin yerinize 2-3 saniye frene basacaktır. -
Çağıralım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aracı aldığımda yetkili servisler istek üzerine açıyordu. Yol bilgisayarı ve lastik basınç sensörü açıldı. Özelde ücretli yapanlar da var ama yetkili servise bir sorun derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim, yokuş kalkış desteginin ne oldugunu biliyorum arkadaslar sadece aktif edilir mi onun icin soruyorum. sagolun kiymetli cevaplariniz icin konu bilgi sahibi bizi aydinlatabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sök tak ile değişen arasındaki fark
- passat 1.5 tsi act 150 ps dsg business yorumları
- gürcistan batum lastik fiyatları
- marş motoru kömürü ömrü ne kadar
- lastik patlak değil ama iniyor
- toyota prado 2024 fiyat
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- byd han
- togg şarj istasyonu fiyat
- togg teslimat süresi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X