Bildirim
2015 Yılında Lazer Göz Ameliyatı Olanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı dertten bende muzdaribim, 1,75 miyopluk var bendede. çizdirmeyi düşünüyorum ve fiyat olarak aşağı yukarı ne tutar hiç bilmiyorum. bide izmirde bilindik bi hastane yada doktor onerecek olan var mı o.O -
4,25 miyop vardı gözümde.
Salı günü oldum. Dünya göz hastanesinde. Pazartesi muayene oldum salı günü sabah 10 da randevu aldım operasyon için.
Göz merceğim ince olduğu için bıçaksız prk yöntemi ile yaptı doktor.
Ameliyat toplamda 10 dakika sürdü 2 göz için. 2 gün çok şiddetli yanma ve batma vardı gözümde. , şuan herşey normal. Acı falan kalmadı. Damlaları düzenli kullanıyorum. Pazartesi günü koruyucu lensleri alacak doktor.
Ondan sonra olay tamamen bitiyor.
Çok büyütüp korkulacak birşey yok. Daha ne oluyor demeye kalmadan ameliyat çoktan bitmiş oluyor. Dediğim gibi sadece 2 gün acı çekiyorsunuz biraz.
Bıçaklı ameliyatlarda sadece 1 gün sonra günlük yaşamınıza devam edebiliyorsunuz ama benim gibi prk olursanız 1 hafta pek birşey yapamıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 21 Ağustos 2015; 20:52:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi şubesinde ve ödediğiniz ücret hakkında da bilgi yaparsanız sevinirim..
Teşekkürler.. -
Bursa'da oldum. Totalde 3500 tl ödedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: paradox1912
aynı dertten bende muzdaribim, 1,75 miyopluk var bendede. çizdirmeyi düşünüyorum ve fiyat olarak aşağı yukarı ne tutar hiç bilmiyorum. bide izmirde bilindik bi hastane yada doktor onerecek olan var mı o.O
İki yıl önce Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'nde lazer tedavisi oldum, tavsiye ederim çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son kararım -- 21 Ağustos 2015; 23:53:49 > -
arkadaşlar fiyat konusunda biraz yardımcı olun tedavi olanlar totalde ne kadar harcadı acep. Kaşkanoğlunda tedaviyi yapan doktor kımdı bide -
quote:
Orijinalden alıntı: Bundeskanzler
Salı günü oldum. Dünya göz hastanesinde. Pazartesi muayene oldum salı günü sabah 10 da randevu aldım operasyon için.
Ameliyat toplamda 10 dakika sürdü 2 göz için. 2 gün çok şiddetli yanma ve batma vardı gözümde. , şuan herşey normal. Acı falan kalmadı. Damlaları düzenli kullanıyorum. Pazartesi günü koruyucu lensleri alacak doktor.
Çok büyütüp korkulacak birşey yok. Daha ne oluyor demeye kalmadan ameliyat çoktan bitmiş oluyor. Dediğim gibi sadece 2 gün acı çekiyorsunuz biraz.
Bıçaklı ameliyatlarda sadece 1 gün sonra günlük yaşamınıza devam edebiliyorsunuz ama benim gibi prk olursanız 1 hafta pek birşey yapamıyorsunuz.
Doktorun size koyduğu teşhis neydi ? Antalya Dünyagöz hastanesinde muayene olduğumda göz bebeğimde büyüme ve korneanın ince olmasından dolayı ameliyata uygun olmadığımı söylemişti doktor.Bir başka hastaneye gittiğimde ise prk yöntemiyle olabileceğini söyledi.İkilemde kaldığım için yaptırmayı düşünmüyorum ama tekrar Dünyagöz hastanesine gidip prk yöntemiyle yapılıp,yapılmayacağını sorabilirim.
-
Fiyat konusunda hastaneyi arayın daha sağlıklı bilgi alırsınız, iki yıl önce olduğumda tetkik tedavi dahil 3800 TL yakın bir fiyattı, 1200 euro gibi hatırlıyorum operasyon fiyatını. Şimdi euro arttı, ayrıca bayram kampanyası var geçen bir akrabamı götürmüştüm o zaman öğrendim, arayıp bilgi alın. Doktorum, Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son kararım -- 22 Ağustos 2015; 10:42:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bundeskanzler
Yaş kac hocam. Ben 19 yasindayim. 7.sinifta 1.75 gozluk ile basladim lise 3e kadar 4.75 oldu. Ve 2 senedir 4.75. Arkadaslarim arasinda en iyi ben goruyorum, uzaktaki arabalarin plakasini en iyi ben okuyorum ornegin, tabi gozumde lens varken. Bu artik goz numaram artmiycak, tam numaradayim demek degil mi hocam?
Ameliyat nasil 10dakika suruyor ve birsey anlamiyoruz ya
Ben kanal tedavilerinde agıza yapilan ignede bile gozumden yas gelir titremeye baslarim, canim kiymetlidir yani
Birsey hissedilmiyor mu gercekten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
23 yaşındayım. Yaklaşık 9 yıldır gözlük takıyordum.
Ameliyat dediğim gibi 10 dk bile sürmüyor. Ve hiçbir şey hissetmiyorsun. Kesinlikle operasyon sırasında en ufak bir acı ağrı yok.
Prk olursan 2 gün çok kötü acıyor. Sonra geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X