Merhaba değerli arkadaşlar 2016 model 77.000 km de prins tecnomax lpg li 1.6 115 hp sedan astra j aracım var. Eşimin ehliyet almasından dolayı hb manuel benzinli araç almayı düşünmekteyim. ancak aracı satıp fark vermek istemiyorum ya da en fazla 10-15 bn tl bir fark olabilir değerli görüşleriniz için teşekkür eder herkese iyi haftalar dilerim. |
2016 benzinli astra j yerine fark vermeden benzinli hb ne alınır
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aracınız gayet güzel bence değiştirmeyin. Herşeyini bildiğiniz düşük km aracınız yerine nasıl kullanıldığını bakımlarının nasıl yapıldığını bilmediğiniz bir araç alacaksınız öyle düşünün.
Sıfır araç alacak bütçe olsaydı o farklı konu tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015'ten sonra j'de hb devam etmiyor.yani k kasa olur onu da 10 15 bine değiştiremezsiniz.araç güzel bence de ama o araçtan sonra leon golf olur 10 15 bine ikisi de olmaz.b segmente düşersiniz i20 bilmiyorum belki eşiniz için daha küçük araç istiyorsunuz tam da yazmamışsınız niyetinizi.
-
2015 1.5dci megane 3 bakın 1.5dci
Keşke olsaydı o bütçeler😀 ama dün ve bugün arasında bile farklar var piyasada maalesef aslında haklısın araç iyi kaza boya değişen yok km düsük e birde iki çocuk olunca sedan tabiki cazip ancak kadınlar direksiyona geçtiklerinde bu artıları görmüyor
Aslında kafamdaki en basından beri böyle bir değişiklik olacaksa golften yana Kullanırım tercihimi
en azında. Malzeme kalitesi ve İç hacmindeki genişlik bir hatchback arabaya göre çok fazla
i.20 ve clio gibi araçlarda biraz Astra j den sonra basit kaçar diye düşündüm yoksa gayet iyi ve tercih edilen araçlar
kısacası golf olacak ise aradaki fark 50 tl ye kadar çıkıyor 2016 ve sonrası 1.2 tsı için
Teşekkür ederim ancak Lpg ve dizel düşünmüyorum
3-4 bine geri görüş kameralı multimedya cihazı alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X