Şimdi Ara

2015 ygs kolay olacak gibi ayrıntılar içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU TABLOYA GÖRE UMUTLUYUM ÖSYM KENDİNİ REZİL ETMEZ EĞİTİM SEVİYEMİZ AYAKLAR ALTINDA GÖZÜKSÜN İSTEMEZ

• Tabloya göre fen yapabilen kazanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksine bende baya zor bekliyorum.özellikle fen geçen yıldan bi kaç tık zor,türkçe de 2012 tarzı olur gibi geliyor.
  • bahira34 ben birşeye dayanarak böyle bir yorumda bulundum sen neye dayanarak bunu söylüyorsun kalmış şurda 5 gün kimsenin moralini bozma lütfen dh ailesi olarak güzel netler yapacağız Allah ın izniyle
  • gecen yılki düzeyde olsun yeter zücok zor değil ama eleyici. bu yıl da sansıma kolay gelirse hay ben böyle eğitim sitemine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kolay beklemiyorum zaten kolay da olmaz bu saatten sonra sınava 2 milyondan fazla kişi giriyor. Çok zor da beklemiyorum geçen seneki gibi olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var yani şuraya yazılan 2-3 cümleyle moraliniz bozuluyorsa sınava girmeyin arkadaş.Bu nedir yok moralimiz bozuluyo yok bilmem ne.Elbette bende istemem zor bi sınavın gelmesini ama tahminim bu yönde.Ayrıca ösym senin benim beklentime göre hazırlamıyor ki sınavı zor desek ne kolay desek ne..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler yapmayin ya. Sinavi cok zor yapamazlar zaten. 2milyon kisi sinava giriyor. 500bin kisi baraji gecemiyor zaten. Sinavi zor yapsalar 1-1,5milyon kisi baraji gecemicek. Olaya sadece kendi acinizdan bakmayin. Zor olsun belirleyici olsun diyosunuzda asil zor olursa belirleyici olmaz

• Ali Demir in açıklamalarına göre düzenlemiş soru dağılımları..

• Belirleyici olarak lys var biraz mantıklı düşünün arkadaşlar. Bilmeyenleri elemek için var o sınav getirirken öyle demişlerdi hatırlasanıza.

• Bence ÖSYM 2012 ile beraber belli çizgide oturtmus sinavi ne kolay olur ne de zor elbet eleyici sorular olacak ama şeker tadinda bir sinav olur ortada bir şey iste

• Gecen seneler gibi olsun ayırt etsin kolayı herkes yapar çalışan Düşünen Hakkını alsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.