2016 mazda 3 skyactive G iç aks körüğü hakkında
-
-
Dyson deneyin. -
Tam olarak anlamadım Dyson deneyin derken bir marka mıdır bu ?
-
-
Silikon anladığım kadarıyla , öyle bir durumumuz maalesef yok, körüğün değişmesi lazım
-
Evet çokda kuvvetli yapıştırır.
Parçayı bulamıyorsanız tamir etmeye bakacaksınız mecburen.
-
Anladım ancak keşke tamirlik durumu olsa, son boğum kopmuş, sanayiye gittiğimde parçayı buluruz diye adamlar aksı söktüler ama parcayı bulamayıp, sonran bi önceki boguma kelepçe takıp geri taktılar. Haliyle son bogum da çöpe gitmiş oldu. Tek çarem parçayı bulabilmek.
-
Bunun markasi nedir ? Sağında solunda birşey yazıyor mu dostum yoksa Mazda marka mi ? -
Ortak platform araçlar olan volvo s40 ve focuslara baktınız mı hocam
Belki aynı parçadır -
Selamlar,
Herhangi bir yerinde marka yazmıyordu sanıyorum fotolardan anca bakıyorum geri taktık çünkü elimde değil bakıp birşey diyemeyeceğim.
Fordunki büyük geldi kaynarca sanayinde her yere sordu usta, başka bir ustam da farklı bir çok yere sordu yok. Orjinalini kadıkoy koşuyolunda mazda orjinal yedek parçalarını servislere temin eden yeri aradığımda, şu lastik aksama 1400 tl dediler. Ya beni tam anlamadılar örük kafasıyla beraber falan zannediyolar ya da doğru anladılar ama fiyat bu bilemiyorum. Araçtan çok memnunum ancak bi lastik aksamın bulunamaması, bunun için yetkili servis neredeyse son çare olması bir garip durumdur.
-
-
Universal körük denemedik tabi denemek için bir fırsatımız olmadı araba liftte bekliyordu sonra eskisini takıp devam ettik.
Ancak bu krüklerde dış diyor , çok teknik anlamam ama bizimkisi iç aks körüğü diye geçiyor ve üstteki fotolardan görbileceğiniz gibi içi 6 gen. Yani 3 kenarlı 4 kenarlı veya kenarsız yuvarlaklar bize uymaz. Mazda bu konuda çok spesific bir şekilde farklı bir tasarıma gitmiş ve hiçbir marka bunu kullanmıyor. Universalin de uyacağından şüpheliyim, fotolarda iç tarafı görünmüyor, hep dış foto çekmişler.
Netteki aştırmalarımda da bu tarz fotolar görüm hep, halbuki dıştan hepsi aynı zaten, önemli olan iç görüntüsü ama kimsede içten çekmemiş doğru düzgün ne ilginç
Bir ürünün belirleyici kısmının fotosunu koymayıp ortak görüntüsünü koyması internetten satış yapan firmaların iş bilmezliği galiba.
-
Evet siz söyleyince iç /dış olarak farkettim. Kusura bakmayın. Dediğiniz gibi özel tasarımla işini çözmüş galiba. Peki diğer illerdeki yetkili servis veya büyük parçacılari aradınız mı? -
Ne demek estafirullah, yok aramadım istanbuldaki 1400 tl rakam biçince yetkili parçacılardan ümidimi kestim açıkçası. Bir de nasıl bulabilirim bilmiyorum başka illerdeki satıcıları, kadıköydekini bulabilmemdeki tek sebep kaynarcadaki mazda yetkili servisinin nokta atış yer adı vermesiydi.
-
Hocam bence anca yetkili servislere sorarak bulabilirsiniz. -
Evet maalesef durum buna gidiyor ve yüksek bir ücret çıkacak cebimden gibi görünüyor.
-
mazda yedek parçaMAZDA 3 OTOMATİK İÇ AKS KÖRÜĞÜ (03-13BK,BL) | Mazda Yedek Parça | Orijinal ve Eşdeğer Sıfır Yedek Parçahttps://www.mazdaparca.com/urunler/3-saloon-bl-1-6-mzr/mazda-3-otomatik-ic-aks-korugu-03-13bkbl
Öncesinde surası gibi Mazda yedek parça satan siteleri bir arayıp sorun bence, şasi no ile bir baksinlar.
-
Reklam yaptığımı düşünmeyin. Körük ihtiyaci olan herkes aşağıdaki siteden ihtiyacını gidersin. Ben bu siteden 2 tane dış aks korugu alıp kendim değiştirdim. 1 sene oldu nerede ise. Şükür sorun yok. Aks sokmeden körük değişimi yapılabilir.
https://www.zeynetkoruk.com/ -
Türkiye de mazda honda falan alınmaz onu anladım accord vardı bende 88 model yedek parçası hem yok buluyorsun çok fiyat çekiyorlar ateş pahası ustalar dilinden anlamıyor stres sinir çetelesi çektim sattım kurtuldum.
Fiat, reno grubundan şaşmayacaksın motor mekanik ve yedek parçada üzmüyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum, Kartal oto sanayide gül aks diye bir aksçı buldum adamlar hem körük yaptılar hem 2 aksın da içine bakım yaptılar araç çiçek gibi oldu. Adamların tek işi buymuş ufacık bir dükkanda sadece aks yapıyolar, bilginize. |
Benzer içerikler
- downpipe muayeneden geçer mi
- suv mu sedan mı
- motorun altından su akıyor
- vitesi kontrol ettirin kılavuza bakın
- amt şanzıman
- peugeot e-208 fiyat
- ford f-line fiyat
- yeni tiguan 2024 fiyatı
- mercedes 2024 fiyat listesi
- seagull byd
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X