Şimdi Ara

2015 KPSS GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK / EğITIM BILIMLERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sınava girenler nasıl geçti sınav, sözeller kolay gelmiş matematik başlangıç kolay problemler ve mantık kısmı zormuş sanırım. hatırladığınız sorular ve cevaplarıda yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 4 Temmuz 2015; 18:39:52 >

• hiç hazırlanmadan girdimde. matematik çok kolaydı bence.
    genel kültür bende hiç yokmuş ya onu anladım. Tarih falan hak getire.

Şimdi zaman geçsin diye bi int cafede takılıyom 2 ye kadarda zaman geçmez
  • Türkçedeki A B C grubu ve 9 kişinin olduğu soruda beynim yandı. Cevapları hatırlamıyorum şuan ama doğru sonuçları buldum sanırım hepsinde.
  • Sıçtım sıvadım sınavda. Gerçi en son 3-4 ay önce kitap açmıştım buna rağmen Türkçe ve mat iyi diğerleri koca bir sıfır.

Bu iş böyle olmayacak iki senedir kendimi kandırıyorum. Çalışırken olmayacak bu iş eve geliyorum 6-7 yemek 8 sonrasında derse otursan maksimum 3 saat.

Evde çalışınca çözemediğin sorularda öylece yatıyor

Yok abi bir iki hafta sonra işi bırakırım ben karar.verdim bu il böyle olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık soruları da dgs ve alesten alışığım

Bu sorular sınavsa sizi ya vezir eder tada rezil.

Türkçe mantık zordu çünkü ihtimalli ve her soruda ihtimalleri değerlendirmen lazım.

• Denemek icin girdim bu sene.Türkçe mantıkta beyin yandı.Matematik kolay gibiydi.Tarih çok zordu.Coğrafya Ygs bilgisiyle yapılırdı zaten çalışmamıştım Ygs sağolsun onun sayesinde yaptık bişeyler.
    Ayrıca sen nasıl bi Anayasa Mahkemesi başkanısın ya seni Tv lerde göremiyoz ki soruyu yapalım

• Nasıl geçti?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O Matematik neydi oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

evet sınava girenler nasıl geçti sınav, sözeller kolay gelmiş matematik başlangıç kolay problemler ve mantık kısmı zormuş sanırım. hatırladığınız sorular ve cevaplarıda yazın.

Dediğin gibiydi aynen

• matematik çok fenaydı ilk matematiğe baktım zaman kaybettim çok , bazı soruların çözümü çok uzun sürüyordu sanarsın 4 işlemi ölçüyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zordu
  • 2 senedir sınava giren biri olarak söyleyeyim. Türkçe geçen seneye göre kolaydı. Uzun paragraf yoktu bile. Dil bilgisi soruları çok temel yüzeysel bilgiyle çözülüyordu. Sözel mantık orta derecenin biraz üzerindeydi. Ben sözelci olduğum için matematik max 10 yapabiliyordum denemelerde bunda da 9 yaptım. Vaktim olsaydı 1 soru daha çıkarabilirdim.

Genel kültür kısmında tarih soruları geçen seneye göre biraz daha kolay biraz daha kaliteliydi. Tam genel kültürdü yani. Coğrafya gen seneye göre zordu. Anayasa güncel kısmı biraz haber izleyen biraz gazete okuyan herkesin yapabileceği türdendi.

• Geçmiş olsun hepimize. Matematik yapamadım fazla normalde 15 falan yapardım bu sefer zor geldi, 10 tane işaretledim en az da 2 yanlışım var. Tarih normaldi, Coğrafya çok kolaydı, Türkçe de basitti, anayasa ile güncel normaldi.
  • arkadaşlar benim gibi seneye kpss için gk + gy + eğitim bilimleri çalışacak olan ve ortak hareket etmek isteyen varsa özelden mesaj atın. Ortak yayınlar alıp çözemediğimiz sorularda yardımcı oluruz veya motivasyon olur birazda.
  • Mühendis olarak B grubuna girmem gerekiyordu ama daha önce hiç KPSS'ye girmedigim için hem sınavı görmek hem de kendimi denemek istedim.

Tek diyebileceğim Matematik çok kolaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az 110 net gelecek toplamda hocalarım.sizce bu sene ortalama kaç olur gky ve eğitim için ?
  • Türkçe'de sorunun teki hatalı gibi. Cevabı ''kişileştirme'' olan soruda sorun var.
  • Geçen sene KPSS yapılmadı mı? Bu neyin sınavı ? 2 senede bir yapılmıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bajk

Geçen sene KPSS yapılmadı mı? Bu neyin sınavı ? 2 senede bir yapılmıyor muydu?

2 yılda bir memuruyet sınavı yapılıyor bu sınav a grubu ve öğretmenler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: bajk

Geçen sene KPSS yapılmadı mı? Bu neyin sınavı ? 2 senede bir yapılmıyor muydu?

2 yılda bir memuruyet sınavı yapılıyor bu sınav a grubu ve öğretmenler için

Sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.