Şimdi Ara

2016 Auris Advance alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 70 bin tl bütçe var ikinci el manuel auris advance donanım makyajlı kasa bakıyorum fiyatları da 68-70 civarları bu fiyata alınır mı ? ya da max 70 bine ne alınabilir bu fiyatlara sahip golf, leon vs araçların hep hasar kayıtlı ve biraz yüksek km olanları mevcut en son auriste karar kıldım ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa0009 -- 24 Temmuz 2017; 21:24:37 >

• Panoramik cam tavanlısını al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROFESOR_X

Panoramik cam tavanlısını al

Manüel de cam tavan yok malesef hocam

• Hocam 70 bine otomatiği alınıyor...Manuel daha uyggun olmalı...Valla manuele 70 verirseniz yazık edersiniz... Bu ilan gayet güzel araç otomatik

orjinal hatasiz

İlan No: 463742998

• 70bine 308 tavsiye ederim. Dizel otomatik bulabilirsiniz.

• 70e temiz varsa auris kaçmaz 1,6 motor harika. Golf leon boşverin. Astralara bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim_25

Hocam 70 bine otomatiği alınıyor...Manuel daha uyggun olmalı...Valla manuele 70 verirseniz yazık edersiniz... Bu ilan gayet güzel araç otomatik

orjinal hatasiz

İlan No: 463742998

Hocam var cvt test sürüşü yapmıştım güzel şanzıman fakat bana zevksiz geldiği için manuelle arada gazlarım diyorum o yüzden manüel almayı düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

70e temiz varsa auris kaçmaz 1,6 motor harika. Golf leon boşverin. Astralara bakın derim.

temiz dynamic bulunur mu acaba 70 e max

• Auris cam tavan olmayınca çok eksik geliyor bana. O fiyata dizel Peugeot 308 ya da ceed düşünebilirsiniz alternatif olarak

• 63.000 tlye aldik Touch otomatik panaromik cam tavan.

• quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

63.000 tlye aldik Touch otomatik panaromik cam tavan.

hocam nasıl memnun musunuz araçtan konfor sürüş olarak biraz bahsedebilir misiniz ?
  • mustafa0009 kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 gun once arkadasa aldik galiba 2014 modeldi.

Kullanma imkanim oldu, aracim fabia'ya göre surus dinamikleri olarak biraz daha yumuşakti, suspansiyonlar da gayet iyiydi sarsintiyi pek hissettirmiyordu, motor 1.6 gayet yeterliydi ara hizlanmalar, malzeme kalitesi falan beni tatmin guzel araç ve hatta seneye aynisindan almayi icimden gecirmistim araci surerken.

Fabia'ma gore tek dezavantaj Auirisin tavani bana cok alcak geldi biraz basikti, kendi aracim o konuda cok ferah hissettirince Auiris biraz kasvetli geldi.

Diger bir handicap da bagajı Fabiam ile ayni diyebilirim, Auris C segmenti bi araç biraz daha büyük olabilirdi ama daha büyük isteyenler de Corolla aliyor zaten.

• 70'in üstüne az daha koyarsanız sıfır manuel leon tsi 1.2 alınır.
  • Hocam aracın direksiyonun arkasında kulakcıklar var ordanda manuel modda kullanabilirsin... Yine gazlarsın F1 tadında☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim_25 -- 25 Temmuz 2017; 15:24:58 >
  • muallim_25 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi otomatik bakarsak skypack bakmak lazım o fiyata çıkar mı ki
  • Auris advance 1.6 benzin tüp aldım otomatik tadından yenmez bilerek cam tavan almadım ses sorunu ve ısıtma sogutma sıkıntı olduğu için almak isteyene müthiş 👍🏻👍🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.